Amit a képen elrejtettem: 6 napi hideg élelem (meleg étel konzervek, májkrém, stb... kenyeret ott vettünk), kávéfőző, camping gáz, farmernadrág, pólók, alsónemű, búvár szemüveg + pipa és talpak, esőruha két személyes sátor, laticel, hálószák, tisztálkodási felszerelés, meg ami még nem jut eszembe
Nekem a párom is motorozik, és ugye ketten mentunk az említett túrára, de az elmult 2 évben amióta ő is motorozik, olyan szinten megtanulta redukálni a cuccát, hogy nemigaz. Mindenből van kicsi, kics tusfürdő, mini fogkefe, mini fogkrém...stb és ő is belefért a saját 33 literes táskájába.
Annyi helyunk maradt végül, hogy nekem befért még egy kicsi laptop, 1Liter Becherovka is a táskába :) És hazafelé meg hoztunk mindenféle emléket többek között 2 üveg bort tányérokat, minden sziriszarit :)
Egyetértek, én is bepróbálkoztam. Louis -os táska 15 -ért, fossá ment 2-3 honap alatt, utaba B-Star taska 20 -ért, fossá ment fél év alatt, aztan megint egy Louis -os annyira olcsó volt és nagy hogy kiprobaltam, 10 -ért, fossá ment fél év alatt. ÉS akkor elegem lett és vettem 50 -ért két HELD táskát ami még mindig olcsónak mondható sok más táskához képest és ezek már szépen bírják másfél éve és kutya bajuk.
Atyaisten, minek kellett ennyi cucc ? Én egy 33 Literes hengertáskával meg a nyeregtáskákkal megjártam egy 17 napos túrát (9 napnyi cucc félúton mosás)
185cm magas vagyok. A műszerfalat így sem láttam, az utat azért igen. Egyébként a tanktáska nagyon jól pakolható csak rendkívűl csúnyán mutat ilyen jellegű motoron.
A birkaszőr nem a hideg vagy a feeling miatt van az ülésen, hanem pont azért, hogy a nyári forróságban az ember seggét ne égesse a műbőr üléshuzat. Próbáljátok ki . Nekem nagyon bevált..
A sajatombol kiindulva le kell venni a blokkot, mert ez a resz meg a lengovilla tengely elott van, azaz szerintem hatulrol, a kardan felol nem fersz hozza.
Hmmmm Köszi Littlerock!
Igen ezt én is így gondoltam ,hogy elöbb a tatyesz aztán csövesz :D
Én újonan nézegettem 20 és 25 ezer között...
Annyi ,hogy ez odavan kötözve a tartókonzolhoz? Szal ,hogy neked az ülés felett megy el. Én úgy akarom ,hogy alatta. x)
De okés szupi! Akkor jól van megnyugodtam én is így gondolkodtam jó úton járok! :D KÖSZI MÉG EGYSZER MINDENKINEK SRÁCOK!
Ha megvan küldök képet!
hát öööö... ha a múltkor összehozzuk a találkát, akkor ez a kérdés nem hangzik el :)
már belinkeltem a dolgot régebben, de egy megoldás (by littlerock)
- át kell vezetékelni az indexet, annak kell egy tartó, és 8-as gömbvasból meg kell hajlítani a tartót stb... majd elmondom hogyan érdemes, és csak pár ezer huf az anyagköltség.... sajnos kell valaki, aki hegeszteni is tud (rozsdamentes anyagokból van)
Az én virgácsom így nézett ki a Tihanyi kompon a héten a Balaton-felvidéki túránkon ! (Pécs- Szántód-Tihany-B.füred-Dörgicse- Hegyestű-Szentbékkálla-Salföld-Keszthely-Fonyód-Pécs) Élvezetes jól motorozható út, gyönyörű környék, meg baromi jó borok
Eszrevettem egy kis olajcsoppogest, a gardan meghajtasnal.gondolom a 7 es es 17 es tomitest kellene kicsereljem?nah mar most ehez megent ki kell szednem a blokkot?mert azt nem szivesen tenem,vagy mashogyan is meglehet kozzeliteni?kosz.tiszteletem
Nekem a párom is motorozik, és ugye ketten mentunk az említett túrára, de az elmult 2 évben amióta ő is motorozik, olyan szinten megtanulta redukálni a cuccát, hogy nemigaz. Mindenből van kicsi, kics tusfürdő, mini fogkefe, mini fogkrém...stb és ő is belefért a saját 33 literes táskájába.
Annyi helyunk maradt végül, hogy nekem befért még egy kicsi laptop, 1Liter Becherovka is a táskába :) És hazafelé meg hoztunk mindenféle emléket többek között 2 üveg bort tányérokat, minden sziriszarit :)
Feleséggel mentem, ennyi lett a többlet.
A birkaszőr nem a hideg vagy a feeling miatt van az ülésen, hanem pont azért, hogy a nyári forróságban az ember seggét ne égesse a műbőr üléshuzat. Próbáljátok ki . Nekem nagyon bevált..
jut eszembe, a táskák bemutató darabok voltak, azaz vadi újak :)))
eredeti ára valahol 85000 huf körül van...
Igen ezt én is így gondoltam ,hogy elöbb a tatyesz aztán csövesz :D
Én újonan nézegettem 20 és 25 ezer között...
Annyi ,hogy ez odavan kötözve a tartókonzolhoz? Szal ,hogy neked az ülés felett megy el. Én úgy akarom ,hogy alatta. x)
De okés szupi! Akkor jól van megnyugodtam én is így gondolkodtam jó úton járok! :D KÖSZI MÉG EGYSZER MINDENKINEK SRÁCOK!
Ha megvan küldök képet!
én annó a vaterán vettem gyári Dragstar táskákat 26000 huf-ért
már belinkeltem a dolgot régebben, de egy megoldás (by littlerock)
- át kell vezetékelni az indexet, annak kell egy tartó, és 8-as gömbvasból meg kell hajlítani a tartót stb... majd elmondom hogyan érdemes, és csak pár ezer huf az anyagköltség.... sajnos kell valaki, aki hegeszteni is tud (rozsdamentes anyagokból van)
Az én virgácsom így nézett ki a Tihanyi kompon a héten a Balaton-felvidéki túránkon ! (Pécs- Szántód-Tihany-B.füred-Dörgicse- Hegyestű-Szentbékkálla-Salföld-Keszthely-Fonyód-Pécs) Élvezetes jól motorozható út, gyönyörű környék, meg baromi jó borok