Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok srácok Elnézéseteket kérem de a túrával kapcsolatban lenne egy kis változás! De ha ez több embert is úgy érint ,hogy nem tud eljönni akkor szóljon és nem lesz változás!
A barátnőm is elszeretne jönni de neki nem jó a szombat ,mert suliban van. Vasárnap lenne a jó! Tehát nem 24.én lenne hanem 25.én Vasárnap! Ha nektek jó akkor lehetne a Kicsim kedvéért vasárnap?
Szia!

Talán túlreagáltam a dolgot, feltettem töltőre, a terheletlen feszültség 3 óra töltés után 13,2 Volt lett... utána vissza kellett tennem a vasba... most minden ok... Normális az, ha 5 km- es távon használva, azaz 5 km-enként indítás... ennyire le tud merülni az aksi?

majd figyelek...
Okés rendben! Örülnénk ha te is eljönnél!
Különben ha jól összejön a csapat hajlandó vagyok máskor is tervezni majd gurulásokat és akár nagyobb túrákat is!
a fene pedig én csak a fagyi miatt mentem volna...:D

- sajnos még nemtudom hogyan érek majd rá... meg aztán tényleg ki vagyok számolva minden hónapban:) szóval még meglátom
De most komolyan én arra számítottam ,hogy max 3-4en leszünk! Ne értsetek félre nagyon örülök ,hogy ennyi ember figyelmét felkeltettem!
Remélem még többen jövünk, még ennél is!
De akkor hozzatok fejenként 200-250ft ot fagyira! :D
Na szuper! Minél többen vagyunk annál jobb érzés gurulni!
Eddigi résztvevők: Littlerock , Hogen és Neje , 5.50 , Debreczi , Bratyóm , Én
Srácok ha ez így halad lemondom az ígéretemet ,hogy mindenkit meghívok fagyira! Há nincs ennyi pénzem!
És erre az lenne a reakció itt Fórumon ,hogy jajj mégsem érek rá! XD
Na viccet félre téve. Komolyan mondom! XD
Én is beszállnék a buliba.
Na! Szuper! Ennek örülök ,hogy még valaki mellénk verődik!
Akkor már: Littlerock , Hogen és Neje , Bratyóm , Én , Te.
Még egyszer mondom aki azt hiszi lemaradt, NEM MARADT LE!
Az utolsó pillanatig lehet jelentkezni! Telefonszámomat még egyszer leírom: +3620/6115141
Légyszíves akkor is hívjatok fel ha nem jöttök akár az uccsó pillanatban is ,hogy ne keljen várni vagy esetleg nekünk hívogatni!
Bratyóm még nem biztos ,hogy jön! Tegnap hoztam haza a motorját Szekszárdról (160km) Szal ő totál most kezdi! Ma már mentünk ketten 30km-et! :P Tanítom őt! Annyi ,hogy neki nem Viragója van de gondolom ez nem gond!
És köszönöm ,hogy tetszik amit terveztem!
10perc alatt csináltam meg mindent! (Képeket,Ötletet stb..)
biztos mindekinek meglenne a saját túrája személy szerint én igy szeptember végén tenném le a vasat és egy utolsó túrám az az lenne hogy megkerülném az ipoly nemzeti parkot. sacc 190 km .

korábban már jártam arra egy hónapja :) semmi komolyabb technika nem kellet hozzá csak menni ... ráállni 80km/h ra és bámulni a tájat :)
"Zz"! ezt nevezem szervezésnek . jövök.
éppen javasolni akartam, hogy ne a budapesti aszfaltot döngessük, hanem esetleg egy dunakanyart kanyarjunk meg, de a szecsői is tök jó ötlet. benne vagyok.
esetleg kerd meg kruegert, hogy a penzt valahogy "maganuton" odajuttatod neki, vegye meg ami kell (azt irja naponta eljar ott) s maganemberkent postazza neked, szerintem igy a leg egyszerubb. nem tudom ez a keeway hol van, s azt se, te hol vagy, de nalunk sokaig divat volt, s ma is az, hogy a pestrol hazafele jovo buszsoforok 1 sorert elhoztak barmit... mondjuk geppuskat nem, de azon felul.... vagy a Korona bakterja is kecsegteto megoldas lehet ha nem tul nagy az ertek....
Beszélj össze Krueger-rel, hátha segít.
Értem 40 euro azér szép összeg :(
sziasztok nemtudom segít e a helyzeten de én naponta megyek el a keeway elött öcsém volt munkahelye...

tölem kb 10 percre van gyalog
irtam lennebb, figyelj oda a kifizetesre. nekem rossz tapasztalataim vannak: 80% nem fogadnak el bankkartyat a weblapon, es paypaljuk sincs. marad a banki utalas. ha nincs magyarorszagi bankszamlad (s valoszinu nincs) akkor az utalas koltsege 40 euro korul van.... ami pl. esetemben tobb volt, mint az utalando osszeg...
"Ráadásul motor aksija egy éves és lehet hogy, a végét járja..."
Hogy van ez? Én 2005-ös akksit nyúzok még ma is. Gondoltam, hogy idén már cserés lesz, de még bírja. Igaz, 125-ös, és télen töltögetve volt, meg használva néha a motor is.
Erre én is gondoltam és ha megtehetem persze, hogy uj cuccokat rendelek, csak még kérdéses, hogy lejben tudnék fizetni vagy forintot is vennem kell és azzal fizetni, mivel itt Erdélyben sajnos Lei-t használunk
Szia.
Semmi gond nem létkérdés az ügy. Akkor nem piszkállak, ha egyszer lesz szabadidőd és kedved hozzá jelezd , én alkalmazkodok hozzád.
Szép napot .
Szia!

Még nem tudom, nem akarok panaszkodni, de nagyon be van osztva az időm... és azt utálom ilyenkor a legjobban, hogy hiteltelenné válik az ember, mert mindig csak ígérget...

Ha az asszony szülei ezen a hétvégén jönnek, akkor nem tudok menni, hacsak nem szombat reggel... ha a következő hétvégén jönnek, akkor a közös gurulásnak lőttek...

Csütörtökig reggel 7 től este nyolcig vagyok a cégnél, meg suliban... kezdek besokallni...

Ráadásul motor aksija egy éves és lehet hogy, a végét járja... ma reggel be kellett tolnom, most töltöm, de szerintem ennek nemsokára vége...
Szia Littlerock. Hétvége jó lenne neked esetleg ?
Egy fesszabályzó elég kicsi, levélpostai küldeményben eljön. A csomag más történet. Bár szerintem egy keeway alkatrész beszerzése még postával együtt is jobb bolt, mint bontott motyót felhajtani. Anyagilag kb. ugyanott vagy, csak ez legalább vatta új.
Sziasztok!
------
2011.09.24-én azaz szombaton 10:00-kor Virago tali!
Helyszín: Örs Vezér Tere mögött lévő parkoló!
Gyülekező-Indulás: 10:00-10:30
Cél: Tápiószecső előtti fagyizó,cukrászda
Résztvevők egyenlőre: Littlerock , Hogen és Neje , Én , Bátyám-Aprilia Sportcity 200(Kérdéses)
------
Meghívok mindenkit 1 gombóc fagyira! (Itt egy gombóc akkor mint az öklöm és nagyon jó!)
Aki szeretne jönni az utolsó pillanatig lehet jelentkezni! :)
Természetesen ha valakinek nem jó valami változtathatunk.(Várom a jobbnál jobb ötleteket.)
Telefonszámom: +3620/6115141 (Zoli)
Megpróbáltam képekkel átadni a témát nektek. Ha nem jött át valami nyugodtan kérdezzetek.
És ezér a postaköltségért egészen Magyarországtol - Erdélyig szálitottak ?
(Mert ez az összeg nagyon kevés)
Akkor brit vagy amcsi kiadás. A váznyak biléta matricája, vagy valamelyik oldaldekliben elhelyezett címkéből kiderülhet. Feltéve ha megvannak még...