A Sport Motoron sok-sok téma van.
Csakhogy!
A többi lapokon olyan a hangnem, egymás meg/elnevezése, hogy azokat a hozzászolásokat még átolvasni sem jó. (Tisztelet a néhány kivételnek.)
A mi Virago-s lapunk azt hiszem elbír nemcsak közvetlen motoros témát is. Meg hát nincsen motor motoros nélkül.
ja én azt hittem,hogy üzletelnek vele.Hogy tudnak nyaralni menni mások csekkjeivel? Mert én is mennék a Balatonra pár napra de nem az én nevemen van..szal nem értem hogy hol fogadnák így el...vagy hogy van ez?Nem is veszik szigorúan az elfogadó helyeken?
Nem hiszem, hogy ez a néhány poszt problémát okozott volna, főleg, hogy ezen időszak alatt nem is volt motorral kapcsolatos téma. Bármi hozzátartozhat a Virago tulajdonosok életéhez, és meg is oszthatja a közösséggel szerintem bárki. Röviden ennyi, és ha lehet, ne nevelgessük egymást szerintem. Sorry az offért.
Kedves Fórum társak!
Félre értés ne essen, nem vagyok állat ellenes, de szerintem ez a fórum nem erre való, hogy ilyen hosszan ezzel a témával foglalkozzunk. Vegyétek fel egymással a kapcsolatot és ezen a fórumon kivül beszélgessetek a kutyákról. Maradjon ez a fórum a virago témáé. Kösz a megértéseteket, egy állatszerető virago tulajdonos.
Nekem is volt egy barátom Macedoniabol hoztam (az apja még a farkasok ellen védte a nyájat) többre tartottam mint sok embert sajnos 3 éve mér ő sincs ,de itt a fia, ez a kép kb. 8-10 éves
1. a kuvaszunk, egy élelmiszerbolt őrkutyája volt, reggel kicsit kókadozott, délutánra már csak árnyéka volt önmagának... apám nagyon kiborult akkor. Dorka nagyon furcsa kutya volt, amint vége volt a műszaknak elég gyakran kiszökött és elment kóborolni, de minden esetben legkésőbb este kilenckor ott feküdt a helyén... tudta, hogy dolga van... szó szerint vigyázott a nőiességére, mert egyszer volt csak vemhes, onnantól lehetetlen volt fedeztetni, mert összeverekedett a kanokkal... A mérgezés előtt az utolsó két hétben nem ment sehova ... szerintem hidegnek találta az időt...
2. később volt egy bernipásztorunk ugyanebben a szerepkörben... az állatorvos egyértelműen közölte hogy patkányméreg az ami ilyen tüneteket mutat. valamilyen folyadékkal feltelt a mellkasa...
Őszintén remélem, hogy a saját ürülékében fetrengve döglik meg az a szemét, amelyik ezeket elkövette...
Én nem akarok sem veled kötegedni, sem senkit megvédeni, a betegség a kutyákat úgyanúgy elérheti, mint az embereket.
Csak arra akartam utalni, hogy ők is halandók, mint a gazdik.
Persze lehet mérgezés is, mért is ne lehetne.
Hogy mit éreztek a kutya halála miatt azt én jól tudom, és fogadd részvétem.
5 kutyát vesztettem már el, mindegyik családtag volt. Mindannyiszor megfogadtam, hogy nem lesz több. És mégis minden esetben az új jövevény tette rendbe a lelkemet. Már tudatosan veszek az öreg mellé egy fiatalt, így kicsit tud oldódni a sokk, ha baj történik. Lehet kutya nélkül is élni, csak felesleges.
A mi snauclink 2 hónap híján 4 éve cukorbeteg.
Mint derült égből a villámcsapás, úgy csapott be a betegség egyik napról a másikra. Ha nem úgy él velünk, mint egy gyerek, nem vettük volna észre a betegségét, lehet, hogy (mi is) mondandanánk, hogy valki rohadék megmérgezte.
73 ezernyi. és nem az én nevemen van..a kérdés az lenne hogy mennyit adnak érte.+hogy a tulaj alá írja-e vagy majd a vevő tölti ki. eddig 54-et ajánlottak érte.De megbízható ember jöhet csak szóba...mert valószínűleg postázni tudom csak..nem ér meg pl 1 Pesti utat nekem.
asszem október 15ig érvényes...500ft-tól 10 000-ig vegyesen van a tömbben.
Csakhogy!
A többi lapokon olyan a hangnem, egymás meg/elnevezése, hogy azokat a hozzászolásokat még átolvasni sem jó. (Tisztelet a néhány kivételnek.)
A mi Virago-s lapunk azt hiszem elbír nemcsak közvetlen motoros témát is. Meg hát nincsen motor motoros nélkül.