Tuti. Nincs motor, a Yakomotoéknál van a Komlói úton.
Volt egy kis zörgés, ami nem volt odaillő, gondoltam vezérműlánc. Célszerszám híján el kellett vinnem hozzájuk. Kiderült, hogy máshol van a baj, a kardán kúpkerékcsapágya morgott. Sajnos nekem nem tűnt fel, hogy onnan jön a zizegés. Alkatrészre várunk.
Pontosan így van. Az olaj elhasználódásához hozzájárul esetünkben az is, hogy léghűtéses a picike, azaz a kenőanyag hőmérséklete széles határok közt ingadozik. Ez sem vitamin neki.
Jellemzően a vízhűtéses motorok esetén lehet látni 10, esetleg 12 ezres csereperiódusokat.
1997 előtti Californiához egyik katalógusban sincs tárcsa... :(
Megnéztem az összes komolyabb gyártót (Ferodo, Lucas, Brembo, stb), de semmi.
A Kaczkó Istvánt próbáld még meg, hátha van neki valamije Guzzihoz.
És kérem szépen a szükséges adatok :
gondnok: 06202782286 Bali Ferencné - elméletileg a recepción megtalálható, de őt kell keresni.
cím: Kastély utca 1 - Holdfény camping
Beszéltem a hölggyel, nagyon kedves volt. Aki előbb szeretne menni, az menjen nyugodtan, válasszon helyet, és verje fel a sátrát. http://www.holvan.hu/hu/terkep....
Bizony " a szándék a legfontosabb "! Több topikot is figyelemmel kísérek , mercist, stilo de az biztos, hogy ilyen segítőkész csapatot nem nagyon találni.
Nos, köszi a segítséget de egyenlőre ott tartok, hogy a belinkelt tárcsa lehet jó / igaz kigúvadt a szemem az ára láttán / de méret nincs odaírva és ez a moci nem 1100 hanem ez az elsők közül való és egy korábbi 948 köbcentis moci van még benne és ilyen motorral nem jelöli, hogy ahhoz is való lenne. Tudom, hogy kicsi az esélye, hogy nem ugyanolyan, hiszen maga a motor formája ugyanaz csak nem szeretnék egy 200 eurós meglepetést.
Ha méret adatok alapján keresek az hogyan a legcélszerűbb?
...a szándék a fontos. :)
Bajszabi, vegyetek méretet. Külső és belső átmérő, osztókör, ilyenek. Jó eséllyel találhattok japán motorét, ami stimmel rá. Legvégső esetben csináltatni kell. Van egy szaki Pest környékén, a motoros futárok istenítik a tárcsáit, megpróbálom előkeresni az elérhetőségét. Időbe telik, mert ismerős ismerőse volt nála...
Olaszul Disco Freno a féktárcsa, arra 1-et talált csak, gondoltaím beírom csak hogy disco, aztán sietve már linkeltem is ránézésre jó volt :D Minden képen szinte kettő van...stb
Szevasztok!
Segítség kellene srácok! Ha volna valakinek Guzzis haverja vagy csak ismerőse nem bánnám ha összehozna vele mert hazajött a testvérem Belgiumból és hozta a Californiáját és első nap elfelejtette, hogy benthagyta a lakatot a féktárcsában és elrottyant a tárcsa. Nagyon gyorsan kellene találnunk egyet helyette de már vagy 3 órája keresgetek a neten de nem találok se újat se használtat. Ha esetleg tippje van valakinek ne rejtegesse.
Köszönöm.
Volt egy kis zörgés, ami nem volt odaillő, gondoltam vezérműlánc. Célszerszám híján el kellett vinnem hozzájuk. Kiderült, hogy máshol van a baj, a kardán kúpkerékcsapágya morgott. Sajnos nekem nem tűnt fel, hogy onnan jön a zizegés. Alkatrészre várunk.