Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amit a képen elrejtettem: 6 napi hideg élelem (meleg étel konzervek, májkrém, stb... kenyeret ott vettünk), kávéfőző, camping gáz, farmernadrág, pólók, alsónemű, búvár szemüveg + pipa és talpak, esőruha két személyes sátor, laticel, hálószák, tisztálkodási felszerelés, meg ami még nem jut eszembe
:o))))

Nekem a párom is motorozik, és ugye ketten mentunk az említett túrára, de az elmult 2 évben amióta ő is motorozik, olyan szinten megtanulta redukálni a cuccát, hogy nemigaz. Mindenből van kicsi, kics tusfürdő, mini fogkefe, mini fogkrém...stb és ő is belefért a saját 33 literes táskájába.

Annyi helyunk maradt végül, hogy nekem befért még egy kicsi laptop, 1Liter Becherovka is a táskába :) És hazafelé meg hoztunk mindenféle emléket többek között 2 üveg bort tányérokat, minden sziriszarit :)
Ha egyedül megyek még a 3literes első villatáska is elég lett volna.
Feleséggel mentem, ennyi lett a többlet.
Egyetértek, én is bepróbálkoztam. Louis -os táska 15 -ért, fossá ment 2-3 honap alatt, utaba B-Star taska 20 -ért, fossá ment fél év alatt, aztan megint egy Louis -os annyira olcsó volt és nagy hogy kiprobaltam, 10 -ért, fossá ment fél év alatt. ÉS akkor elegem lett és vettem 50 -ért két HELD táskát ami még mindig olcsónak mondható sok más táskához képest és ezek már szépen bírják másfél éve és kutya bajuk.
Atyaisten, minek kellett ennyi cucc ? Én egy 33 Literes hengertáskával meg a nyeregtáskákkal megjártam egy 17 napos túrát (9 napnyi cucc félúton mosás)
185cm magas vagyok. A műszerfalat így sem láttam, az utat azért igen. Egyébként a tanktáska nagyon jól pakolható csak rendkívűl csúnyán mutat ilyen jellegű motoron.

A birkaszőr nem a hideg vagy a feeling miatt van az ülésen, hanem pont azért, hogy a nyári forróságban az ember seggét ne égesse a műbőr üléshuzat. Próbáljátok ki . Nekem nagyon bevált..
Rendben.
Ősszel kellemes, nyáron szerintem baromi kellemetlen. :)
Hogy láttál ki előre? :)
A sajatombol kiindulva le kell venni a blokkot, mert ez a resz meg a lengovilla tengely elott van, azaz szerintem hatulrol, a kardan felol nem fersz hozza.
Mindharom viragos katalogusra vevo vagyok, vateran megkereslek. Udv: blackiex
a táskák ilyen árkategóriában, néha a szemét fogalmát súrolják... nagyon meg kell nézni mit veszel....

jut eszembe, a táskák bemutató darabok voltak, azaz vadi újak :)))
eredeti ára valahol 85000 huf körül van...
A birka milyen az ülésen? Jó? :)
Hmmmm Köszi Littlerock!
Igen ezt én is így gondoltam ,hogy elöbb a tatyesz aztán csövesz :D
Én újonan nézegettem 20 és 25 ezer között...
Annyi ,hogy ez odavan kötözve a tartókonzolhoz? Szal ,hogy neked az ülés felett megy el. Én úgy akarom ,hogy alatta. x)
De okés szupi! Akkor jól van megnyugodtam én is így gondolkodtam jó úton járok! :D KÖSZI MÉG EGYSZER MINDENKINEK SRÁCOK!
Ha megvan küldök képet!
még valami: előbb legyen meg a táska, mert a tartó méreteit ahhoz kell összehozni...

én annó a vaterán vettem gyári Dragstar táskákat 26000 huf-ért
hát öööö... ha a múltkor összehozzuk a találkát, akkor ez a kérdés nem hangzik el :)

már belinkeltem a dolgot régebben, de egy megoldás (by littlerock)

- át kell vezetékelni az indexet, annak kell egy tartó, és 8-as gömbvasból meg kell hajlítani a tartót stb... majd elmondom hogyan érdemes, és csak pár ezer huf az anyagköltség.... sajnos kell valaki, aki hegeszteni is tud (rozsdamentes anyagokból van)
Köszi udvariasan fogalmaztál. Mondhattad volna azt is hogy úgy néztünk ki mint a vándor cigányok, ami igaz is !
A motorozás erősen fejleszti a logisztikai képességet...
Hoppá a kép az előbb lemaradt !
Sziasztok Motorosok!

Az én virgácsom így nézett ki a Tihanyi kompon a héten a Balaton-felvidéki túránkon ! (Pécs- Szántód-Tihany-B.füred-Dörgicse- Hegyestű-Szentbékkálla-Salföld-Keszthely-Fonyód-Pécs) Élvezetes jól motorozható út, gyönyörű környék, meg baromi jó borok
Köszönöm szépen neked is a fényképeket meg mindent!
Köszönöm a cuccokat! Majd rakok fel képet ha megvannak a dolgok. Valszeg lassan fognak menni a dolgok! :)
Rajz
Eszrevettem egy kis olajcsoppogest, a gardan meghajtasnal.gondolom a 7 es es 17 es tomitest kellene kicsereljem?nah mar most ehez megent ki kell szednem a blokkot?mert azt nem szivesen tenem,vagy mashogyan is meglehet kozzeliteni?kosz.tiszteletem
Tiszteletem.en igy oldottam meg.hazzilag le maketeztem, es ,mulhelybe megcsinaltak.tiszteletem