Hali
Az időpont végül is mindegy. Csak minden klappoljon.
Nekem Robin62 dobta fel az ötletet. S akkor még úgy értelmeztem, hogy most hétvégén lesz.
No én kaptam az alkalmon. Mivel a párom most hétvégén megy fel Kőbányára suliba. Én meg fel ajánlottam, hogy akkor én felviszem őt. Aztán míg ő suliban lesz én gurulok veletek.
De most hogy felnéztem ide, most látom, csak hogy 25.-éről van szó.
Azon a hétvégén nem lesz neki tanítása. Tehát nincs alibi felmenni.
De azért előfordulhat, hogy azért csak felmegyünk, motorozni veletek egyet. Ha már a Virágós találkozó nem jött össze.
Előtte itt is írok, meg meg is csörgetlek, ha megyünk.
Akkor viszont lehetséges, hogy legalább három motorral megyünk.
Ugyan is itt Salgótarjánban olyan csapat van, hogy hetente többször körbe csörögjük egymást, és irány gurulni.
Legutóbb tegnap délután motoroztunk, olyan 120 km-et egy fagyi kedvéért.
Ami pedig a jó időt illeti....
Természetesen csak jó idő esetén lesz.
Megnéztem direkt előre az időjárás jelentést és 25.e előtt és után is még 2-3 napig napsütést mutat! Szal elméletileg jó időnk lesz.
Hali nem 24.én hanem 25.én lesz! Ezt kicsit később írtam mint amihez hozzá szóltál.
Sziasztok! (TÚRA VÁLTOZTATÁS!)
------
2011.09.25-én azaz vasárnap 10:00-kor Virago tali!
Helyszín: Örs Vezér Tere mögött lévő parkoló!
Gyülekező-Indulás: 10:00-10:30
Cél: Tápiószecső előtti fagyizó,cukrászda
Résztvevők egyenlőre: Gyerekek ki se írom ha jól veszem ki az írásokból olyan 7-8 motor lesz.
------
Aki szeretne jönni az utolsó pillanatig lehet jelentkezni! :)
Telefonszámom: +3620/6115141 (Zoli)
Képeket a túráról ezen a Fórumon találtok kicsit visszalapozva.
(Csak az időpont változott 1 nappal toltam el későbbre!)
Littlerock köszönöm a válaszodat igazából ez sokat jelentett a barátnőmnek ,mert nagyon elakart jönni örülni fog köszönöm ,hogy neked nem probléma!
Meg látom volt aki azt írta ,hogy a vasárnap még jobb is neki.
És volt aki azt ,hogy neki totál mind1.
Akkor srácok vasárnap lesz! Bocsánat a változtatásért. De akkor ezek szerint így jobb lesz!
Hali
Jó idő esetén lehet, hogy rá tudom beszélnem a páromat erre a túrára.
Még nem ígérem. De ha megyünk előtte való napokban tudatjuk.
Ha megyünk természetesen csak is a gombóc potya fagyi miatt.
Semmiféleképpen nem az együtt motorozás élménye miatt.
A Vázon van még egy fehér szalag amin betűk és számok vannak.
De még nem volt érkezésem lefotózni.
Sajnos alig van időm még ide is felnézni.
De pótolom. És kíváncsi vagyok a véleményedre.
Én max 3-4 hónapja vok csak itt Fórum látogató. De szerintem is jól látod! Blackiex nagyon vadállat ezen a téren! Rengeteg embernek segített már csak ebben a topicban! És kitudja hol garázdálkodik még!
Viccet félre téve Szerintem nyugodtan köszönjük meg neki az eddigi munkásságát!
végre prof. Blackiex megint vagy!
ha kihagysz fél oldalt már hiányzol.
a prof cím jár neked: "professzionális problémamegoldó".
ne háríts, te vagy aki érti is nem csak ugatja a szerkezeteket. én legalább is így látom.
Varta, Banner, Yuasa, esetleg Unibat. Poweroad, Hipower, stb. kínai akksikat kerüld el. Tudom, hogy azok csak 5-6 lepedőbe fájnak, de nem húzzák sokáig.
Hát igen azt vettem meg és el hittem,hogy 1100 viragon volt.Nem nem jó a viragóra pedig kurva jó bőrülés zselés, láng minta belevarva,de nem passzol talán háttámla nélküli nagy xv-re jó.Vagyis megszívtam vele.Tehát van egy kurva jó ülésem dobozban ha valakit érdekel akkor szóljon.
"Most jutott eszembe, hogy egész nyáron nem néztem savszintet. Na majd most!
"
Na, megnéztem, hát szégyenszemre volt olyan cellám, ami félig volt. Valahogy az idén elfelejtkeztem róla, pedig a Lidis töltő figyelmeztetett is mert nem kapcsolt ki 3 nap után sem, ha rátettem.
Gondoltam, a kora teszi, és készültem a vásárlásra. Most feltöltöttem, vízzel, árammal, hátha kibírja még az idén. (télire minek vegyek újat?)
Legalább megnyugodtam, hogy nem a relé rossz, mert nagyon idegesített, hogy fél fordulat tekerés után csak berregni volt hajlandó.
Lényeg az, hogy tudomásul kell venni, ez nem autó, és sokkal nagyobb strapának van kitéve az akksi (rázkódás, dőlés), ezért gyakoribb ellenőrzést igényel.
"főleg nem ugy hogy mellette futsz, aztán ránt egyet és máris fekszik veled mind a 240 kilo."
Pont az a lényeg, hogy mire ránt, már rajta ülsz. De nem akarok itt nagyokos lenni a törpe vasammal, valóban nem toltam még be ekkora motort.
Üdv Gyula
Nem találok index búrát a neten a 250-esemre. Segítsetek.
Köszi
Az időpont végül is mindegy. Csak minden klappoljon.
Nekem Robin62 dobta fel az ötletet. S akkor még úgy értelmeztem, hogy most hétvégén lesz.
No én kaptam az alkalmon. Mivel a párom most hétvégén megy fel Kőbányára suliba. Én meg fel ajánlottam, hogy akkor én felviszem őt. Aztán míg ő suliban lesz én gurulok veletek.
De most hogy felnéztem ide, most látom, csak hogy 25.-éről van szó.
Azon a hétvégén nem lesz neki tanítása. Tehát nincs alibi felmenni.
De azért előfordulhat, hogy azért csak felmegyünk, motorozni veletek egyet. Ha már a Virágós találkozó nem jött össze.
Előtte itt is írok, meg meg is csörgetlek, ha megyünk.
Akkor viszont lehetséges, hogy legalább három motorral megyünk.
Ugyan is itt Salgótarjánban olyan csapat van, hogy hetente többször körbe csörögjük egymást, és irány gurulni.
Legutóbb tegnap délután motoroztunk, olyan 120 km-et egy fagyi kedvéért.
Természetesen csak jó idő esetén lesz.
Megnéztem direkt előre az időjárás jelentést és 25.e előtt és után is még 2-3 napig napsütést mutat! Szal elméletileg jó időnk lesz.
Sziasztok! (TÚRA VÁLTOZTATÁS!)
------
2011.09.25-én azaz vasárnap 10:00-kor Virago tali!
Helyszín: Örs Vezér Tere mögött lévő parkoló!
Gyülekező-Indulás: 10:00-10:30
Cél: Tápiószecső előtti fagyizó,cukrászda
Résztvevők egyenlőre: Gyerekek ki se írom ha jól veszem ki az írásokból olyan 7-8 motor lesz.
------
Aki szeretne jönni az utolsó pillanatig lehet jelentkezni! :)
Telefonszámom: +3620/6115141 (Zoli)
Képeket a túráról ezen a Fórumon találtok kicsit visszalapozva.
(Csak az időpont változott 1 nappal toltam el későbbre!)
Littlerock köszönöm a válaszodat igazából ez sokat jelentett a barátnőmnek ,mert nagyon elakart jönni örülni fog köszönöm ,hogy neked nem probléma!
Meg látom volt aki azt írta ,hogy a vasárnap még jobb is neki.
És volt aki azt ,hogy neki totál mind1.
Akkor srácok vasárnap lesz! Bocsánat a változtatásért. De akkor ezek szerint így jobb lesz!
Jó idő esetén lehet, hogy rá tudom beszélnem a páromat erre a túrára.
Még nem ígérem. De ha megyünk előtte való napokban tudatjuk.
Ha megyünk természetesen csak is a gombóc potya fagyi miatt.
Semmiféleképpen nem az együtt motorozás élménye miatt.
De még nem volt érkezésem lefotózni.
Sajnos alig van időm még ide is felnézni.
De pótolom. És kíváncsi vagyok a véleményedre.
Nah jó elég bocs... xd
Viccet félre téve Szerintem nyugodtan köszönjük meg neki az eddigi munkásságát!
ha kihagysz fél oldalt már hiányzol.
a prof cím jár neked: "professzionális problémamegoldó".
ne háríts, te vagy aki érti is nem csak ugatja a szerkezeteket. én legalább is így látom.
Most Banner BikerBull van benne, ez elég jól vizsgázott, de nem ócsó, ahogy néztem.
"
Na, megnéztem, hát szégyenszemre volt olyan cellám, ami félig volt. Valahogy az idén elfelejtkeztem róla, pedig a Lidis töltő figyelmeztetett is mert nem kapcsolt ki 3 nap után sem, ha rátettem.
Gondoltam, a kora teszi, és készültem a vásárlásra. Most feltöltöttem, vízzel, árammal, hátha kibírja még az idén. (télire minek vegyek újat?)
Legalább megnyugodtam, hogy nem a relé rossz, mert nagyon idegesített, hogy fél fordulat tekerés után csak berregni volt hajlandó.
Lényeg az, hogy tudomásul kell venni, ez nem autó, és sokkal nagyobb strapának van kitéve az akksi (rázkódás, dőlés), ezért gyakoribb ellenőrzést igényel.
Pont az a lényeg, hogy mire ránt, már rajta ülsz. De nem akarok itt nagyokos lenni a törpe vasammal, valóban nem toltam még be ekkora motort.