Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

4000 km-en kevesebb olajat evett, mint egy liter. A kicsivel nagyobb vasak közt előfordul az 1 liter / 1000 km olajfogyasztás is annak ellenére, hogy a motor tökéletes. Ne aggódj.
Nagyon koszonom a valaszokat. Azon kivul, hogy korom fekete, nem hiszem, hogy potlodik is valamivel, inkabb csak fogy. A kompresszio-t le fogom nemsokara meretni(ha talalok, akinek van hozza szerszam). Remelem, hogy jonak bizonyul, mert utana neztem es eleg borsos aron lennenek a blokkhoz alkatreszek
Udv.
Sziasztok,

a hétvégén Kakucsringen voltam, vezetéstechnikai tréningen (egyébként szerencsésen ott pont nem esett az eső, csak vasárnap du. áztam xarrá, de már Pesten belül).
Szóval terven kívül, de a Viragoval nyomtam végig. Először kétségbe voltam esve, hogy egy csopperral a sport meg túra motorok közt mit fogok bénázni, de már az első nap végére megkergettem a Hondás barátomat :D
Szóval, lényeg a lényeg, nagyon jól lehet kanyarogni, meg döntögetni 535-el, nagyon élveztem! Itt találtok videókat:
https://picasaweb.google.com/l...

És mindenkinek őszintén javaslok ilyen tréninget, nem tudtam, hogy ennyit tud a moci (meg hogy én is képes vagyok ilyenekre :) Azért a lábtartóval karcolni az aszfaltot nagy fíling... ) Sokat tanultam, sokkal jobban összeszoktunk én és a Virgács
Minden belsőégésű motor fogyaszt olajat, a különbség csak az, hogy mennyit, illetve mivel pótolódik az elfogyott mennyiség (víz, benzin, gázolaj, korom, más szennyeződés)...

500 km-enként 1 deci az nem sok... ha jó a kompresszió, egyelőre nem szabad bántani a blokkot...

A léghűtéses motorok nagy illesztési hézaggal vannak tervezve a nagy hőtágulás miatt.
Fustoles nem nagyon eszlelheto, inkabb csak kormosak a kipufogok. Vajon uj szett gyuru megoldana a problemat? Es ha igen, akkor mennyire? Biza eleg sok igy az olajfogyasztas...
1000 km-enként 0.5-1 decit az enyém is elszürcsölget (700-as). Ha nem füstöl a kipufogó, akkor nem lesz gond szerintem. A nagyok, főleg a régebbiek kicsit csipegetik az olajat.
Sziasztok.
Nagytestu barataimat kerdeznem. Termeszetes az, hogy az XV1100-as kb 3500-3800 Km utan megegye az 5-7 dl olajat? Ez azt jelentene, hogy 500 Km-kent 1 dl olaj. Motul 20W50 asvanyi van benne. Meg szerencse, hogy 4 L-es kiszerelesbe kaptam.
Elore is koszonom valaszaitokat.
Szeles utan es jo idot!
Akkor szerintem minden oké.
Repsol 15W 50-es van benne!
ha összejön a Szelidi tó, akkor inkább oda gurulok :)
Sziasztok!A hétvégén Sirok.Én ott leszek.
Mennyi jött belőle? Pár csepp elbírja, a karter szuszogójából kerülhetett oda némi olaj. Egy pálinkányi mennyiség (2-3cl, szóval ami már folyni tud onnan másodpercekig) kicsit gyanúsabb, de az sem nagy baj.
Milyen olaj van a motorban?
A légszűrő házat ami felfogja alsó csavarjánál, ha rajta ülök a jobb oldalon. Oda szerettük volna felfogatni a bukókeretet, és akkor jött belőle az olaj. Köszi
Melyik részen van olaj és mennyi?
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, nekem egy xv 250-esem van, észre vettük hogy a vázban olaj van, miért van benne olaj hogy ne rozsdásodjon? Vagy miért másért? Bukó keretet szeretnék rá tetetni de amíg nem járok utána inkább nem nyulunk hozzá, Előre is köszi a segítséget Melcsi
Örülök a hírnek, hogy jól döntöttünk. S esik az eső.
Mivel itt Salgótarjánban csak felhős az ég, de nem esik.
Tegnap szemerkélő esőben elmentünk Egerbe meg vissza. De egy csep víz nem került ránk.
Az én párom is azt mondta ez elején, mikor készültem megvenni, hogy ő pedig Motorra fel nem ül. Azóta viszont mindenhová velem tart. Le nem lehet szedni róla. Egyedül csak akkor motorozhatom, ha ő éppen ügyeletes.
Jól döntöttünk,hogy nem mentünk,mert itt Győrben 9 órától kb4-ig esett.
Az én feleségem annyira szeret motorozni,hogy egyedül csak akkor tudok menni,ha megszökök.Bár engem nem zavar a társasága 15 év házasság után sem.
Feri
Már mondtam neki, hogy jöjjön kocsival... ha megyek motorral. Volt már ilyenre példa, amikor Pápáról haza kellett telepíteni a vasat Pécsre...
Remélem mindenki maradt otthon, különben szedhetem a lábam... még csak most tartunk Pest felé...
Mi az, hogy esküvő előtt két héttel, ne motoroz?
Egy igazi motoros a lagzis menetben, is motorral megy. Nem vőlegényes kocsi van, hanem vőlegényes motor. A bukó sisak tetejére rendesen fel lehet gumizni a cilindert.
Hát komám lesz még bajod ezzel a menyecskével.
De semmi gond. Remélem, ha már kocsival jössz akkor hozod őt is a találkozóra. Majd mi megbarátkoztatjuk a motorozással. A következőre már ő akar majd motorral jönni.
Szeretettel várunk, akár kocsival is mindkettőtöket.
Ez ismerős. Meg se próbáld megérteni. :)

Nálam az a bevett szokás hasonló vitás esetben, hogy rábólintok, "legyen, ahogy te akarod", addig is nyugton van. Majd az aktuális eseménynél a magam elképzelése szerint cselekszem (lásd a példánál maradva mégis motorral megyek), majd amikor rákérdez, hogy miért, hisz nem ezt beszéltük meg, akkor csak annyi a válaszom: Mert így döntöttem. :)
Nyilván tudom, hol a határ, mondjuk pl. a szülei évfordulója helyett nem megyek el horgászni az utolsó pillanatban, de egy hasonló horderejű esetben simán meglépem. Kényes vagyok a szabadságfokomra, na... :D
ez így ok. csak nem vitatkozni ! hosszú boldog házasságot és bőséges gyermekáldást nektek.
Laccc
valahogy, valamikor el kell kezdeni...

részemről akkor jövő hét, de előre mondom, senki ne lepődjön meg, ha kocsival állítok be... az asszony ki van akadva, hogy esküvő előtt két héttel motorozni akarok... én megkérdeztem, ugyan mi különbség van a két és a háromhetes gipsz között, de erre csak a szokásos női választ kaptam, ami kb ilyen:

hát nem érted?

- hát nem...
Hello Srácok!
Hálás köszönet mindenkinek a Guzzis féktárcsa ügyében. A végeredmény: Új kizárva mivel utángyártott nem létezik csak gyári, az ára 60 000 Ft-tól felfelé, használtról mindenki lebeszélt, maradt a készíttetés Budapesten, beszéltem a fazonnal 25 000-ért megcsinálja. Nem valami óccsó de mit tehetnénk.
Amúgy beszarás a gép pláne 250-es után. Érdekes ez az oldalirányú rezonancia de azért gondolom meg lehet szokni. Aki teheti próbálja ki.
Szóval mégegyszer köszönet a sok segítségért.
Mi is vacilláltunk az időjárás miatt,és mi is kihagyjuk. Sajnos elég ritkán tudok szabad hétvégét összehozni,és a mostanival el is löttem a lehetőségem egy időre.Jövő hétvégén legfeljebb vasárnap tudunk elmenni. Mindenesetre köszönjük a szervezőmunkát.Elöbb-utobb összejön!
Feri