Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg tudod rendelni magadnak? Ha kellek, írj.
Akkor rossz helyen kérdezted... 15 eFt festéssel, kasztnizással - ennyibe fájt a Shadow-m tankját helyrehozni.
Ezt csak úgy nosztalgia képen mindenkinek!
Mai napon Vácról haza hoztam egy haveromat a sulijából ,mert a Barátnőm meg Váci és őt is pont haza vittem! Szal kapóra jöttem neki! :D Mondom találkozzunk valahol azt úgyis tőlem 1utcára lakik simán jó minden! :) EGY DOLGOT FELEJTETTEM EL! XD Nem is tudom ,hogy képzeltem... xD A srác 2méter 4cm! És 120-130kg között van. Én 182vok asszem és 75kg....
Szűűűkőőősen! De elfértünk! xD Szal az én könyököm az ő térdén volt! xD A rugóim meg totál lent. Erőben nem volt gond a géppel! :) Kényelemben voltak gondok! xD De jó volt ezt se felejtem el!
Széles utat mindenkinek! :)
A szépségért és a feltűnési viszketegségért mindent! Most magamból indultam ki!
Brumeszkosz !
A szabadonfutód fényképén nem látom a hibát, azon kívűl hogy a rögzítőcsavar menete gallyra ment. Kiesett egy görgő is ? Vagy azt te vetted már ki ?
Egyébként minden jó lett ?
Ahogy mondod! Egy fényezés elkel, mivel a motorom színe metál kék !
Egyébként a fényezést 30000ft ért vállalják. Szóval azért nem olyan nagy biznisz.
Sry lassan írtam néztem közben a TVét.. xD
Amit küldött Blackiex neked azt a bordó-fehér féleséget. Most ha nem is tetszik a színe attól még újra fényezheted ahogy te azt mondtad. Nem vagyok fényező de szerintem megoldható nem? Az enyémen se voltak lángok gyárilag! :)
Újabb szegénységi bizonyítvány ! Én az angol ebayt nézegettem.
Semmi ! DE hogy a túróba nem találtam ezt !Nagyon amatőr vagyok az ebayban.Köszi
Mi a baj a bordó-fehér 69€-s tankkal? (17€ a posta)
köszi mindenkinek!
Próbálom sorban leírni.
Mint említettem, hibátlan volt a tank, nem ragaszkodom újhoz, de nem szeretnék kalapált gittelt tankot helyette. Egyébként a kárszakértőnek első volt a festékvastagság mérés, ami ugye gyárinak bizonyult.
Tehát arra gondoltam hogy próbálok egy használt, de sértetlen, nem rozsdás nem hegesztett tankot venni és majd lefényeztetem.
Sajnos itt akadtam el. Én is nézegettem az ebayon ,de az én bicajomhoz valót 400 dodó alatt nem igen láttam. Akkor még nem számoltam a szállítási költséget, meg a feliratot, mert az enyémen az a domborított fajta van.
Legjobb valami festetlen cucc lenne mert úgyis fényezni kell. Hát ilyet meg végképp nem találtam.
Lehet hogy nem jó helyen keresek ? Minden esetre a szervizek beszerzési árai elég mellbevágóak.
http://www.ebay.de/itm/Yamaha-...
Na ez már igazi tank és ki is jön a biztosító pénzéből.
Huha várjál lehet ez csak áál tank mert nem látom rajta a tankolónyilást, keresek igazit.
Nézd csak itt van gyorsan tedd el a biztosítópénzét és vedd meg ezt még az ujra festésre is marad.
http://www.ebay.de/itm/Tank-Ta...
87 euró a bordó tank Ausztriából. Ha kell segítség a bonyolításhoz.... Tudod. :)
http://www.ebay.de/itm/Yamaha-...

Kipofoztatod, lefényezteted és jó lesz.
Nézd meg az ebay-on gyáriállapotukat láttam festve matricázva a 72 ezer töredékéért.
Uraim! akit érdekel itt egy fotó a szabadonfutó meghibásodásairól összefoglalva a hiba lehetőségeket.
űdv
robág mester a megoldás ebay.hu
Teljesen K.O. a tankod? illetve a biztosító kéri a cseredarabot? amennyiben kezedben a tank, akkor tudok adni egy telefonszámot, elküldöd a srácnak, és van rá esély, hogy értelmes áron úgy kapod vissza, hogy rá se ismersz... Anno egy cimborámnak a biztosító semmit nem fizetett, a tankot, meg az ismerősöm megcsinálta... pedig volt aki visszadobta, hogy lehetetlen... ráadásul színre fújták, színkód nélkül...
Koszi a segitseget! Ha jol ertelmezem itt csak magat a membran reszt veszed meg ,az en prolemam a muanyag siber van eltorve a membran az tokeletes ! tehat nekem a komplett membran es a siber egyutt fog kelleni .Esetleg erre van valami otleted? Vagy nincs e neked csak siber,(a muanyag reszere gondolok)? Koszi!
Sziasztok Motorosok !
Tanulságos eset, ami persze megint velem történik meg!

Augusztus 16.-án a parkoló motoromat egy tolató autós nekinyomta a falnak. Nagy fenyegetőzések árán kiharcoltam egy betétlapot, az autós a károkozást elismerte. Kárszakértő a kárt felvette, a tank horpadt, cserére felvéve. Csak megjegyzem, hogy karcmentes gyári fényezésű tank volt Többszöri érdeklődés basztatás után az UNIQA biztosító megajánlott 71190 ft-ot a tank cseréjére. Közben érdeklődtem több szerviznél az ár után. Az xv535 tank ára 297000-330000ft közt mozog No a 72000ft-ból nehéz lesz kicserélni. Tud valaki valami értelmes beszerzési helyet ?

Amúgy meg óvakodjatok a politikusoktól , a bankároktól és a biztosítóktól.
Miért kell eladnod a virgácsod?
Hogy, hogy, te még nem érted el a fénysebességet?
Én szinte minden alkalommal fénysebességgel száguldozom. S mikor lelassulok egyre fiatalabb vagyok.