Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

:))
Szuper gyertek csak, nem hiszem hogy kell asztalt foglalni ez ilyen romkocsma szerü hely.
Megpróbálom odaszervezni a holnapi rituális-sörözős találkozómat két barátommal, majd csápolunk neked jól :)
Kell asztalt foglalni?
Többiektől bocs az OFF-ért!
jaj bocs, nem láttam, hogy közben válaszoltál :)
Tüdérgyár?
Elvileg lehet állítani az ilyen fordszám mérőkön, hogy hogyan működjön.

Azt hiszem a virgácsokon mind a két gyertya minden felsőholtpontban szikrázik egyet, tehat egyszerre mind a kettő állandóan.
Amikor kell robban ugye amikor meg kipufog épp akkor meg semmi nem történik.
:))

Igen én vagyok a fejkendős.

Az eseményekénel megtalálod a kiírást,
de itt van a közvetlen link:
http://www.facebook.com/event....

A Tündérgyárban toljuk, de ez nem a Rokkzenekar, az majd 30-án jáccik.
Én a fészbukkos oldalról nem bírom kitalálni, hogy hol zenéltek a melyik szerdán :)
Te vagy a képen a feketefejfedőselmerültengitározós ember?
Szóval hova kell menni?
már rége meglenne a motyó de az asszony szokásai közbeszólnak pedig még a cigit is letettem : ) Hogy ne legyen OFFF

A repsol olajjal csodásan megy a gépezet. repsol 15W50 :)
Nem volt raktáron nekik, nekem meg nem volt sürgős és így olcsóbb is lett.
hát igen nem mindegy hogy 15000 vagy 10000 a parafa kuplung lamella :) köszi a tippet :)
nekem a megrendelés utáni napon futárszolgálattal házhozhozták
Igen innen vettem én is Blackiex adta a tippet.
Nem volt nekik raktáron és vagy 3 hétre jött meg de hálából a posta klt-get elengedték és átutalással fizettem nem utánvéttel a mi szintén költség. Így ki jött egy tizesből de vettem tömítést is ami még megmaradt az 2000 volt.
A Nagyvasnál tourmax kopólamella készlet 9000ft. Én azt használom kb3000km után hibátlan.
Bakker ez tényleg csak egy darab oda is van irva,hogy ein stück.
bocsi nem figyeltem.
a hétszázát ! elfelejtettem a linket betenni :\

http://www.biker-world.hu/kate...
Bocs rosszul irtam a neved :) én itt találtam és innen venném szerinted ez igy okés lenne ?
Sziasztok!

Brumekosz ha jól látom ez mindössze 1 lamella ...nem készlet ..

amugy mindenkitől kérdezem hogy az ebc márkájú kuplung lammellákban meglehet bízni ?
Üdv
Hogyan van ez a gyujtássorrend speciel az XV250 nél?
Vettem egy dig. fordulatszámérőt.
Azt tudtam hogy minimum 2 hengeresre jó, de azt gondoltam majd 2 diódával összekapuzom a 2 impulzust és akkor jól mutat.
Gyakorlatilag igy is csak feleanyit mutat mint kellene.
Egyszerre lenne gyujtás egy fordulaton belül hengerek szerint picit eltolva?
Szia,

Használd a Válasz erre gombot mert különben nem kapok emilt arrol hogy nekem válaszoltál.

Ezen a linken az 5 -ös és 2-es számú tömítések vannak nekem a fiókban:
http://www.boats.net/parts/sea...

Megkapod féláron mint amennyiért rendelnéd, 5000 Ft-ért viheted őket.
Ja és csak 7 EUR a posta
Akit érdekel fémlamella a kuplunghoz fél áron.
www.ebay.de/itm/Yamaha-XV-535-...
Megprobáljuk vissz mondani, de biztos,hogy ugyanarrol beszélünk? Menyi lenne az ára?
Nekem is ugy tünt mintha az első hengerből jönne a kopogásszerű hang csak mikor véletlenszerűen bejött a bádoglemez hang akkor tudtam,hogy a szabadonfutó m lehet aminek egyszer már levált a burkolata. akkor és most is megfogta az önindítót is csak most még nem gyűrte be teljesen és hangja is ilyen volt, olyan mint egytraktoré,szinte zakatolt.
Csavar rögzítésének több módon is történhet. Ez lehet hogy nem a legszalonképesebb ! Megpróbálok ott lenni a szerelésnél.
Hogy mondhat egy szerelö ilyet,hogy a csavar szegecselve van. Akkor minek rá a menet? Ha van menet akkor nem szegecselem, ha nincs menet akkor az a szegecs.
A csavar menetrögzitővel van fixálva ,, a szervízköny is írja, hogy locctite- val kell rögzíteni.
Az okos szerelők sokszor még okosabbakat mondanak csak legalább ne kérnének érte pénzt.