Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Sport Motoron sok-sok téma van.
Csakhogy!
A többi lapokon olyan a hangnem, egymás meg/elnevezése, hogy azokat a hozzászolásokat még átolvasni sem jó. (Tisztelet a néhány kivételnek.)
A mi Virago-s lapunk azt hiszem elbír nemcsak közvetlen motoros témát is. Meg hát nincsen motor motoros nélkül.
ja én azt hittem,hogy üzletelnek vele.Hogy tudnak nyaralni menni mások csekkjeivel? Mert én is mennék a Balatonra pár napra de nem az én nevemen van..szal nem értem hogy hol fogadnák így el...vagy hogy van ez?Nem is veszik szigorúan az elfogadó helyeken?
Szia! eddig kettő negatív... már megvan a nyaralás... ténby, hogy kicsit későn jött az infó...
a téma lassan kimerül... szerintem nem baj, ha egy kicsit egymás személyiségével foglalkozunk... növeli a bizalmat stb...
Nem hiszem, hogy ez a néhány poszt problémát okozott volna, főleg, hogy ezen időszak alatt nem is volt motorral kapcsolatos téma. Bármi hozzátartozhat a Virago tulajdonosok életéhez, és meg is oszthatja a közösséggel szerintem bárki. Röviden ennyi, és ha lehet, ne nevelgessük egymást szerintem. Sorry az offért.
Kedves Fórum társak!
Félre értés ne essen, nem vagyok állat ellenes, de szerintem ez a fórum nem erre való, hogy ilyen hosszan ezzel a témával foglalkozzunk. Vegyétek fel egymással a kapcsolatot és ezen a fórumon kivül beszélgessetek a kutyákról. Maradjon ez a fórum a virago témáé. Kösz a megértéseteket, egy állatszerető virago tulajdonos.
Hali!
Sikerült megkérdezned?Csak mert elég sürgős lenne...
Köszönöm, és nem akartam vitázni Veled csak ez nagyon gyorsan történt.
Nekem is volt egy barátom Macedoniabol hoztam (az apja még a farkasok ellen védte a nyájat) többre tartottam mint sok embert sajnos 3 éve mér ő sincs ,de itt a fia, ez a kép kb. 8-10 éves
persze, lehet beteg egy kutya, de:

1. a kuvaszunk, egy élelmiszerbolt őrkutyája volt, reggel kicsit kókadozott, délutánra már csak árnyéka volt önmagának... apám nagyon kiborult akkor. Dorka nagyon furcsa kutya volt, amint vége volt a műszaknak elég gyakran kiszökött és elment kóborolni, de minden esetben legkésőbb este kilenckor ott feküdt a helyén... tudta, hogy dolga van... szó szerint vigyázott a nőiességére, mert egyszer volt csak vemhes, onnantól lehetetlen volt fedeztetni, mert összeverekedett a kanokkal... A mérgezés előtt az utolsó két hétben nem ment sehova ... szerintem hidegnek találta az időt...

2. később volt egy bernipásztorunk ugyanebben a szerepkörben... az állatorvos egyértelműen közölte hogy patkányméreg az ami ilyen tüneteket mutat. valamilyen folyadékkal feltelt a mellkasa...

Őszintén remélem, hogy a saját ürülékében fetrengve döglik meg az a szemét, amelyik ezeket elkövette...
Hollandiából rendelt gyári Yamaha alkatrészekkel,tömítésekkel,fúratással 300000.
A szédszedést és összerakást egy haverommal mi csináltuk.
Én nem akarok sem veled kötegedni, sem senkit megvédeni, a betegség a kutyákat úgyanúgy elérheti, mint az embereket.
Csak arra akartam utalni, hogy ők is halandók, mint a gazdik.
Persze lehet mérgezés is, mért is ne lehetne.
Hogy mit éreztek a kutya halála miatt azt én jól tudom, és fogadd részvétem.
5 kutyát vesztettem már el, mindegyik családtag volt. Mindannyiszor megfogadtam, hogy nem lesz több. És mégis minden esetben az új jövevény tette rendbe a lelkemet. Már tudatosan veszek az öreg mellé egy fiatalt, így kicsit tud oldódni a sokk, ha baj történik. Lehet kutya nélkül is élni, csak felesleges.
Az a baj,hogy a mérgezés szokott hányással ,hasmenéssel és mozgászavarral járni, a rendellenes cukorszint az n e m. És 16 óra múlva elpusztult.
A mi snauclink 2 hónap híján 4 éve cukorbeteg.
Mint derült égből a villámcsapás, úgy csapott be a betegség egyik napról a másikra. Ha nem úgy él velünk, mint egy gyerek, nem vettük volna észre a betegségét, lehet, hogy (mi is) mondandanánk, hogy valki rohadék megmérgezte.
Előre is köszi!
természetesen megkérdezem...
igen tudom..csak vad idegen ember lenne a vevő...itt meg azért már van köztünk egy kis bizalom szóval akkor megtudnád kérdezni nekem?
Az 54 nem túl rossz ár érte... kb 75-80 % on megy el... különben a vevőnek nem biznisz....
Szép, mennyibe került a móka ?
Erről tudnék én is mesélni....
73 ezernyi. és nem az én nevemen van..a kérdés az lenne hogy mennyit adnak érte.+hogy a tulaj alá írja-e vagy majd a vevő tölti ki. eddig 54-et ajánlottak érte.De megbízható ember jöhet csak szóba...mert valószínűleg postázni tudom csak..nem ér meg pl 1 Pesti utat nekem.
asszem október 15ig érvényes...500ft-tól 10 000-ig vegyesen van a tömbben.
Milyen kondíciókkal, mennyi van, és meddig érvényes?

van kb 2-3 ismerős, aki szokott venni, de hogy idén mi a helyzet, azt nem tudom megmondani... egy kérdést meg fog érni...
Szia!
Egyelőre azt hiszem nem akarok másik kutyát. Semílyet.