Mint írtam a mostani hétvégém sajnos foglalt, a többit a héten megbeszéljük. Amit szükségesnek ítélek (szerszámokat) azért viszek...
a díjazást tekintve, nem szeretném az anyagiakat ebbe belekeverni (megbeszéljük a részleteket).
Helyem van kertes ház, szerszám is lenne kivéve hézagmérő. Egy gáz van hétvégén kellene megütni a projektet. Hétközbe fél hétnél nem érek elöbb haza. Ha így válalnád valamelyik hétvégén az jó lenne temészetesen megfelelő díjazásért.
Személy szerint a kerékpáros boltban vettem hátsó kézifék bovdent és az tettem bele! A markolatnál kicsit reszelni kellet a szemből hogy beleférjen! A végére a csavarral rögzíthető bowden véget tettem és az egéz nem került 350ft.-ba
Sziasztok motorosok !
Ma voltam a szervízben ellenőriztük a szabadonfutót. Az enyém a három görgős rugó előfeszítéses. Nem volt lelazulva a lendkerékről, azért a biztonság kedvéért nyomaték kulccsal utána húztunk. Egyébként nem kellet melegíteni semmit, lehúzóval simán lejön a tengelyről ! Kuplung oldal is le lett bontva minden csavar, újra lett húzva. A kosár rögzítőjén egy kicsit lehetett húzni. Ha már ott volt a bicaj ellenőriztettem a szelephézagokat is. Érdemes kivenni az állító csavarokat, mert előfordul hogy kagylósra kopik és nem lehet a hézagmérővel korrektül beállítani. Ezzel ki is futottunk a munkaidőből. Holnap még gyors teleszkóp olajcsere. Délutánra kiderül mit segített a mutatvány a motorból jövő kopogást illetően.
Szia! Ha van helyed, viszek szerszámot... Az én melóhelyemre sajnos idegen járművel lehetetlen bejönni. Az albérletben, meg nincs lehetőség... A hétvégén Pécsen vagyok, a jövő héten valamelyik délután van rá mód, ha neked megfelel.
Ellindultam az elob a motoral, erre meg egyszer csak nem volt gaz, hazzajottem szetszedtem, kozepen a rozsda megedte a kabelt es elszakadt,potolhato massal?vagy csagy eredeti?es az mennyi kb?ha tudja v.ki tiszteletem
Igazzabol egyenlore csak proba az egesz, kiprobalom, polcon van mar egy jo ideje aztan gondoltam felhasznalom v.mi formaba.nem igazan talaltam neki jobb helyet egyenlore
Az egész project-tel nem értek egyet... Ezek a led-ek szinte csak merőlegesen látszanak, így a villára feltéve nem is párhuzamos az úttal, meg iszonyatosan rázkódni is fog. ráadásul egy rakás vezetéket kell átvinned az egyik oldalra, és onnan elbújtatni.
Szevasztok. mar regota megvan ez a led es lampam, aztan gondoltam hogy nappali rpvid feny potlasnak jo lenne, meg keveset is fogyaszt allitalag a led.csak nem tudtam rajoni hogy mi ez a 3 kabel.ha a feketet es a szurket bekottom vilagit,ha nem jar a motor akkor elalszik fel perc uttan magatol de ha beinndittom a motort mukodik.nah de mi a 3. kabel?kosz a segitseget
Megfelelő szót használtál. "Hisztizik"
Én ilyen esetben, előbb megkérem, hogy mutassa már meg azt a szabályt,előírást, ami ezt a díszt megtiltja. S ha nem tudja már teszem is a panaszt a főnökénél. Aztán hisztizhet a munkaügyi központban. Ugyan is ilyenkor csak a csúszópénzre hajtanak.
Ha legközelebb kötözködnek. Nyugodtan kérdezd meg, hogy akkor is kitart a véleménye mellet, ha a felügyeleti szervüknél panaszt teszel!
Mert szerintem ez nem más mint túlkapás.
Mit befolyásol az a dísz?
S ne mondjátok, hogy gyalogos védelem.
A hátsó fék nagyon egyszerű szerkezet, a legnagyobb gond az a kerék kiszerelése... ha a fékdob üt, azon csak a szabályozás segíthet, ahhoz meg illik új pofákat beszerezni. Hétköznapi esztergapadon nem is lehet megcsinálni, hacsak ki nem küllőzöd a kereket...
biztos van hozzá célszerszám, hiszen nem ördöngösség a dolog.
Először meg kéne mérni mekkora az eltérés, utána kell a fejet vakarni...
Tiszteletem.a hatso fek nekem is ingadozzik, az a helyzet hogy nem tudom a kopotsagat megalapitani mert a jelzo el van cseszve, mas megoldas nincs a szetszedesen kivul?aztan meg mennyire bonnyolult a hatso fek szervizelese csinalta mar v.ki?peace
a díjazást tekintve, nem szeretném az anyagiakat ebbe belekeverni (megbeszéljük a részleteket).