Csatlakozom az elöttem szólókhoz! Nekem sokat segített a fórum a műszaki dolgokban és sokat tanultam is belőle! Ugyan váltottam 400 viragóról M800ra de folyamatosan olvasom továbbra is a fórumot! Blackinek külön köszönöm a sok segítséget! Ha nem is nekem személy szerint de itt leírtak alapján a 25 év motoros kihagyás után újra belerázódhattam a technikába! A fórum maradjon meg továbbra is a problémák megoldására és egymás segítésére, ötletelésre! A "lehúzás" , próbálkozzanak ! A Tagok szerintem ezt tudják kezelni és átlátnak a szitán! Mindenkinek jó egészséget és széles utat kívánok! Ja és fényezni nem akartam senkit!
Igaz,és ezáltal a nagy többség szépen lassan csúszik lefelé azon a bizonyos lejtőm.Mára már elfelejtették az emberek,hogy mekkora erő van az összefogásban és az egységben.
Nem hiszem, hogy bennünk van a hiba...
A magam részéről nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy ilyen irányba megy az ország. Próbálok példaértékűen eljárni minden ilyen kérdésben, ha valamit továbbadok, nem nyerészkedem rajta aránytalanul, stb... Ha az életem során csak egyetlen emberre azt a hatást teszem ezzel, hogy ez így a jó és ő is igyekszik korrekt lenni, már megérte.
Kicsit az egész világ lehúzós lett, de ami itthon megy, az erős túlzás. Meg lehet nézni egy "A leggyengébb láncszem" vetélkedőt, biztos emlékeztek rá. A magyar adásokban rengeteg volt a taktikázás, nagyon sokszor azt szavazták ki, aki a legjobb volt, vagy korábban erősnek bizonyult a játékban. Az angoloknál érdekes módon azok pottyannak ki, akik valóban a leggyengébbek vagy látványosan nem volt jó válaszok. Nincs taktikázás....
Mi meg tiporjuk egymást, ahol érjük.
Hát mert szeretem a dolgaimat magam csinálni és szeretek egyedit alkotni.Ez okoz igazi sikerélményt és az olyan dolgot amit magad terveztél és magad gyártottál azt tudod szeretni igazán és sohasem unsz rá.
Arra rájöttem én is az első percben.A háttámlából meg nem engedek.Szerencsére tudok venni egy rendes 1000-s ülést.Na annak az aljára megpróbálom feltenni ezt a fasza bőrt.A télen remek kis elfoglaltság lesz és az eredeti ülésemet sem kell bántanom.Hát minden rosszban van valami jó.Egyébként szerintem harleyra vagy kawasaki vulkánra lehet jó igazán.Ha esetleg érdekel valakit akkor viheti a télig nem bántom.
Lehet hogy szoknunk kéne, hogy ilyen lett ez a világ. Engem is rohadtul zavar ha lépten-nyomon át@...ják a fejemet,és én sem nagyon tudom ezt tolerálni. Nekem kéne változni ?
Nálam az ilyentől elgurul a gyógyszer. Azért kezdtem el ezt az egész fórumozósdit itt és a többi fórumon, azért fektettem be az energiámat és a szabadidőmet a Virago.ro oldalba, hogy a motorosokat ne húzzák le folyamatosan. Itthon minden sokkal drágább, a helyi kereskedők általában még rosszabbak. Fékbetét egy tárcsára nálunk 12 eFt lett volna - ha tudod, honnan vedd, a két tárcsa megvan a feléből.
Egy szinkronozás árából 2-3-szor megtankolsz. Ha magad csinálod otthon egy csöves barkácseszközzel, megvan egy óra alatt és 4 méter cső plusz 2-3 deci olaj árából. Szelephézag, olajcsere, ilyesmi dettó... Érted?
Amikor felbukkan valaki, aki pl. egy e-bayes fotót lobogtat és 15 lepedőért árul motorláncot, amiről tudom, hogy 15-20 dollárba fáj amúgy... Szóval fenntartom a jogot arra, hogy felháborodjak.
Engem speckó az húzott fel ,hogy semmi nincs róla az adatlapján.
Okéoké kb az első sorjaiból le lehet vágni ,hogy csak egy "kereskedő"...
De ennek nem itt van a helye szerintem. Hanem más weblapon.
Oké végül is elfér.... Meg ha más oldalról nézem el is fér.
De én az ilyet valahogy úgy élem meg ,hogy rám akarják tukmálni...
Szia Feri
Én elmentettem a számod. De ha szabad egy jó tanácsot. Ha bizalmat szeretnél a Virgácsosoktól, akkor esetleg nem árt kitölteni a reglapot.
Ugyan is nem csak hogy nincs fent rólad fénykép, de más egyéb adat sincs.
Így pedig, hogy csak egy nik nevet látunk, így nem könnyű bízni.
Köszi a jókívánságot, és az ötlettett. De már próbáltam, és nem nagyon vált be.
Pénteken csütörtökön olyan 120 km-et. és szombaton is motoroztunk. Igaz csak itt helyben. De késő este értünk haza. Én rajtam meg csak egy szál kezes lábas volt. Úgy hogy mire haza értem rendesen átfagytam. Egyből beültem a szobai infra szaunába átmelegedni, de nem nagyon sikerült.
Bár így kell ezt csinálni. Nyár közepén a nagy melegben sokszor felvettem a motoros ruhát. Aztán majd le szédültem a gépről. Most meg hogy viszonylag hűvösebb van, egy szál normál ruhában száguldozom.
Hát lehet, hogy nekem sem a szomszédom a hülye.
Valaki nem tudja véletlenül a lendkerék mágnes külső átmérőjét?
A magam részéről nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy ilyen irányba megy az ország. Próbálok példaértékűen eljárni minden ilyen kérdésben, ha valamit továbbadok, nem nyerészkedem rajta aránytalanul, stb... Ha az életem során csak egyetlen emberre azt a hatást teszem ezzel, hogy ez így a jó és ő is igyekszik korrekt lenni, már megérte.
Kicsit az egész világ lehúzós lett, de ami itthon megy, az erős túlzás. Meg lehet nézni egy "A leggyengébb láncszem" vetélkedőt, biztos emlékeztek rá. A magyar adásokban rengeteg volt a taktikázás, nagyon sokszor azt szavazták ki, aki a legjobb volt, vagy korábban erősnek bizonyult a játékban. Az angoloknál érdekes módon azok pottyannak ki, akik valóban a leggyengébbek vagy látványosan nem volt jó válaszok. Nincs taktikázás....
Mi meg tiporjuk egymást, ahol érjük.
Egy szinkronozás árából 2-3-szor megtankolsz. Ha magad csinálod otthon egy csöves barkácseszközzel, megvan egy óra alatt és 4 méter cső plusz 2-3 deci olaj árából. Szelephézag, olajcsere, ilyesmi dettó... Érted?
Amikor felbukkan valaki, aki pl. egy e-bayes fotót lobogtat és 15 lepedőért árul motorláncot, amiről tudom, hogy 15-20 dollárba fáj amúgy... Szóval fenntartom a jogot arra, hogy felháborodjak.
Okéoké kb az első sorjaiból le lehet vágni ,hogy csak egy "kereskedő"...
De ennek nem itt van a helye szerintem. Hanem más weblapon.
Oké végül is elfér.... Meg ha más oldalról nézem el is fér.
De én az ilyet valahogy úgy élem meg ,hogy rám akarják tukmálni...
Nem mondom, hogy nincs igazad, de nem lehetett volna egy - kicsit magas az ár, vannak forrásaink, de ha szükségünk lesz, szólunk - szövegre?
A köszönj mindenkinek, sosem tudod ki az apád elv, sokszor könnyítette meg a dolgomat. Bár néha nálam is elgurul a gyógyszer...
Jobb a béke :)
Viccctorral tudnánk mesélni....
Én elmentettem a számod. De ha szabad egy jó tanácsot. Ha bizalmat szeretnél a Virgácsosoktól, akkor esetleg nem árt kitölteni a reglapot.
Ugyan is nem csak hogy nincs fent rólad fénykép, de más egyéb adat sincs.
Így pedig, hogy csak egy nik nevet látunk, így nem könnyű bízni.
Köszi az ajánlatot. Elmentettem a számod, s hogyha ne adja isten aktuális lesz, tehát karbi membrán gondom lesz, akkor hívlak.
Pénteken csütörtökön olyan 120 km-et. és szombaton is motoroztunk. Igaz csak itt helyben. De késő este értünk haza. Én rajtam meg csak egy szál kezes lábas volt. Úgy hogy mire haza értem rendesen átfagytam. Egyből beültem a szobai infra szaunába átmelegedni, de nem nagyon sikerült.
Bár így kell ezt csinálni. Nyár közepén a nagy melegben sokszor felvettem a motoros ruhát. Aztán majd le szédültem a gépről. Most meg hogy viszonylag hűvösebb van, egy szál normál ruhában száguldozom.
Hát lehet, hogy nekem sem a szomszédom a hülye.
Nem is fogunk! Pont ezért! :D