Ha csak adott sebességen csinálja, azaz alacsonyabb fokozatokban nem ráz (értsd: nem fordulatszámfüggő, hanem kizárólag sebességfüggő a jelenség), akkor akér egy kiegyensúlyozatlan kerék is okozhatja, de az szinte biztos, hogy futómű oldali hiba.
Le van égve a tekercs. Vagy újratekercselteted szakemberrel, vagy veszel bontott generátor állórészt. Előbbi esetben feltétlenül közöld a szakival, hogy a generátor forró olajban üzemel, mert ennek megfelelő szigetelőanyagot és technikát kell alkalmazni!
Srácok aki jön a Virago talira és ebben a Fórum topicban szerzett róla tudomást kérem jelentkezzen ezen az oldalon az Eseménynaptár menüpont alatt! Meg természetesen nekem telón. Az Eseménynaptár cuccra azért lenne szükség ,hogy hátha így más is tudomást szerez róla! Na meg hát ha jelentkeztek ezzel bátorítjuk a többi motorost hogy jöjjenek ,mert látják ,hogy tényleg van aki jön.
Szep estet.
Teljesen tonkre ment az akkum. Vasaroltam egy ujat. Gondoltam kimerem, hogy legalabb toltes van-e rendes. Hat biza nincs Kb 3000-es fordulatnal alig haladja meg a 12,6 Voltot. A konyv szerint kimertem a feszszabalyzot. Az elvileg jo. Ami aggaszt az az, hogy a test szal es a generator mind3 vege kozott 0.5 Ohm ellenallast merek, ami viszont egyaltalan nem kellene ott legyen. Mi a velemenyetek mekkora a gond? Mindenkepp szet lesz szedve a generator, de megis szivesen fogadok tanacsokat, velemenyeke, esetleg intelmeket.
Nekem is ilyen van benne kb egy hónapja cseréltem a régi is ilyen volt de nem volt semmi baja.
A pipa viszont ki van herélve, nincs benne zavarszűrő ellenállás.
Nem sürgős így holnapra tökéletesen megfelel,de még lenne egy kérdésem, Éspedig az emlékszele arra hogy a fötengely vége mennyire ér ki a mágnesből mert ha túl ér rajta akkor bonyolultab szerkezetet kell készíteni.
Itt egy fotó ezen talánlátszik mit is kérdezek.
Akékkel körbefirkált részre gondolok.
Az lenne a kérdésem, hogy ha 105-110 környékén berezonál a motor, azt mi okozhatja? A kardán vagy motorikusan lehet valami gondja?
Esetleg a kuplung?
Aki jön a Virago talira arra kérem ,hogy 10:00 és 21:00 között hívjon fel telón ,mert felírom a nevét!
Teljesen tonkre ment az akkum. Vasaroltam egy ujat. Gondoltam kimerem, hogy legalabb toltes van-e rendes. Hat biza nincs Kb 3000-es fordulatnal alig haladja meg a 12,6 Voltot. A konyv szerint kimertem a feszszabalyzot. Az elvileg jo. Ami aggaszt az az, hogy a test szal es a generator mind3 vege kozott 0.5 Ohm ellenallast merek, ami viszont egyaltalan nem kellene ott legyen. Mi a velemenyetek mekkora a gond? Mindenkepp szet lesz szedve a generator, de megis szivesen fogadok tanacsokat, velemenyeke, esetleg intelmeket.
Koszonom elore is.
Innen a legjobb rendelni én is innen vettem:
http://www.motorradbay.de/main...
Vagy Ebay.
A Csopit hogy ledobja a rámpárol...ejjj
A pipa viszont ki van herélve, nincs benne zavarszűrő ellenállás.
már ha meglesz a mérete?
Mit ér a sok lóerő, ha nem uralod!
https://www.denniskirk.com/dk/...
Itt egy fotó ezen talánlátszik mit is kérdezek.
Akékkel körbefirkált részre gondolok.