Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még valami: a két motor első henger kipufogócsöve között kérném megnézni a különbséget... lehet, hogy a pirosnál a fény játszadozik, de szerintem színeződik...
semmilyen extra nincs rajta... én nem adnék ennyit bocsi...

ja igen az enyém 400-as nem 535-ös, és ez többeket elriaszt...
- még valami, egy éves aksi van benne...
Szépen le lett mosva... ellenben az enyémet esküszöm kicsit kevesebbért odaadnám...

- valós 53000 km
- kicsi indexek
- előretolt lábtartó
- háttámla
- gyári Dragstar táskák
- tökéletes állapot
- a következő szezonban a gumit cserélni kell
- igen az enyém eldőlt, de semmi baja...
- egy hónapos friss műszaki
- minimális szépséghibák, melyeknek a tudata inkább zavaró, mint a látványa...

esküvő előtt állok, nem kell mindenáron megszabadulnom a vastól, de ha jön egy körrekt vevő, talán viheti...

A képek 2011-03-11 16.35. kor készültek...

az általad mutatott hirdetésben szereplő árból van mit alkudni...
Szerintem nagyon szép és megéri az árát! 600 körül nem hinném hogy szebbet találsz.Ha a km-is valós akkor meg ne is gondolkodj!
Erről mi a véleményetek?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_virago_535-4168697
Részemről is ok. Első körben 23. időpont mert ha rossz az idő vagy sokaknak nem jó van lehetőség csúsztatni.
Üdv! Örülök, hogy felhoztad a témát :) szóval, a 23-ai, illetve a 30-i hétvége szerintem nekem okés... várom a többiek reakcióját :)

(ha minden jól halad, akkor a 08.06. is jó lehet :) )
Srácok
Teljesen eltűnt a Virágó találkozó téma. Mi van vele?
Én a hétvégén készülök, Tiszaföldvárra találkozóra.
Még soha nem voltam ilyenen. Ki, mit tud róla?
hű..köszi szépen! nem tudtam h ilyen közel is van majd beszélek vele.
Na eddig találtam egy Dunlop F14 (10 000ft) + egy Metzeler Perfect ME11 (9000ft) sztinte nem is használták még őket..nagyon jó állapotban vannak a dunlop állítólag 99%os . a kérdés hogy megérnek-e ennyit, ha a continental cm1 11 körül van vadi újan...igaz ezek meg 25-30 körül vannak újan...
Ságodban van egy srác én nála vettem elsőt is hátsót is újszerű állapotban.A nevét nem tudom,csak a telefonszámát.
+3630 9697612
Üdv kedves mindenki!

1x valaki írta itt hogy tud helyet ahol használt motorgumikat lehet venni...adna egy címet az a valaki? vagy bárki más aki tud ilyen helyet
Az első gumim kell lecserélni a műszaki vizsga előtt...
Szia
A hangnemmel semmi gond. Az esküvő utáni változásról csak elméleteim vannak. Bizonyítani nem tudom. Ahhoz kevés lenne egy élet.
Egyébként az esküvő után nem csak a nő változik meg, hanem mi férfiak is. Mindkét fél tudat alatt úgy érzi, hogy már meg van a másik. Kicsit tulajdonának is gondolja. És hát ami biztos azért már nem kell küzdeni. Hisz még papír is van róla hogy hozzám tartozik. Jogilag és erkölcsileg is össze vagyunk kötve.
No szerintem ez a baj. Ha már tutira enyém akkor már nem kell olyan kedvesnek lenni, és nem is kell mindig annyira tetszeni.

Szerintem az élettársi viszony egy fokkal jobb. Mert bizonytalanabb. Jobban meg kell gondolni, hogy mit vágok a másik fejéhez. Hisz ha nagyon megbántom, akkor akár könnyen el is mehet. No meg az sem árt, ha vonzó maradok a számára. Hisz a szex, nem házastársi kötelelesség. Ha nem kíván hát akkor nincs szex.
Bár tőlem tapasztaltak azt mondják, hogy a hosszú kapcsolat titka, a külön háló szoba. Az egyik a itt a másik a szomszéd településen. Mert akkor csak azt az időt töltik együtt amit együtt is szeretnének. És nem kell akkor is jópofizni amikor ép egyedül lenne az ember.
Én jelenleg élettársi viszonyban élek. Egy csinos talpra eset akaratos kis csajjal. És bizony néha én is, és ő is szokott célozni arra, hogy esetleg arrébb is tolhatjuk a biciglit.
Pl: Amikor kitaláltam, hogy az új hobbim a motorozás lesz, akkor azt mondta, hogy motorra ő fel nem ül.
Én meg, hogy már pedig én motorozni fogok legfeljebb nem vele.
No erre javított, hogy ja Cshopper, az nem is olyan gyors. Aztán később előállt azzal, hogy neki nagyon rossz hátul. Időnként nagyot üt a motor teleszkópja. Inkább menjünk kocsival ide meg oda. No én erre, nem kezdtem el neki könyörögni. Hanem még mintha le akarnám beszélni róla. No azóta is csak motorozni szeret.
Például most hétvégén az eső ellenére is motorral mentünk le a 135 km-re lakó nagyszülőkhöz. És ő mondta, hogy egy kis eső nehogy elriasszon már minket a motorozástól. Sőt vasárnap haza felé rendesen bele mentünk az esőbe.
Pont megelőztem a buszt, s mondtam neki hogy szálljon át a buszra, majd otthon megvárom az állomáson.
Nagy meglepődésemre nem volt rá hajlandó.
Bocs a hosszú magyarázatért.
Újabb gumicsont ! Frankón elterelik a figyelmet az igazi problémákról, amik ennél sokkal súlyosabbak. Politika, és nem utolsó sorban újabb sarc.
Sziasztok! bocs a "zavarásért" sajnos aktuális lett az alábbi téma :http://www.sportmotor.hu/motor... absa07
Üdv
Multkor kiprobáltam az immobilizeremet is, jól nüködött :)
Mentem hazafele mocival, és egszer csak leállt menetközben a moci.
Nabasszameg mi lehet, tök halottnak tünt aztán egyszer csak életrekelt és repeszetett tovább.
Zsebemben volt a risztó távirányitója, meg mellette a kulcscsomó.
Megtapogattam menet közben a zsebem, hogy biztos ott-e a kulcs, ezzel megnyomhatta a távirányitó leállitó gombját az meg elvette egy időre a gyujtást :)
Tiszta ideg voltam mig rá nem jötem mi történhetett :)
Szia!
A sértődés nem itt kezdődik. Nincs is miért. Esetleg, ha nem koccintunk sörrel, na az már ok!
Én is, többek közt.
valami veréb nagyságú madár már megcsapta a bukómat... majdnem leestem a motorról... az volt a szerencse, hogy a szemem sarkából láttam valamit, és valamiért időben feszítettem meg a nyakam...
Az életben az egyik legnagyobb problémát a "túlreagálás" adja... Jogo ! itt senki nem nevelget, és szerencsére a sértődés is ritka...

Talán semmi baj nincs néhány komment erejéig az másik topic-társ kisebb nagyobb gondjaival való foglalkozással...

Kevesen tudják rólam, hogy nekem nem gyermekeket, hanem 19-25 éves embereket kell "nevelnem" ...
Arról, hogy egy zártabb társaságban mennyire fontos az odafigyelés, illetve a mértéktartás minden szinten, arról könyvek sorozatát írták, és lehetne megírni... de az ideális viselkedési minta nincs kőbe vésve...

Zárásként: Örüljünk annak, hogy itt ha csak itt a neten is, de vannak olyan emberek, akik érdek nélkül jó szándékkal osztoznak mind a motorozás örömeiben, mind a motoros bánatában...

tényleg Bocs az Off-ért...
Üdv
Beszéljünk inkább a motorokról motorozásról.
Multkor majdnem bepusziltame egy törpekakast az út szélén.
Láttam ott ál tétován gondoltam jó lesz lassitani, erre pont akkor röppent fel a hülye át az úton.
Nem nagy darab de ha 60 nal is fejbetalál..........
Sose értem a száguldozókat, mi van ha elébe szalad egy álat az úton, olyankor még egy nyúl is veszélyes, hogyan tudja kikerülni mondjuk 140 nél?

végyé
Részemről mehet én zenész vagyok :)
Miért nem beszélünk a zenéről? Szerintem ez is érdekel egy pár embert.
Szia! Tudtam, hogy sértődés lesz, de ez a véleményem. Távol álljon tőllem, hogy neveljelek- van elég gyerekem- nem kell egyből megsértőni. Egyébként kertes házam van tele állattal. Szóval nem bántom Őket.
a legtöbbször előre le van tisztázva, a csekk aláírva, kötelező adatok megadva, csak egy aláírást kell odabiggyeszteni a végén a számlára esetleg... a vendéglátós sem teljesen hülye, mert ha nem fogadja el, ezt a megoldást, akkor majd más átveszi...

nekem azért nincs rá szükségem, mert az asszony kap...