szerintem kezdjünk el feliratkozni 07.23-24 -re valahogy így:
1. littlerock 1 fő xv 400
2. Zsocca 2fő xv 535
3. Debreczi71 2 fő xv 750
4.feri15 2fő xv535 (ha az égiek,és a főnökeim is igy akarják)
Jó ötlet ez a feliratkozás. Csak azt áruljátok még el, hogy merre keressem ezt a Szelidi tót. Bár mindegy. Bár hol is van ott leszünk.
Viszünk sátrat, és szalonna sütéshez cucot.
Én már be is véstem a naptáramba az időpontot, és a helyet. Tehát nagy valószínűséggel ott leszünk. Aki búj ak nem alapon.
2. Zsocca 2fő xv 535
Jó ötlet ez a feliratkozás. Csak azt áruljátok még el, hogy merre keressem ezt a Szelidi tót. Bár mindegy. Bár hol is van ott leszünk.
Én már be is véstem a naptáramba az időpontot, és a helyet. Tehát nagy valószínűséggel ott leszünk. Aki búj ak nem alapon.
Ikormos!
Én két évvel ezelőtt jártam úgy mint te. Győrben elszakadt a kupplungbowdenem. Irány gyalog a városba bőrkabát, bőrnadrág kb 30 fok. Kis keresgélés után az Agip kút, Praktiker melletti motorosboltban vettem bowdenbelsőt, és szerelhető bowdenvéget. A vég egy krómozott (?) hengeres izé, hatlapfejű csavar szorítja rá a bowdenre. Később ezt kicseréltem egy Babetta ( ) hátsófékbowdenra. Jó hosszú, vége levágva, burkolatból kihúzva, kevés ón a végére hogy ne tekeredjen szét, Yamaha bowden helyére betéve, kész. Cirka 20 perc, nincs egy ezres. Azóta tartalékba is hordok egyet magammal.
2. Zsocca 2fő xv 535
2. Zsocca 2fő xv 535
- és ezt a hsz-t másoljuk, és bővítjük, illetve jelentetjük meg újra... nos? így mindig az aktuális létszámot tudjuk leolvasni.
Egyelőre maradjon a Szelidi tó és környéke verzió, ha lesz jobb ötlet, akkor újratárgyaljuk... ami fontos, az a társaság a sör és a szalonna-kolbász :) minden más alakul... nincsenek nagy elvárásaim, ez még csak a kezdet, még ne váltsuk meg a világot :)
Hát igen. A metzeller ára éppen a duplája a heidenaunak, és nem biztos hogy a metzeller annyival jobb. Sokszor előfordul hogy a nevet fizettetik meg az emberrel.
Utoljára 4éve stopiztam, de akkor sem a fék állított meg hanem egy opel vectra hátsó lökhárítója. Pontosabban csak a motorom stopizott én nagy ívben átszálltam az autó felett, majd landoltam az aszfalton.
Egyébként nem tudom miért ment ilyen hamar gallyra a gumi. Új korában sem egy mély mintázatú gumi, és azért egy közel 250kg súlyú motort kellett a hátán cipelni, meg az én 90 kilómat. Egy szezont talán még elment volna ha el nem adom.
Hali,
Tényleg bezárt a szalon? 2 hónapja még voltam ott..
A Németet ismerem ( http://www.yamahagyor.hu/ ) , egyszer már szakadt el a bowden, akkor Ők csinálták meg. Csak arra nem emlékszem, hogy miért csináltattam és nem vettem egy újat. Biztos akkor is időhiány volt a gond :)
KI
http://www.iranymagyarorszag.h...
1. littlerock 1 fő xv 400 Budapest
2. Zsocca 2fő xv 535
4. Feri15 2fő xv535
illetve kicsit módosítok a jelentkezési listán:)
2. Zsocca 2fő xv 535
4.feri15 2fő xv535 (ha az égiek,és a főnökeim is igy akarják)
délután próba...
indulni pöccre indul, kis szivatót most is kért az induláshoz, pedig a műhelyben is kb 20 fok van, vagy 25... :)
2. Zsocca 2fő xv 535
Én két évvel ezelőtt jártam úgy mint te. Győrben elszakadt a kupplungbowdenem. Irány gyalog a városba bőrkabát, bőrnadrág kb 30 fok. Kis keresgélés után az Agip kút, Praktiker melletti motorosboltban vettem bowdenbelsőt, és szerelhető bowdenvéget. A vég egy krómozott (?) hengeres izé, hatlapfejű csavar szorítja rá a bowdenre. Később ezt kicseréltem egy Babetta ( ) hátsófékbowdenra. Jó hosszú, vége levágva, burkolatból kihúzva, kevés ón a végére hogy ne tekeredjen szét, Yamaha bowden helyére betéve, kész. Cirka 20 perc, nincs egy ezres. Azóta tartalékba is hordok egyet magammal.
amúgy első blikkre nekem a péntek is jó... meg a... gyakorlatilag 07.18-ától kb 08.05-ig csak a fogorvosom foglalhat le :)
kiadták a szabimat, méghozzá parancsban :) csak 28-án kell bemennem szoliba, de 29-én már szabad vagyok hehe...
Tudsz valami közelítő létszámot mondani?
2. Zsocca 2fő xv 535
2. Zsocca 2fő xv 535
- és ezt a hsz-t másoljuk, és bővítjük, illetve jelentetjük meg újra... nos? így mindig az aktuális létszámot tudjuk leolvasni.
Egyelőre maradjon a Szelidi tó és környéke verzió, ha lesz jobb ötlet, akkor újratárgyaljuk... ami fontos, az a társaság a sör és a szalonna-kolbász :) minden más alakul... nincsenek nagy elvárásaim, ez még csak a kezdet, még ne váltsuk meg a világot :)
Kár hogy választanod kell, a motor és a csaj között.
Nekünk mind a két időpont jó.
Tehát már csak ki kel jelölni az időt és a pontos helyet.
S aki tud az ott lesz.
és ha jól néztem az árakat, ez kb 35-37000 huf plusz szerelés... ha a Heidenaut választom...
Egyébként nem tudom miért ment ilyen hamar gallyra a gumi. Új korában sem egy mély mintázatú gumi, és azért egy közel 250kg súlyú motort kellett a hátán cipelni, meg az én 90 kilómat. Egy szezont talán még elment volna ha el nem adom.
Tényleg bezárt a szalon? 2 hónapja még voltam ott..
A Németet ismerem ( http://www.yamahagyor.hu/ ) , egyszer már szakadt el a bowden, akkor Ők csinálták meg. Csak arra nem emlékszem, hogy miért csináltattam és nem vettem egy újat. Biztos akkor is időhiány volt a gond :)
KI