De ha egyre fiatalabb vagy amikor lelassulsz, akkor egy idő múlva már csak Ak jogsid lehet, vagyis gyengíteni kell a motort, levenni a teljesítményéből, amitől még jobban lelassul, amitől még fiatalabb leszel, amitől...
Lehet, nemsokára újra megszületsz, ha nem hagyod abba a felelőtlen lassan menést :)
Kicsit megijesztettél nekem is virago dx em van a forgalmi szerint akkor az enyém is valószínűleg lefojtott példány? Most nincs nálam a forgalmi, de ha meglesz beírnám a motorszámot, hogy megtudd nézni nekem. Legalábbis megkérnélek rá :)
Sajnos igen. Elegem lett a vidéki telefongyárból. Feljöttem a fővárosba hátha itt jobb a helyzet. Most jól elvagyok egy szervizben, de a motor sajnos nem fér bele a jelenlegi költségvetésbe...
Nekem meg er.olcsobban nem talaltam.arra gondoltam hogy ez majd jo lenne kicserelnem, mert ha majd megszeretnek valni a virgancstol, egy hegesztesi ivet nem meselhetek meg extrakent
"Osztrák exportra készült, speciális verzió. XV 500 L (4FT) 20 kW teljesítményre lefojtva 1992-1997 között az osztrák hatóságok előírásainak megfelelően. Hivatalos adat nincs a legyártott mennyiségről, de kevesebb mint 5-6000 példány létezik belőle az "S" jelzésű, úgymond 'deluxe' változatokkal együtt - kétszínű fényezésű, gyárilag háttámlás, lapos kormányos."
Szep napot mindenkinek. Nemreg irtam, hogy nincs toltesem. Talaltam egy muhelyt, ahol ugy nem ki, hogy meg tudjak tekercselni. Szetszedeskor azt hittem elajulok. A rotor reszrol le vannak kopva a fogak szelei. Azt hittem, hogy az onindito kicsi kuplungos reszevel lesz gond, s erre kiderul, hogy ennel sokkal nagyobb a gond. Gondolom ezt csak cserevel lehet orvosolni, na es persze jo sok penzzel. Az e-bay-on nem is talaltam. Egy nemet oldal szerint 800$. Tenyleg ennyire nehezen lehet hozzaferni es ennyire draga?
Tisztelet es koszonom elore.
Sajnos így hozta az élet. Költözés, új munka, stb. De nem tettem még le teljesen a motorozásról, amint lehet veszek egy másikat. A tipus természetesen marad!
Halli! Lehet hogy Csomád felé motoroztatok! Tegnap 2-3 viragó erre kalandozott ! Szépek voltak! Sövénynyírás közben kész felüdülés volt rájuk nézni! ! A Hétvégén én is fogom a nejem és gurulok, mert elegem lett az állandó robotból!
A vételt illetően előre is köszönöm, ha hozzájutok a cash hoz élnék a felajánlással, és a fényezés is igen jó árnak tűnik. Lehet hogy én forgok nem megfelelő körökben.
Lehet, nemsokára újra megszületsz, ha nem hagyod abba a felelőtlen lassan menést :)