A Heidenau-ban nem fogsz csalódni... az van a vason, és lábtartóig döntöm a gépet, a fogyasztás jó, és az elejét csak alacsony sebességnél tudtam állóra fékezni, amikor leléptek elém... Vizen is jó, mert már nem egyszer nagy zuhéban mentem vele 50-150 km-et... nem is kopik túlzottan... ha nincs hasonló árban "márkás" abroncs, akkor ez jó választás... 14000 km -et mentem eddig (amióta megvan a vas)...
Sziasztok!
Rendelni fogok a nagyvasról indexeket és úgy gondoltam akkor egyben megrendelem tőlük az első gumim is. viszont nagy bánatomra,nincs náluk continental
van vee rubber(erröl még semmit sem hallottam) + Heidenau (sok rosszat meg jót is hallottam róla) + mitas (erről sem tok semmit)
és..ennyi...érdemes ezekközül bármelyiket megvenni? vagy inkább máshonnan rendeljem meg a contit?
Valaki segítsen akinek van tapasztalata vagy jókat-rosszakat hallott
szerintem nem mert az egybe van öntve a trafóval a megfelelő szigetelés miatt ,ott azért kilovoltok cikáznak és a megfelelő szigetelés elengedhetettlen.
hi!
nehogy levedd, de csinálhattunk volna olyant is ahol mind rajta vagyunk. a jövő hét nekem B.lellén telik, a számom:06 30 358 2526. minden elismerésem, hogy hazafelé tartottad a tempót, pedig 2 személlyel csak más az összsúly/ teljesítmény arány. minden jót
Látom sikerült feltölteni az adatlapod.szerintem jól mutatsz a képen csak kicsit messze vagy. Ha esetleg nem tetszik. a kép leszedhetem. Ha gondolod jegyez fel a tel.számomat mehetnénk még motorozni együtt. 0620-9320-720. Jó volt lent. Szép estét.
Üdv. Kis segitséget szeretnék kérni. A gyertya kábelek kissé megvannak repedezve, ezért ki akarom cserélni. Az egyik végén a gyertyapipa van nade a másik végét nem találom. Hogy tudnám ezt a kis müveletet elvégezni. A segítséget elöre is köszönöm.
minden fórumtársunk vágyát mi, két motoron három fővel teljesítettük be ezzel a kétnapos találkozóval. nekünk legalább kedvezett az idő az indulásnál tegnap, és végig hazafelé is, de tényleg száraz úton jöttünk, húztuk is neki rendesen. pest határában az utolsó pár kilométer lett csak kissé esős. jómagam sikeresnek értékelem ezzel együtt a kirándulást, hiszen baleset illetve géphiba sem okozott gondot. a szelidi tó tájékán én eddig még nem jártam, de nagyon tetszik. szombaton még fürdőzőket is láttam . a kemping lakható kőházak is vannak 4,6,12 ágyas szobákkal, étkezésre is lehet minimum két nappal előtte jelentkezni, vendéglő, panzió bőven van, sőt van egy szittyóspart nevű szórakozónegyed-sétány is. tehát minden szempontból alkalmas lehet akár a következő igazi nagyobb létszámú márkatalálkozó helyszínéül is. erre bíztatnálak benneteket, mivel az idő lesz ennél jobb is.
szasztok
itt a legelső a gazda... egyszer beszéltem egy lengyel úriemberrel.. 126 000 volt az 535-ös Xv-ben... még nem volt bontva a blokk...
én 54 000 nél vagyok, de ha megtartom, akkor jövőre vez. lánc, kuplung csere, csak hogy nyugodt legyek... a láncfeszítő állása szerint még van neki hátra, de ha megtartom, akkor elé megyek a gondoknak... nem beszélve a kuplungról... még semmi baja, de abból sem lehet baj, ha levadászom a jó/olcsó alkatrészt, és ha kell, akkor csere...
az a baj, ha jó a motor, akkor ok nélkül nem adja el a gazdája... ami eladásra késztetne, az a csere, a gyerek, vagy a lakás vásárlás... amúgy alattam esik szét az biztos...
Nekem a paripám 88-as gyártásu,olaszoktól jött,tehát nem fiatal,de normális használat és karbantartás mellett szezonban csak benzinre kell költeni.
Feri
Rendelni fogok a nagyvasról indexeket és úgy gondoltam akkor egyben megrendelem tőlük az első gumim is. viszont nagy bánatomra,nincs náluk continental
van vee rubber(erröl még semmit sem hallottam) + Heidenau (sok rosszat meg jót is hallottam róla) + mitas (erről sem tok semmit)
és..ennyi...érdemes ezekközül bármelyiket megvenni? vagy inkább máshonnan rendeljem meg a contit?
Valaki segítsen akinek van tapasztalata vagy jókat-rosszakat hallott
Az előző érdeklődőnek adott válaszból nem derült ki, hogy a gyertyakábelt ki lehet-e cserélni a trafó cseréje nélkül?
20/466-8491 a számom.
Üdv Neked is
Jóska
Remélem, hamarosan olyanra fordul az időjárás, hogy sokkal többen eltudunk menni a Szekidi tóhoz.
Vannak fent képek a vasról.
Üdv .Jenő.
Üdv.Mindenkinek.
nehogy levedd, de csinálhattunk volna olyant is ahol mind rajta vagyunk. a jövő hét nekem B.lellén telik, a számom:06 30 358 2526. minden elismerésem, hogy hazafelé tartottad a tempót, pedig 2 személlyel csak más az összsúly/ teljesítmény arány. minden jót
Sajna nem tudod a kábeleket külön cserélni, a másik végük a gyújtótratókkal egybe van építve :(
Nem tudom létezik -e mód kicserélni, a trafó nem túl szétszedhető ha az emlékeim nem csalnak.
szasztok
Sikeresen hazaértünk, minden fasza volt. Csak pest határába kaptunk esőt.Tegnap és éjjel jó volt ott lent az idő.Két kép a helyszinről.
itt a legelső a gazda... egyszer beszéltem egy lengyel úriemberrel.. 126 000 volt az 535-ös Xv-ben... még nem volt bontva a blokk...
én 54 000 nél vagyok, de ha megtartom, akkor jövőre vez. lánc, kuplung csere, csak hogy nyugodt legyek... a láncfeszítő állása szerint még van neki hátra, de ha megtartom, akkor elé megyek a gondoknak... nem beszélve a kuplungról... még semmi baja, de abból sem lehet baj, ha levadászom a jó/olcsó alkatrészt, és ha kell, akkor csere...
az a baj, ha jó a motor, akkor ok nélkül nem adja el a gazdája... ami eladásra késztetne, az a csere, a gyerek, vagy a lakás vásárlás... amúgy alattam esik szét az biztos...
Feri