Köszönöm a részvéted, Brunó is mérgezési tünetekkel mult ki .délután 4 kor vettem észre hogy valami baj van és másnap 8-kor már meghalt.
7 éves volt és 70 kg
Forumtársaim!
Teljesen összetörve közlöm veletek,hogy jó barátom Brunó a kutyám tragikus hirtelenséggel eltávozott. A felhasználói nevem is tőle kölcsönöztem.
7 éves kuvasz volt.
Hát én nem biztos, hogy a motort adtam volna el. Inkább az asszonyt és a lányt.
Egyébként nekem is volt egy ilyen feleségem. Elég sokáig küzdöttem vele, aztán válás. Azóta egyenesben vagyok anyagilag. És egyébként is.
Ja, én nem látok semmi ellentmondást, blackiex is azt írta, hogy nem virádzsó. Inkább csak egy kicsit kutattam, és meg akartam osztani veletek amit találtam, aztán józan belátásunk szerint használjuk ahogy jól esik...
Sajnos legfeljebb cserét tudnék ajánlani XV 400 ráfizetéssel, de az is a golyóim épségét veszélyeztetné erősen... Ember tervez, asszony végez... főleg most az esküvő előtt... Amúgy a hétvégén megyek Zalába, rokonokat meghívni... Te merre vagy? - én is csak csorgatom a nyálam, de a remény hal meg utoljára...
anno egy ismerősöm azért adta el a V-strom-ját, mert kiderült, hogy anyuka, meg a lányok kb 1 milliós tartozást halmoztak fel hitelkártyákon... vásárolgattak, meg jól éltek... A vas meg mehetett a piacra igencsak gyorsan...
Két éve megfúrattam,cseréltem főtengelycsapágyakat,hajtókarcsapágyakat,olajszivattyút felújíttattam,olajszivattyú láncot kicseréltettem,vezérműláncokat és feszítőket cseréltettem.Azóta 5000 Km-t mentem vele.
Szerintem ha rendesen cserélve lesz benne az olaj 100000 Km-t lehet vele menni anélkül,hogy költeni kellene rá.
Nem sok, inkább reális... ez a blokk jó esetben, még ennyit elmegy gond nélkül, de 10 év múlva, mire az belekerül, csak bagóért lehet majd eladni... Ha valaki tudatosan szeretne jó áron motort venni, akkor ha az állapot megfelelő, nincs mitől tartani...
Nagyon sajnálom, hogy anyagi nehézségek miatt válsz meg tőle. Egyéb esetben cserét is mernék ajánlani ráfizetéssel. Pár ismerősömnek szóltam, akik nagy XV-t keresnek, ennél többet nem tudok tenni (csak ha hitelt vennék fel, de azt azért mégse).
koszi szepen. az a helyzet, hogy a szoveg, emire utalsz, blackie alltal volt irva, es ugy lenne korrekt, ha o szolna hozza.... nem lenne korrekt, ha en kezdenem atirni az o szoveget stb.
Valami olyat akartam kifejezni, hogy milyen jó, hogy vannak ilyen megszállott alakok, mint te, meg Blackiex, meg a többiek, akik életben tartják ezt a fórumot, honlapot hegsztenek, mi meg okosodunk :) (Egyébként több motoros kozosegnek a tagja lettem, fórumokhoz hozzászólók, meg csak olvasgatom őket, és azt kell mondjam ez az egyik leginformativabb, legjobb fórum a sok közül, igazán magas színvonalú! Sokat tanultam belőle, és nem csak a Viragokrol, hanem általában a motorokrol műszakilag...)
Szóval kösz :D
7 éves volt és 70 kg
Anno volt egy kuvaszunk nekünk is...
amikor elpusztult, a -15 fokban a fagyott talajban is kicsákányoztam a sírját... valami szemét megmérgezte...
Kérlek fogadd részvétem!
Teljesen összetörve közlöm veletek,hogy jó barátom Brunó a kutyám tragikus hirtelenséggel eltávozott. A felhasználói nevem is tőle kölcsönöztem.
7 éves kuvasz volt.
Egyébként nekem is volt egy ilyen feleségem. Elég sokáig küzdöttem vele, aztán válás. Azóta egyenesben vagyok anyagilag. És egyébként is.
A kialakult helyzetben csak készpénzről lehet szó.
anno egy ismerősöm azért adta el a V-strom-ját, mert kiderült, hogy anyuka, meg a lányok kb 1 milliós tartozást halmoztak fel hitelkártyákon... vásárolgattak, meg jól éltek... A vas meg mehetett a piacra igencsak gyorsan...
Szerintem ha rendesen cserélve lesz benne az olaj 100000 Km-t lehet vele menni anélkül,hogy költeni kellene rá.
Sok sikert a mielőbbi eladáshoz!
Ennyi.
1995
( http://latin.oszk.hu/cgi-bin3/... )
virago, inis, nn. [virgo]
(költ. és újk.) bátor ifju nő, küln. hősnő, amazon, még mellékletben is ancilla v., erős.
Kiejtése: http://hu.forvo.com/word/virag... (van angol angol, meg amerikai is, NEM virádzsó! :) )
Szóval kösz :D