A legolcsóbban XV 250-hez a Keeway-féle alkatrészeket tudod beszerezni. A Keeway Supershadow 250 az XV 250 100%-os kópiája, a www.keeway.hu-n letölthető az alkatrészkatalógus, amiből cikkszám alapján tudsz rendelni e-mail-en keresztül (a honlapon fent van a mail cím is).
:D Nincsmit! :)
Ha jössz Magyarországra mindenféle képen szólj megyek veled!
Én is 19éves vagyok! Most leszek 20 Novemberben! :)
Nekem is nem olyan régen volt balesetem amúgy.
Két sáv egy irányba. Meg egy zebra.
Bal sávban már állnak a kocsik. Elől egy furgon ami takarja a zebra bal oldalát.
Én a jobb sávban előttem egy régi Suzuki.
Már lassítok ,hogy megálljak ,mert gondoltam jönnek a gyalogosok ha bal oldalt állnak a verdák.
A Suzukis előttem kurva gyorsan ment kb 60al... Mondom ez tuti átmegy. (Ez által úgy is fékeztem ,hogy majd a zebra előtt állok meg) NA EZT NEM KELLET VOLNA! :)
Az utolsó pillanatban a Suzukis rájött ,hogy gyalogosok jönnek! SATU!
Én meg megijedtem és jobban meghúztam az első féket a kelleténél. Megcsúszott az első kerék és csúsztam egy kicsit de se a rajtam se a motoron hál isten semmi nem látszódik!
Velem minden oké! :) Megúsztam egy kis karcal a lábamon!
A motoron a váltó elgörbült , és a bal elem az ülés alatt letört.
MINDENT ÚGY MEGCSINÁLTUNK FATERRAL ,HOGY SEMMI NEM LÁTSZIK ÉS MINDEN KIRÁLY! Kivéve egy dolgot. Szerintem az AC pumpa levegőt kapott mert ha ráadom a gyújtást vagy leveszem olyan hangot ad ki hogy jézus! A Suzukisnak pedig csak becsúsztam a kocsija alá fél kerékkel. Erre megszólal miközben kiszáll én meg a kocsija meg a motorom alól kecmergek kifelé... "Faszomat, Ez ebben a hónapban már a 4dik!" Gondolhatod ,hogy miket mondtam... Na mind1 Velem ez történt! :D
Köszönöm a segitséget, ma sikerült baleseteznem
Komojabb kár nem történt, de az első sárvédöm megsérült meg a bal relé fedelem, ezeket szeretném beszerezni.
Köszönöm a hozzászolásod, tervben van egy tura magyarországra, de még egyelőre nem vágok neki
Szia bikemano! :) Már régebben írtam a képeid alá szép vasad van!
Poén gyanánt azt írtam ,hogy ruccanj át ide Budapestre gurulni egyet! :D
Kérdésedre válaszolva a www.virago.ro oldalon sok minden fent van!
Szerintem a bontók , szervizek cuccnál valahogy rendelni is lehet tőlük.
De ebben az igazi szakértő Blackiex! Én legalábbis úgy vettem észre mindig mindenkinek fasza dolgokat szokott mondani!
Szia!
Most lefordítottam a fordító programmal a többi részét is a linknek mert gyanusan olcsó az ülés.
Na azt írja,hogy ez egy műbőr ülésburkolat amit neked kell tüzőgéppel
Rögzítened a régi üléshez miután eltávolítottad a régít.
Ezért ilyen olcsó.
Megveszed ,lebontod a régit és felkárpitozod ezt.
75 EUR-ért túl szép lett volna,meg a tokosok is rég lecsaptak volna rá.
Ezért nem kellendő.
Akkor szupi!
Én arra gondoltam mondom ,hogy
-----
Helyszín: Örs Vezér Tere
Időpont: 10:00 és ha mindenki megjön indulás
-----
Természetesen telefonszámokat cserélünk. Ha bármi van alapon...
Amúgy srácok Október 1.én megyek Citadella gurulásra!
Gondolom nem kell elmondani nektek ,hogy is megy ez...
-----
Minden hónap első szombatján Citadella gurulás!
Helyszín Citadella
16:00 Gyülekező | 17:00 Indulás
-----
Ha van kedvetek eljöhetnétek.
Annyit beszéltünk ,hogy 24.én ha jó idő lesz!
És valami kis gurulás. pl Citadella, Én tudok egy jó fagyizót Tápiószecsőnél! (Meghívlak titeket!) :P Vagy bármi jó ötletetek van szóba jöhet. Eddig hárman vagyunk ha te is jössz.
Időt sem beszéltünk még de én egy olyan 10:00ra gondoltam és akkor aki még elakar valamit intézni szombat délután megteheti. (Ez egy amolyan "MINI VIRAGOS" tali lenne! :D De azért jó lenne ha még jönnének emberek! :)
Nincs zsírzó szem,A kardánba hajtómű olajat kell önteni és azt kell cserélni,hogy mennyi ezer km után azt a könyv írja.Olajcserén kívül az egész gondozásmentes.
hogen sry ,hogy nem a kérdésedre válaszolok de látom te is pesti vagy! Nem jössz 24.én gurulni egyet velem meg Littlerockal? Természetesen ha jó idő lesz.
Üdv. Tanácsot szeretnék kérni . Mivel az 535-ös kardánjának a végei bordázottak. Azt szeretném megtudni, kell e és ha igen hol lehet a kikopott gépzsirt pótolni? Létezik e egyáltalán valahol zsirzószem?
A motor most nagyon fasza ,megszünt minden zaj , kivéve a kuplung kosár zaját de az nem lényeg Blackiex és én szerintem is.
A gép megy mint aTáltosparipa.
Ha jössz Magyarországra mindenféle képen szólj megyek veled!
Én is 19éves vagyok! Most leszek 20 Novemberben! :)
Nekem is nem olyan régen volt balesetem amúgy.
Két sáv egy irányba. Meg egy zebra.
Bal sávban már állnak a kocsik. Elől egy furgon ami takarja a zebra bal oldalát.
Én a jobb sávban előttem egy régi Suzuki.
Már lassítok ,hogy megálljak ,mert gondoltam jönnek a gyalogosok ha bal oldalt állnak a verdák.
A Suzukis előttem kurva gyorsan ment kb 60al... Mondom ez tuti átmegy. (Ez által úgy is fékeztem ,hogy majd a zebra előtt állok meg) NA EZT NEM KELLET VOLNA! :)
Az utolsó pillanatban a Suzukis rájött ,hogy gyalogosok jönnek! SATU!
Én meg megijedtem és jobban meghúztam az első féket a kelleténél. Megcsúszott az első kerék és csúsztam egy kicsit de se a rajtam se a motoron hál isten semmi nem látszódik!
Velem minden oké! :) Megúsztam egy kis karcal a lábamon!
A motoron a váltó elgörbült , és a bal elem az ülés alatt letört.
MINDENT ÚGY MEGCSINÁLTUNK FATERRAL ,HOGY SEMMI NEM LÁTSZIK ÉS MINDEN KIRÁLY! Kivéve egy dolgot. Szerintem az AC pumpa levegőt kapott mert ha ráadom a gyújtást vagy leveszem olyan hangot ad ki hogy jézus! A Suzukisnak pedig csak becsúsztam a kocsija alá fél kerékkel. Erre megszólal miközben kiszáll én meg a kocsija meg a motorom alól kecmergek kifelé... "Faszomat, Ez ebben a hónapban már a 4dik!" Gondolhatod ,hogy miket mondtam... Na mind1 Velem ez történt! :D
Lehet agykárosodást is szenvedtem
Komojabb kár nem történt, de az első sárvédöm megsérült meg a bal relé fedelem, ezeket szeretném beszerezni.
Köszönöm a hozzászolásod, tervben van egy tura magyarországra, de még egyelőre nem vágok neki
Poén gyanánt azt írtam ,hogy ruccanj át ide Budapestre gurulni egyet! :D
Kérdésedre válaszolva a www.virago.ro oldalon sok minden fent van!
Szerintem a bontók , szervizek cuccnál valahogy rendelni is lehet tőlük.
De ebben az igazi szakértő Blackiex! Én legalábbis úgy vettem észre mindig mindenkinek fasza dolgokat szokott mondani!
Van itt valaki Erdélyből akinek vannak eladó virago alkatrészei ?
Szükségem lenne néhány alkatrészre :D
Most lefordítottam a fordító programmal a többi részét is a linknek mert gyanusan olcsó az ülés.
Na azt írja,hogy ez egy műbőr ülésburkolat amit neked kell tüzőgéppel
Rögzítened a régi üléshez miután eltávolítottad a régít.
Ezért ilyen olcsó.
Megveszed ,lebontod a régit és felkárpitozod ezt.
75 EUR-ért túl szép lett volna,meg a tokosok is rég lecsaptak volna rá.
Ezért nem kellendő.
Megkérdezem a tokostól ,hogy Magyarországra szállít e és mennyiért?
Én arra gondoltam mondom ,hogy
-----
Helyszín: Örs Vezér Tere
Időpont: 10:00 és ha mindenki megjön indulás
-----
Természetesen telefonszámokat cserélünk. Ha bármi van alapon...
Gondolom nem kell elmondani nektek ,hogy is megy ez...
-----
Minden hónap első szombatján Citadella gurulás!
Helyszín Citadella
16:00 Gyülekező | 17:00 Indulás
-----
Ha van kedvetek eljöhetnétek.
Esetleg még valaki szeretne jönni? És akkor már 4en lennénk!
És valami kis gurulás. pl Citadella, Én tudok egy jó fagyizót Tápiószecsőnél! (Meghívlak titeket!) :P Vagy bármi jó ötletetek van szóba jöhet. Eddig hárman vagyunk ha te is jössz.
Időt sem beszéltünk még de én egy olyan 10:00ra gondoltam és akkor aki még elakar valamit intézni szombat délután megteheti. (Ez egy amolyan "MINI VIRAGOS" tali lenne! :D De azért jó lenne ha még jönnének emberek! :)
A gép megy mint aTáltosparipa.