Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hajrá de ez nem onnan van. egész más a beszállító. rendeljétek a kínai fost hajrá bír 1 évet.. csőő
Szia!
Írtam neked,engem érdekelne a mágneslehúzó de még nem válaszoltál.
Van benne valami... Mi majd megtaláljuk magunknak a cuccainkat! :D
Aki keres az talál! :D Nem kell ránk tukmálni!
Amúgy is ez a Fórom topic az én túrámról szól még 1hétig kb! Az a fő atrakció! xd Blackiex te nem jössz gondolom ,mert messze vagy de amúgy neked nincs kedved? VAgy csak nem mondod és meglepsz minket a helyszínen!?! :D
Nem erről van szó, csak ez nem etikus. Motorosok ne szívják egymás vérét. Legalább mi ne.

Az, hogy más mit csinál a vaterán (megveszi e-bayről a kacatot kínából 5 dolcsiért és kiárulja 3-4-5 ezerért) azt leszarom.

Van elég nyerészkedő márkaker, szervíz, motorosbolt...
Kivagy oktatva! Mi vagyunk a Viragosok grhhhh
Figyu... A viragosok közt ezt felesleges. Tudunk a motorosboltról, ahol kapható és a honlapról is, ahonnan lehet rendelni (motorradbay).
Itt van egy a német Ebay-ról. Zt írja a tokos,hogy uj egyszer volt beszerelve de utánna nem sokára kiszerelte .Majd nem uj bolti áron adná. Nem lehet pay-pal-lal fizetni neki és nem ír posta költséget de lehet,hogy 17 EUR-ért elpostázza.
Beszélj vele még 3 oráig él a licit.

http://www.ebay.de/itm/Anlasse...
Kosz, fontolora vesszem.peace
Itt egy link, itt pay-pal -lal is fizethetsz és csak 30 dollár a posta 1kg sulyig.
E -mailben azért pontosítsál velük mielőtt rendelsz.
Ha visszaolvasol akkor kábé két héttel ezelőttig akkor itt van a táblázat a szállítási költségre fent a forumon én is itt találltam.
sziasztok! karburátor membránokkal foglalkozom!
van virago hoz is! az eredeti ár töredékéért!
magyarul 15000/darab
ha többet veszel tehát összeálltok páran akkor tudok kedvezményt adni még ebből is! szereléssel 1ütt értendő az ár de tudom postázni is!

06305668662
"Nohát amióta együtt vagyunk azóta nem volt fontos kérdés."
HÁT EZ KURVA JÓ! XDXDXD Okés rendben én bízom benne ,hogy találkozunk vasárnap! :)
"elkapott egy vírusos torok gyulladás. S most alig látok ki a fejemből a takonytól is."

Ülj fel a vasra, aztán húzd meg a szarvát... A menetszél talán kitisztítja :)

Jobbulást!
Köszi az ajánlatot.
De a párom úgy döntött, hogy a szombati okítást kihagyja. Csak vasárnap megy fel. A Vasárnapon még gondolkozom.
Mivel ugyan lenne látnivaló Bp-n. Vasárnap lesz az alternatív hajtású autók versenye is. De sajnos elkapott egy vírusos torok gyulladás. S most alig látok ki a fejemből a takonytól is.
Én is remélem.
Bár ez még kétséges, ugyan is ha nincs más ok hogy Bp-re felmenjünk akkor kicsit luxusnak gondolom, hogy 240 Km-et motorozunk puszba, azért hogy csatlakozzunk hozzátok.
De ez majd a jövő hét végéhez közelítve kiderül.
A többiekkel is meg kell még beszélni. No meg a párom véleménye is mérvadó.
Mivel tudjátok az alapszabályt.
Mikor össze kerültünk, meg eggyeztünk, hogy minden fontos kérdésben én döntök.
S minden apróságban ő.
Nohát amióta együtt vagyunk azóta nem volt fontos kérdés.
Tiszteletem.szabadonfuto problemam van.amit iden csak idolegesen oldottam meg golyo cserevel(pusztitja a golyokat mert el van repedve) es egy uj szabadonfutu nekem itten 186 eurobe jonne ki.ezert!tiszteletem
Nekem most Rider akksi van benne,nem túl jó.Elötte a Yuasa jobb volt.Az 50-es robogóban még most is jól szuperál
Kibirnak azok még egy félévet is!
Tudom.
Akkor ez nem virago ules. az osszes corbin xv ules 100% kompatibilis. ezert is kerul ujonnan 3-400 dollarba.
Kérdésem a következő lenne. Szerintetek kiírjam Eseménynaptárba? Hátha van olyan társunk aki azt szokta nézegetni?...
Hát füleket azt tenni kell rá.Háttámla nélküli motorokra fel lehet tenni biztosan de háttámla nélkül az asszony kényelme elszállna.
Sziasztok! (TÚRA EMLÉKEZTETŐ)
------
2011.09.25-én azaz vasárnap 10:00-kor Virago tali!
Helyszín: Örs Vezér Tere mögött lévő parkoló!
Gyülekező-Indulás: 10:00-10:30
Cél: Tápiószecső előtti fagyizó,cukrászda
Résztvevők egyenlőre: 8-9 motor kb...
------
Aki szeretne jönni az utolsó pillanatig lehet jelentkezni! :)
Telefonszámom: +3620/6115141 (Zoli)
Megpróbáltam képekkel átadni a témát nektek. Ha nem jött át valami nyugodtan kérdezzetek.
Már nem lesz változás!
Meg kérnélek titeket arra ,hogy aki jön kérem jelezze, itt a fórumon!
Erre azért lenne szükség ,mert felírom magamnak és ott a helyszínen pipálgatok! (Majd hangosan mondom a tömegben ,hogy puncipöcök05 itt van? xD)
Aki nem jön arra kérem ,hogy akár az utolsó pillanatban is, de kérem telefonon jelezze azt nekem! Aki késik, szintén!
Azért írtam most egy emlékeztetőt ,mert reménykedem abban ,hogy hétvégén többen nézik a fórumot és így eljönnek azok a tagok is.
Ha esetleg valakinek van eladó jó állapotú bőr oldaltáskája, engem érdekelne. Méretre 15-25 liter közötti nagyságút keresek. Tel.: 20/9255-145