Bocsi a fotókért. Úgy gondoltam, hogy sokkal több fotóm van a nevezetességekről. De sajna sokkal kevesebb.
De még felteszek párat.
Elnézést egyszerűen nem találom a fotókat a gépemben.
Sziasztok Erdélyiek
Magyarország kis betűvel is Magyarország nem ez a lényeg.
Ha jöttök, gyertek többen, s gyertek az éjszak közép hegységbe is. Mátra és környéke.
Ha előre egyeztetünk időpontot, veszek ki szabit és leszek az idegen vezetőtök. S a víkend telken sátor helyet, és nyáron kerti zuhanyt is tudok biztosítani.
Ez Salgótarjánban van. S van a környéken jó pár látni való.
A Mátra szerpentinjein kívül.
Salgóvár, Somosköi vár, Medves fensík, sziklás tó, Gortva vízesés, és föld alatti bánya múzeum.
Néhány fotó a víkend ház, telekről, és a látnivalókról.
Egyébként, nem csak az erdélyieknek szól a meghívás, hanem bárhonnan érkező Vigágós csapatnak. Csak előtte egyeztessünk időpontot.
a postakoltseg az ugy 4-5 ezer forint volt, ha jol emlekszem. ennel nagyobb baj, hogy ha az oldalon nem tudsz kartyaval fizetni vagy paypallal, akkor bajvban vagy, mert a nemzetkozi banki utalas ugy 40 euro.... nekem ugy oldottak meg, hogy valakivel nagyvaradig atkuldtek a hataron... s onnan mar roman koltsege volt. ezert is koszonet a sugo motor bontonak.
Heló
Én is figyelgetem a forgalmimat, és keresem, hogy az én 535-ösöm menyi idős lehet. De nem találom a motor számomat.
Az enyém: 2YL403114
Ebből meg tudod mondani, hogy milyen évjáratú?
Előre is köszi.
Valaki meg tudná mondani, hogy mennyibe kerül a postaköltség, ha a www.keeway.hu-rol rendelek ?
Ez fontos lenne mivel Erdélybe biztosan drágábban szállitják majd ki
lori007 már rendelt és Erdélyi, viszont nem árulta el mennyi volt a postaköltség és ezt fontos lenne megtudni !
Jut eszembe: a gyári ülés is műbőrhuzatú és ugyanígy van felkapcsozva. Ha bőrt szeretnél, az nem lesz egyszerű móka (csináltatni kell huzatot), vagy drága lesz.
Nem tudom én 400.-sra tettem! A levegő bemenet rése nem volt kivágva mint az enyém és a felfogatása is máshová esik! Könnyen megoldható! A baloldali az csereszabatos!
Helló.Hát akkor sajnos tárgytalan a műbőr az nem kell.Azért köszi a segítséget.Lenne viszont egy olyan kérdésem, hogy az 1100-as viragó ülését fel lehet tenni a 750-re.Szemre egyformának tűnik a váz.Ezt mindenkitől kérdezném hátha valaki már próbált ilyet.
Tiszteletem,en is erdelyi vagyok(szatmarnemeti) rendeltem keewaytol.nagyon figyeld meg amikor atveszed a dolgot, hogy mit kaptal.vellem kitoltak,nem en vettem at a cuccot.a haver meg nem tudta hogy nez ki pontosan.mast kuldtek.vissza meg nem vesszik.tiszteletem
A Forgalmi szerint 1999-es. Ja és Mérföldben mér a kilométer óra.
De még felteszek párat.
Elnézést egyszerűen nem találom a fotókat a gépemben.
Magyarország kis betűvel is Magyarország nem ez a lényeg.
Ha jöttök, gyertek többen, s gyertek az éjszak közép hegységbe is. Mátra és környéke.
Ha előre egyeztetünk időpontot, veszek ki szabit és leszek az idegen vezetőtök. S a víkend telken sátor helyet, és nyáron kerti zuhanyt is tudok biztosítani.
Ez Salgótarjánban van. S van a környéken jó pár látni való.
A Mátra szerpentinjein kívül.
Salgóvár, Somosköi vár, Medves fensík, sziklás tó, Gortva vízesés, és föld alatti bánya múzeum.
Néhány fotó a víkend ház, telekről, és a látnivalókról.
Egyébként, nem csak az erdélyieknek szól a meghívás, hanem bárhonnan érkező Vigágós csapatnak. Csak előtte egyeztessünk időpontot.
Én is figyelgetem a forgalmimat, és keresem, hogy az én 535-ösöm menyi idős lehet. De nem találom a motor számomat.
Az enyém: 2YL403114
Ebből meg tudod mondani, hogy milyen évjáratú?
Előre is köszi.
Itt beirtam meg minden és eléggé nagy számok jöttek ki
http://posta.hu/csomag_dijkalk...
Ez fontos lenne mivel Erdélybe biztosan drágábban szállitják majd ki
lori007 már rendelt és Erdélyi, viszont nem árulta el mennyi volt a postaköltség és ezt fontos lenne megtudni !
blackiex köszönöm a linket