Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!

Ha megyek, akkor az csak délután lesz... mint kiderült, ma 11.00-kor öltönypróba van...
Szia!
Itt Debrecen 70 km-es körzetében esik hideg van és fúj a szél .Nem megyek sehova, az időjosok meg kapják be.
megértelek, így én sem indulnék neki, de budapest üllői út napos száraz idő enyhe széllel. kb. 8- kor indulok. akinek sirok jobban bejön, vegye arra az irányt. én szelidi tó. mindenkinek jó hétvégét.
szasztok
Én is elmegyek a találkahelyre.Néztem a radarképeket az ország keleti részén esik de ott is megszünőben van. Aki onnan jönne elméletileg délután száraz uton teheti.
Tehát ahogy nézem 2. vagyunk.5.50 és én.Más valaki ?
Debrecenben és környékén éjjel 3-óta szép csendesen de kitartóan esik. Én ki nem teszem a lábam sehová.
A koránál sokkal fontosabb, hogy hogy volt bánva vele. Még a 35 éves Skodát is meg szabad venni, ha egy olyan ember hajtotta, aki vigyázott rá (pl. idős, gondos gazda). A Virago sem kivétel. Minél inkább gyári állapotú, annál jobb. A motorja a szó jó értelmében igénytelen. Ha azt az 50 ezer kilométert rendeltetésszerűen tették bele, nem lehet baja. A mázli az, hogy a legtöbb Virago 535-öst ma Magyarországon olyan emberek birtokolják, akik nem tapossák ki a motor belét, hanem odafigyelnek a karbantartásra és ésszel használják, ugyanis a hölgyeken kívül főleg az érettebb korosztály berkeiben népszerű típus. A forrófejű kölykök, akik üveghangon durrogtatnak, más típusokat választanak.
Biztos vagyok benne, hogy találsz megfelelő állapotú motort megfelelő áron, ha aktuális lesz a dolog.
Szia, sajnos legjobb esetben is csak jövő nyáron tudom megvenni a motort, csak szeretnék jó előre tájékozódni a Virgácsokról, mint megbízhatóság, karbantartás igény. Szerinted megéri megvenni egy ilyen koros gépet?
felénk ma szép idő volt délután (kissé elegem van már a monszunból). szombaton, ha az elinduláskor nem szakad az eső, délkörül már a szelidi tónál leszek. bízok benne, hogy legfeljebb kis esővel megúszom az utat. sátorozás, szalonnasütés sörözés, vasárnap visszaút, ha én leszek csak egyedül nekem jó, ha többen leszünk, még jobb.
szasztok
Köszönöm!
A dolgok nem mindig történnek úgy, ahogy szeretnénk. Sőt.
Ezt előbb utóbb mindenki megtanulja. :)
szakimaci!

Ha eldöntötted, hogy bevállalod a vásárlást, jelentkezz, esetleg mutatok neked egy 54000 km-es 400-ast, ami tényleg tiptop állapotú... és még csak 16 éves
A talit illetően én tartózkodok, mert ma az asszony rosszallása ellenére lementem Keszthelyre (anyagi okokra hivatkozva motorral...), mert sajnos nagyapám oda került kórházba (sajnos oda van az öreg, az egyik unokatestvéremmel azonosított be... ) -

Végre teszteltem a mocit hosszú távon...
eredmény: 4,2 literes átlagfogyasztás városban, és azon kívül vegyesen... 535-ös légszűrővel, és eggyel megemelt schuber-tűvel...
autópályát még nem tudom, ahhoz még vissza kell tankolnom... És ami a legszebb, délben indultam, este fél nyolckor itthon is voltam

Szóval ha döntöttetek szóljatok, mert akkor lehet, hogy csatlakozok... "már úgyis csörögnek a tányérok"

- blackiex! kössz a tippet, egész jó viseli az asszony, bár kicsit unfair volt, hogy ő dolgozott, én meg döntöttem...
Srácok!
Akkor, hogy döntünk?
Elnapoljuk a találkozót egy napos hétvégére?
Nekem úgy is jó, hogy így pénteken megbeszéljük, hogy akkor holnap találkozunk. És kész.
Na, mi döntöttünk, nem merjük bevállalni az esős időt, lesz még jó idő, és akkor majd összehozzunk.Viszont holnap elmegyünk Sirokra, ott leszünk 1 kicsit.
Sziasztok! Jövőre szeretnék egy 535-öst,de a pénztárca miatt csak is régi jöhet szóba amiben már bőven 50000 km van. Ezek megbízhatóak még? Nem szeretnék nagyon rákölteni. Hosszú túrára alkalmasak még? Előre is köszönöm!
Na emberek, mi légyen holnap? Én azt mondom vágjunk bele. Nem mondanak olyan vészesen rossz időt. Várom a véleményeket , jelentkezőket.
Nekem sajnos ez a hétvége nem jó,de azért remélem szép időtök lessz.
Feri
a három meteorológiai oldal szerint 2:1 arányban esni fog... ennyi erővel kockából, csontokból, csirkebélből is jósolhatunk... amikor az előző hsz-t írtam akkor 3:0 volt az arány...
Szerintem ne erőltessűk...lesz még jó idő augusztusban, vagy szeptember elején is. Holnap délutánig minden esetre jó lenne, ha mindenki állást foglalna, hogy mi legyen?...mert ha a többség ott lesz, akkor én is.
srácok, úgy tűnik, megint ócska idő lesz...
a Balatonátúszást is elhalasztották...
Jogos, én kérek elnézést.
Tehát: a fékpofán 2 mm, vagy annál vékonyabbra kopott ferodo réteg = csere
Nem lenne egyszerűbb szétszedni ls megnézni ?
Kb. 20 perc az egész.
lori007!

tedd bakra, és kezd el megfeszíteni a rudazatot... a helyes állás, ha nem áll meg a kerék ugyanazon a ponton, ha meg forgatod...

A hatásfok csökkenés olyan mértékű kopásra utal, amit valószínűtlennek tartok, azaz a súrlódó felület szinte elfogyott a hordozófelületről... ha szegecselt, akkor a szegecsek elérték a dobot... ez 50000 km -nél olyan hátsófék használatot feltételez, amit nehezen hiszek...

én sokszor megyek városban, ahol a hátsó fékkel egyensúlyozni kell, és ilyen jellegű problémám nincs...
blackiex most utálni fogsz... tárcsa+fékbetét, dob+fékpofa...
(nézzétek el nekem!)