Ez alapján megállapítható, ha van baja. A "testpont" kiszerelt állapotban a vasmag.
Újra lehet tekercseltetni, csak profin kell lakkozni utána hő és olajálló lakkal. A szakinak feltétlenül mondd meg, hogy a generátor olajban fut, mert különben kidobott pénz a javítása.
Szevasztok.Erre mit szoltok?tekercseles lehetseges?vagy uj?es valyon miert tortenhetet ez?zarlat vagy v.hol mashol van a gond?yamha 350 grizzly.kosz mindent peace
Megnéztem, az 535-re azt írja a könyv, hogy dörzsbetéttel kell kezdeni (az megy legbelülre) és utána felváltva fémlemez - dörzsbetét - fémlemez - dörzsbetét. A legkülső elem is dörzsbetét lesz.
Csak a betétekhez nyúlj, a rugós lemezzel leszorított, legbelső acéllemezt ne vedd le.
1. littlerock 1 fő xv 400 Budapest XIII vagy Pécs
2. Zsocca 2 fő xv 535 Salgótarján
3. Debreczi71 2 fő xv 750 Budapest XVI.
4. Feri15 2 fő xv535 Győr
5. robin62 1 fő XV 535
6. Brumeszkosz 1fő xv 535, plusz egy barátom xv 535-tel Debrecenből
7. 5.50. 1 fő xv535 Budapest XVIII
Megjött a pakk, ugynézki semmi gond trw tipusu mes404-6 remélem belevaló lesz . majd Dunapataj után cserélem.
Valahol irtad a berakási sorrendet a vastagabbal kell kezdeni?
Hi
üdvözlöm a jelenlévőket, meg a többi Virago tesót is. tetszik a készülő márka találkozó, már 2. éve röfög alattam gép, és nem csak napos időben. általában februártól decemberig hajtom, mint az előző mocikat is. de a kérdéses hétvégén, 23-24. csak jó idő lehet. szívesen beszállnék a menetbe: pest XVIII. ker - szelidi tó felé.
tehát XV535 sajna csak 1 fő
a pesti, pest-megyei környékiekkel kitűzhetnénk egy találkozási pontot az induláshoz szombaton. szasztok
1. littlerock 1 fő xv 400 Budapest vagy Pécs
2. Zsocca 2fő xv 535 Salgótarján
4. Feri15 2fő xv535 Győr
5. robin62 1fő XV 535
6.Brumeszkosz 1fő xv 535, plusz egy barátom xv 535-tel Debrecenből
Az időkép szerint jó idönk lessz,a köpönyeg szerint nem
Szia! Nekem nem kellet utalni előre a lecsót, de azt irta ,hogy már feladta a csomagot.
Írtam neki tisztázni a dolgot a pontos összegről és ha válaszol, pontosítja a lét akkor utalok.
Egyenlőre várom a pakkot, a fém kuplung lamellák vannak benne.
Plusz egy dekni tömítés.
Igen, rendeltem. Én is utaltam a lóvét, előre. Utána küldte a motyót.
A szállítási költséget nálam külön feltüntette. Semmi gond nem volt. Biztos csak elfelejtette. Ez a bolt majdnem 10 éve üzemel, a webshop is megy már évek óta. Megbízhatók, különben nem ajánlanám.
Kérdezz rá vagy várd meg a pakkot és a rajta levő postai összeggel megfejelve utalj.
Sziasztok!
Valaki rendelt már valamit a biker-world-től ? Hogyan történik az átutalásos fizetés?
A csávo a saját nevére utalétatná a lovét mert a cégnek nincsen forint alapú számlája csak deviza és arra ft-ot nem lehet utalni.
Megadott egy OTP-és számlát ami az ő nevére szól és emailban küldött egy tételes öszzeget a motyoról de nincs benne a szállítási költség. Ez is gyanus.
Minden esetre azt irta,hogy tegnap feladta a motyot így már megvárom a pakkot és majd utánna megy a lóvé.
Ha csak az egyikben van zavarszűrőd azaz vagy csak a pipában vagy csak a gyertyában, vagy egyikben sincsen akkor jó vagy.
Amit kerülj el mindenképpen hogy ne legyen mind a kettőben.
a rajzon 6 db fémbetét van és nekem is annyit küldtek.
Azt mondod,hogy a 15 -öst ne piszkáljam? akkor egy lemez kimarad amit küldtek.
http://doktorchopper.blog.hu/2...
Ez alapján megállapítható, ha van baja. A "testpont" kiszerelt állapotban a vasmag.
Újra lehet tekercseltetni, csak profin kell lakkozni utána hő és olajálló lakkal. A szakinak feltétlenül mondd meg, hogy a generátor olajban fut, mert különben kidobott pénz a javítása.
Csak a betétekhez nyúlj, a rugós lemezzel leszorított, legbelső acéllemezt ne vedd le.
KÉP:
http://href.hu/x/fod7
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
nekem highway hawk fedő van, faxén néz ki :)
2. Zsocca 2 fő xv 535 Salgótarján
4. Feri15 2 fő xv535 Győr
5. robin62 1 fő XV 535
6. Brumeszkosz 1fő xv 535, plusz egy barátom xv 535-tel Debrecenből
7. 5.50. 1 fő xv535 Budapest XVIII
Valahol irtad a berakási sorrendet a vastagabbal kell kezdeni?
üdvözlöm a jelenlévőket, meg a többi Virago tesót is. tetszik a készülő márka találkozó, már 2. éve röfög alattam gép, és nem csak napos időben. általában februártól decemberig hajtom, mint az előző mocikat is. de a kérdéses hétvégén, 23-24. csak jó idő lehet. szívesen beszállnék a menetbe: pest XVIII. ker - szelidi tó felé.
tehát XV535 sajna csak 1 fő
a pesti, pest-megyei környékiekkel kitűzhetnénk egy találkozási pontot az induláshoz szombaton. szasztok
szóval vagy jó idő lesz, vagy nem de az biztos
2. Zsocca 2fő xv 535 Salgótarján
4. Feri15 2fő xv535 Győr
5. robin62 1fő XV 535
6.Brumeszkosz 1fő xv 535, plusz egy barátom xv 535-tel Debrecenből
Az időkép szerint jó idönk lessz,a köpönyeg szerint nem
http://kepesmotor.hu/harley_da...
Írtam neki tisztázni a dolgot a pontos összegről és ha válaszol, pontosítja a lét akkor utalok.
Egyenlőre várom a pakkot, a fém kuplung lamellák vannak benne.
Plusz egy dekni tömítés.
A szállítási költséget nálam külön feltüntette. Semmi gond nem volt. Biztos csak elfelejtette. Ez a bolt majdnem 10 éve üzemel, a webshop is megy már évek óta. Megbízhatók, különben nem ajánlanám.
Kérdezz rá vagy várd meg a pakkot és a rajta levő postai összeggel megfejelve utalj.
Valaki rendelt már valamit a biker-world-től ? Hogyan történik az átutalásos fizetés?
A csávo a saját nevére utalétatná a lovét mert a cégnek nincsen forint alapú számlája csak deviza és arra ft-ot nem lehet utalni.
Megadott egy OTP-és számlát ami az ő nevére szól és emailban küldött egy tételes öszzeget a motyoról de nincs benne a szállítási költség. Ez is gyanus.
Minden esetre azt irta,hogy tegnap feladta a motyot így már megvárom a pakkot és majd utánna megy a lóvé.
http://gyujtokabel.unas.hu/spl...
- az oldalon van szó a kábelekről is...
Amit kerülj el mindenképpen hogy ne legyen mind a kettőben.