Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia,

mik azok a babacsatok? Esetleg tudsz egy képet dobni, hogy néz ki?

Köszi,

Attila
Tiszteletem.hat ez szomoru hir szamomra, de megertettem.koszonom a segitset.akkor szerintem ez iden mar nem valosul meg, nagy baj a csoppogesnek nem lehet gondolom.tiszteletem
Na, én ugyanezeket az oldaltáskákat vettem meg. 27l/darab.
Van még egy henger hátulra, valami ponyvaszerű anyagból (szintén louis-os). Ami ebbe nem fér bele, az biztosan nem kell egy nyaraláshoz.
Az oldaltáskákat átalakítottam úgy, hogy babacsatok fogják, egy mozdulattal levehető, be tudom vinni a szobába. Ráadásul van egy kisebb táskám is ( ezekkel s 27l-es táskákkal mindíg elakadok :) ) , egy mozdulattal cserélhetőek..
KI
Ha elfogult vagy annak nyilván oka van .
Ha túramotor is játszik, akkor bővül a kör. GS500-asok már vannak ilyen árszegmensben, azok pedig igencsak kellemes vasak.

Én öreg XV750-t vennék, az is van már 400 alatt. De persze én elfogult vagyok... :)
Hát én is azt gondolom hogy ezért a pénzért legjobb esetben valami nem teljesen lelakott túrát találni
Ilyen árketegóriában CM450, CX500, VT500, esetleg Kawasaki Eliminator 400 játszik. Az 535-ös már nagyon kilóg árban.
Persze hogy azt. Azért kicsit szétnézek van -e valami öreg , de még menthető jószág.
Lehetetlent kíván. :)
Mi az elképzelés ?
Legyen legalább 500-as, gyári állapotú, fiatal évjáratú chopper , és ne kerüljön többe 300ezer forintnál
Igen, anno nagyobbat akart mindenképpen.
Mi az elképzelése az ifjúnak?
Ez a moci volt ismerős... Mikor a Suzukit árultam a tulaj megkeresett és cserélni akart. A fiamnak keresek valamit, mert a hétvégén volt motoros találkozón a Szelidi-tónál a 125-ös redrose-val és most azonnal nagyobbra akar váltani.
Amit a hirdetésben leír a srác, az el is lett végezve rajta, nem mókusvakítás.
Ami az enyém volt, azt tudtommal még nem hirdetik sehol. Előbb utóbb el fogja adni, mert inkább autóbuzi a srác, de még nem lépett tudtommal, mert nem tökéletes a motor (szivató bowden szakadt, kell neki egy olajcsere és szinkron).

Ami eladót tudok költözés miatt, azt ismerem, de az Kerekegyházán van...

http://www.kepesmotor.hu/honda...

Emez. Az ár irányár.
Ismered a motort ?
Ez nem az a motor amit a haverodnak adtál el, és már ő is árulja ?
Meghiszem azt. Tudok egy eladót, ha esetleg bárkit érdekel...
Egy ismerősöm költözik külföldre, áron alul megválna a Shadow-jától.
Jaja, ezek valami olcsó Iron Horse táskák voltak, közel 30 liter darabja.
Az új gazdája is használta még, elég jól bírta ahhoz képest, hogy 20 lepedő alatt volt az ára.
A Honda kicsi volt hozzá képest, annyira nem mutatott jól, de legalább praktikus volt.
Igen jó kis bicajok voltak !
Egyébként ha ekkora oldaltáskáim lennének, a hátsó hátizsákomra nem lett volna szükség. Az én oldaltáskámba a fél literes ásványvíz meg a jogosítvány fér bele.
Ez a Virago megvétele előtt volt 2 hónappal.
Ne izélj már ! Milyen honda vt 500-ra tetted a csomagjaidat ?
Azért az már biztos, hogy hozzád képest nyeretlen kezdő vagyok... :)
Én mindig megizzadtam tőle odalent. A bőrrel szembeni égető érzés hiánya valóban pozitívum, de nekem személyszerint nem vált be. :)
Duuurva :)