Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De ha egyre fiatalabb vagy amikor lelassulsz, akkor egy idő múlva már csak Ak jogsid lehet, vagyis gyengíteni kell a motort, levenni a teljesítményéből, amitől még jobban lelassul, amitől még fiatalabb leszel, amitől...
Lehet, nemsokára újra megszületsz, ha nem hagyod abba a felelőtlen lassan menést :)
Csáó nem hiszem ,hogy mi voltunk! Mi inkább nevetség tárgya voltunk így ketten a vason! :D
hi blackiex!

Kicsit megijesztettél nekem is virago dx em van a forgalmi szerint akkor az enyém is valószínűleg lefojtott példány? Most nincs nálam a forgalmi, de ha meglesz beírnám a motorszámot, hogy megtudd nézni nekem. Legalábbis megkérnélek rá :)
Sajnos igen. Elegem lett a vidéki telefongyárból. Feljöttem a fővárosba hátha itt jobb a helyzet. Most jól elvagyok egy szervizben, de a motor sajnos nem fér bele a jelenlegi költségvetésbe...
Kosz a segitseget.kellemes napot
Nekem meg er.olcsobban nem talaltam.arra gondoltam hogy ez majd jo lenne kicserelnem, mert ha majd megszeretnek valni a virgancstol, egy hegesztesi ivet nem meselhetek meg extrakent
Ha neked megér annyit, akkor jó üzlet.
Akkor megnyugodtam.megrendeltem mit mondasz 10.000 forint realis osszeg erte?
Elvileg igen.
Hu az igen. es ez passzol a 1991 es 535 os blokkomhoz?
"Osztrák exportra készült, speciális verzió. XV 500 L (4FT) 20 kW teljesítményre lefojtva 1992-1997 között az osztrák hatóságok előírásainak megfelelően. Hivatalos adat nincs a legyártott mennyiségről, de kevesebb mint 5-6000 példány létezik belőle az "S" jelzésű, úgymond 'deluxe' változatokkal együtt - kétszínű fényezésű, gyárilag háttámlás, lapos kormányos."

A 4358. sz. hozzászólás részlete....
Tiszteletem, megtudnad e nekem mondani hogy mit mond neked ez a sorozat szam.kosz
űdv

rotor ügyben lehet hogy tudok segiteni
0670 352 5376
Mellesleg a töltéshez semmi köze a dolognak. Ez csak az önindító fogaskoszorúja.
Nincs. Még döcög a szekér, de ha mi is csődölünk, sztem külföld lesz a vége...
Szep napot mindenkinek. Nemreg irtam, hogy nincs toltesem. Talaltam egy muhelyt, ahol ugy nem ki, hogy meg tudjak tekercselni. Szetszedeskor azt hittem elajulok. A rotor reszrol le vannak kopva a fogak szelei. Azt hittem, hogy az onindito kicsi kuplungos reszevel lesz gond, s erre kiderul, hogy ennel sokkal nagyobb a gond. Gondolom ezt csak cserevel lehet orvosolni, na es persze jo sok penzzel. Az e-bay-on nem is talaltam. Egy nemet oldal szerint 800$. Tenyleg ennyire nehezen lehet hozzaferni es ennyire draga?
Tisztelet es koszonom elore.
van már terved?
A mi szakmánk már csak ilyen, mi...? Lassan nekem is szednem kell a sátorfámat. :S
Pest, Futár motoros bolt. Ott kérdezz utána, szokott lenni ilyen cuccuk. Vigyél mintát, mert méret után tudnak neked segíteni.
Sajnos így hozta az élet. Költözés, új munka, stb. De nem tettem még le teljesen a motorozásról, amint lehet veszek egy másikat. A tipus természetesen marad!
Halli! Lehet hogy Csomád felé motoroztatok! Tegnap 2-3 viragó erre kalandozott ! Szépek voltak! Sövénynyírás közben kész felüdülés volt rájuk nézni! ! A Hétvégén én is fogom a nejem és gurulok, mert elegem lett az állandó robotból!
En is suberrel együtt vettem van ott egyutt is meg külön
Csak nektek csak most!:

Kimentünk kicsit friss levegőt szívni!
A vételt illetően előre is köszönöm, ha hozzájutok a cash hoz élnék a felajánlással, és a fényezés is igen jó árnak tűnik. Lehet hogy én forgok nem megfelelő körökben.