Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hűha! Nagy voltál!
Üdv!Érdekelne engem egy tapadókorongos hátsó ülés!Aki tud valami oldalt ahol lehet vásárolni vagy van neki kérem írjon az e-mailemre!
HD-ra kellene..
mail: sany0013@citromail.hu

köszönöm!
Errol lenne szo.azten meg kerdesem: at tudok mindent eppeinei az enyembol ertem csapajd,stb kosz tiszteletem
Üdv mindenkinek!
A szívem majd megszakad érte, de el kell adnom a vasamat.
Idáig tartogattam, de most szezonvégi leárazást tartok! Ha valaki tud vevőt egy '81-es 750-esre, irányítsa hozzám! Fórumtársaknak kedvezmény! Meg lehet nézni, ki lehet próbálni, minden apró nyűgjéről szívesen beszámolok.

Link: http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_xv750_virago-5106929

Széles utat mindenkinek!
Kosz szepen
Igen. Ha biztosra akarsz menni, vedd figyelembe az évjáratot is. Bár elvileg nem volt variálás.
Nálam is csak az egyiken van. Azon van terelőlemez, ahol a karter szuszogócsöve is van. A másik hengeren nincs.
Jah es 10000 ezerert a cma nal.beke
Egy masik dolog, ido kozben talaltam motor blokk testet (cranckaset) kerdesem:mivel nekem a bal oldala serult paszolni fog az en jobb oldali resszemel mivel atirni nem akkarom a dolgot.tiszteletem
Tiszteletem.kerdesem: ennel a hengerfejnel a fogaskereknel nem kellene v.mi lemez legyen mint a masikon? kebe
Ejj, e miatt ne aggódj! nem készül rólad olyan jó fénykép miközben föld körüli pályára állsz...
Pedig most már én is tudom: "A motor lóerejét a gyújtási sebesség adja." :) Tehát minél gyorsabban megyünk, velünk együtt a gyújtás is egyre gyorsabban száguld, tehát a motor egyre erősebb, tehát még gyorsabban megy, tehát még erősebb lesz...
Ajaj, micsoda szerencse, hogy a kis Virgács még nem gyorsult fel alattam fénysebességre, mit mondtam volna a trafipaxosoknak
Koszonom szepen a valaszokat. Sokat segitett.
igen, hallottam... és itt jön Joker kérdés: miért nem használják az autó/motorgyártók? hiszen állítólag csodát művel...

Szóval szerintem hagyjuk...
Szia!
Üsdd be a keresőbe: Plazma gyújtógyertya.
Helló.Hallott már valaki a plazma gyertyáról.
Üdv!
150 EUR-ért láttam a német EBAY-on újjat.
Köszi az adatokat a mágnesről.
Köszönöm, hétvégén megnézzük, majd jelzek.
Kompresszió mérést, szelepállítást és karburátor szinkront javaslok első körben.
Itt van pont egy:
http://www.cma-motor.hu/fo-Ter...
Keresd úgy, hogy xv állórész.
Én 15 ezerért kaptam bontottat, tavaly. Nagyjából mindenhol ennyi volt az ára.
Próbálj érdeklődni: info@sugomotor.hu. Ebay-on 139 dollárért láttam újat, de használt is 90-100 dollár körül van.
Koszonom mindkettotoknek. KB mennyibe kerulhet egy bontott alloresz?
Sajnos más fokozatban is csinálja 3500-4000 rpm között.