A Távolság már mindegy, mert azt autó teszi meg, emellett még sok sok egyéb szopás van mire egy koncert összejön.
Leírom a lépéseket:
- Probateremben összecuccol
- Probateremből felcipel az utcára
- Bepakol Autóba
- Elmegy akárhova autóval (Ti már nem fértek be mert a kocsi tele van a cuccokkal tehat vagy mikrobusz vagy 2 autó)
- Odaér, kipakol az autóból
- Felpakol színpadra összerak mindent
- Beállás
- Koncert
- Összepakol és lepakol a színpadról
- Bepakol autóba
- Kipakol autóból
- Lecipel próbaterembe
- És kifingasz a végén
Hát ez így egy tipikuskoncert menet :)
Részünkröl, 2 gitár + erősítő, 1 basszusgitár + erősítő, Full dobcucc, énekcucc, és még mindenkinek a saját kis effektjei.
Nagyon helyes, toljátok csak kitartóan. Ez a legjobb zeneileg elviselhető létforma, lassacskán visszatér talán a megbecsülése is. Én 1 hónapnál többet nem bírok ki élő rock zene nélkül.
Bejelöltem a zenekart, jöhet a demó
Szia!
Azért gondoltam hogy egyszerűbb ha bejelölitek, mert akkor mindig látod az újdonságokat.(pl feltöltött zenét,videót vagy csak azt hogy megyünk Salgótarjánra fellépni )
Motoros találkozón meg naná h fellépnénk ha jól megvan szervezve
Heló Szabi
Mihelyt ismerni fogom a zenekarodat azonnal befogom jelölni.
Egyébként támadt egy ötletem.
Mi lenne, ha a Virágós találkozón, amit remélem egyszer csak össze jön. Szóval ott játszana a zenekarod.
S akkor személyesen is megismerhetjük egy mást, és a zenekarodat is.
Különben sok sikert kívánok nektek!
Sikerüljön megvalósítani azt amire vágytok.
Ismered a mondást. Amit egy ember álmodik, az csak álom. Amit több ember álmodik az már félig valóság.
Én ugyan nem vagyok gépész.
De nekem olyan érzésem van mintha az a kopogóhang esetleg a dugó csapszege okozhatja.
Mi a véleményetek szakemberek?
Lehetséges?
Sziasztok
Én azzal, hogy a jelenlegi gyerekeket mi basztuk el, konkrétan olyanokra gondolok, amit nap mit nap látok.
Pl az iskolák előtt fél nyolckor irdatlan dugó van. Minden kocsiban egy felnőt és egy gyerek. Jó sokat araszolnak. Mire pontosan az iskola kapuban kiszáll a gyerkőc. Szegény gyereknek nehogy már 5 métert is gyalogolnia keljen. Vagy esetleg féltésből.
Aztán ugyan ez a szülő panaszkodik, hogy kevés a torna óra, mivel a gyerekek nagy része kövér. Aztán még panaszkodik, hogy a gyereke, ha haza jön, és ahelyet, hogy sportolni ment volna csak le ül a Tv, vagy a számítógép elé.
De azt már elfelejtette, hogy mikor a gyerek olyan 2-3 éve volt, és állandóan mászott és szaladgált. No akkor meg ép ő ültette le a Tv, vagy a PC elé. Csak hogy lefoglalódjon a gyerek és ne keljen rá állandóan figyelni.
Az tán annak idején fültanúja voltam, amikor a szomszéd fiatal asszony azt mondta a kicsi fiának, a buszon, Hogy "csak nyugodtan üljél kis fiam, a te bérleted ugyan anyiba került mint az öreg nénié. Ugyan olyan jogod van az ülő helyhez".
Eltelt tizen egy nehány év. A szomszéd asszony kicsit idősebb lett.
És most igen csak fel van háborodva, amikor a mai gyerekek ugyan úgy nem adják át neki a helyüket.
Tömítés ügyben van itt Pécsett egy fazon mindenfélét tud gyártani. Nekem annak idején hengerfej tömítést készített "tűzkarikás" kivitelben. Ha valakinek kell segítség küldjétek el az eredetit, vagy legalább ami megmaradt belőle, legyártatom és postán elküldöm
Csütörtökre viszem én is a szervízbe a virgácsot. Vasárnap majdnem nekiláttam, de ugye megint csak bontani kéne a lábtartó kerettől kezdve, akkor meg lejön az oldaltámasz, dönthetem a falnak mire a deknicsavarokhoz egyáltalán hozzáférek. Szóval találtam kifogást miért nem akarok másnaposan a 30 fokban dolgozni. Ma újra megmutattam a szerelőnek, most már azt mondja hogy lehet hogy a kupplung felől jön a hang. Szerinte a szabadonfutó csavarjai nem ragasztva, hanem a másik felén elszegecselve vannak. Hát most majd talán kiderül hogy hogy mi a szar.
Sziasztok!
Nem idevágó téma ugyan,(előre is bocs!) de akik szeretik a motorokat azok általában a Rockzenét is Persze van aki nem..de aki Rock&roll arc és facebookon is fent van, az jelölje be a zenekarom! (persze nem kötelező de miért is ne? ugye? na ugye!)
És talán hamarosan koncerten is találkozunk! mert hogy ha sikerül akkor megyünk minden felé az országba!
Még nincs neten hang anyag de rajta vagyunk az ügyön! http://www.facebook.com/profil...
Még 1x bocs a nem idevaló témáért!de...muszáj volt...
hat majd benyulunk a .... kipuffogon :D ertettem. hat ilyen nem tudom, ha lesz, de olyan orvosi biztos igen. illetve max. egy darab tomor vas, az egyik vege a blokkra, a masikat nyomom a huvelykujjammal es a huvelykujjam butyke a fulembe,..... nem tokeletes, de nincs jobb otletem. illetve az orvosi....
Leírom a lépéseket:
- Probateremben összecuccol
- Probateremből felcipel az utcára
- Bepakol Autóba
- Elmegy akárhova autóval (Ti már nem fértek be mert a kocsi tele van a cuccokkal tehat vagy mikrobusz vagy 2 autó)
- Odaér, kipakol az autóból
- Felpakol színpadra összerak mindent
- Beállás
- Koncert
- Összepakol és lepakol a színpadról
- Bepakol autóba
- Kipakol autóból
- Lecipel próbaterembe
- És kifingasz a végén
Hát ez így egy tipikuskoncert menet :)
Részünkröl, 2 gitár + erősítő, 1 basszusgitár + erősítő, Full dobcucc, énekcucc, és még mindenkinek a saját kis effektjei.
Szóval ordenáré szopás na :)))