Tiszteletem.hat ez szomoru hir szamomra, de megertettem.koszonom a segitset.akkor szerintem ez iden mar nem valosul meg, nagy baj a csoppogesnek nem lehet gondolom.tiszteletem
Na, én ugyanezeket az oldaltáskákat vettem meg. 27l/darab.
Van még egy henger hátulra, valami ponyvaszerű anyagból (szintén louis-os). Ami ebbe nem fér bele, az biztosan nem kell egy nyaraláshoz.
Az oldaltáskákat átalakítottam úgy, hogy babacsatok fogják, egy mozdulattal levehető, be tudom vinni a szobába. Ráadásul van egy kisebb táskám is ( ezekkel s 27l-es táskákkal mindíg elakadok :) ) , egy mozdulattal cserélhetőek..
KI
Ez a moci volt ismerős... Mikor a Suzukit árultam a tulaj megkeresett és cserélni akart. A fiamnak keresek valamit, mert a hétvégén volt motoros találkozón a Szelidi-tónál a 125-ös redrose-val és most azonnal nagyobbra akar váltani.
Ami az enyém volt, azt tudtommal még nem hirdetik sehol. Előbb utóbb el fogja adni, mert inkább autóbuzi a srác, de még nem lépett tudtommal, mert nem tökéletes a motor (szivató bowden szakadt, kell neki egy olajcsere és szinkron).
Ami eladót tudok költözés miatt, azt ismerem, de az Kerekegyházán van...
Jaja, ezek valami olcsó Iron Horse táskák voltak, közel 30 liter darabja.
Az új gazdája is használta még, elég jól bírta ahhoz képest, hogy 20 lepedő alatt volt az ára.
A Honda kicsi volt hozzá képest, annyira nem mutatott jól, de legalább praktikus volt.
Egyébként ha ekkora oldaltáskáim lennének, a hátsó hátizsákomra nem lett volna szükség. Az én oldaltáskámba a fél literes ásványvíz meg a jogosítvány fér bele.
mik azok a babacsatok? Esetleg tudsz egy képet dobni, hogy néz ki?
Köszi,
Attila