Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, ez a hozzászólás majdnem olyan lett, mint egy jubileumi gratulálo távirat a nagynenitol, fáradtan nem bírok fogalmazni :)
Kedves István,

Ahogy lesz idom és végre rendes géphez jutok, írok neked boltokat, addig is mindannyiunk nevében köszönjük azt a sok erőfeszítést, amit a honlapba fektetsz!
koszi, be is tettem, itt van:

http://www.virago.ro/category/...

igy kepzeltem el a tobbi kategoriat is, segitsetek.... meg betettem a sugo motor szervizt es bontot, mert veluk nekem volt dolgom, tapasztalatom. irjatok meg a szervizeket, boltokat, epuljon az adatbazis
ja valóban :) én csak a hasznaltauto.hu-n néztem meg
Hát én is azonnal lecsapnék rá, ha nem lenne nálam is nagy pénztelenség Hány éves a moci amúgy és hány km-el?
Szerbusztok, szia István !

Fasza lett a honlap :)

Boltban amiben voltam gumi vásárláskor. 2 db continental gumit vettem a virago-ra 3.00-19 cm1 és 140/90-15 cm2 -öt.
Kiszolgálás remek, gyors és pontos volt, nem kellet várnom. Az gumik árukban voltak és a környékhez képest a legolcsóbb. A gyerek aki csinálta odafigyelt mindenre nem csak a szája a keze is járt , nyomatékkulccsal húzta meg a kereket mindent jegyzetelt és nem utolsó sorban a motorom mellet lehettem.
Szerelési idő 30 perc volt.
A 2 gumiért 1 db belsőért (első) + felszerelés centírozás került 42940 ft.-ba.

Pest megye
Kék Hold SE KFT.
Budapest 1038 Szentendrei út 281.
Tel/fax: 061-240-4878
Mobil: 0620-471-60-71
mail: info@kekhold.hu
Webcim : www.kekhold.hu

Krueger
Kedves mindannyian.

Eloszoris koszonom blackienek az uj cikket. jopar elismero levelet kaptam az uj lap kapcsan, amit koszonok, nem ekkora az en erdemem...

ujra es ismetelten kerem a segitsegeteket. gyujtsuk ossze a szervizeket, bontokat stb. ahogy a virago.ro elso oldalan irom. en nem tudom osszeszedni, mert erdelyben elek, haromszeken, fogalmam nincs, mik a magyarorszagi lehetosegek, boltok stb. ezt ti kell megcsinaljatok. kerlek szepen, ne varjatok egymasra. akinek ilyen jellegu tippje van, irja meg emailban, tudjam feltenni a lapra, legyen egy helyen minden, ha kell, ramesz, tudod, hol a hozzad legkozelebbi bonto vagy kereskedo, szerviz stb. kerlek segitsetek, csak kozosen tudjuk ezt labra allitani.

udv
modi.
Fórum feliratra kattints és ott be lehet lépni.
azert mert a weblap s a forum ket total kulon dolog
T.István!
Továbbra se értem miért nem a kezdőoldalon lehet belépni. Lehet,
hogy csak én találom a belépési lehetőséget? Brúnó.
Mindjárt eret vágok... ha ezt tudtam volna elõre, tavasszal eladtam volna az enyémet, basszus.... Igy csak szorítok, hogy mielõbb minél jobb gazdát találj neki...
Keress olyan autó-motorkereskedőket, akik hirdetik a beszámítást... ha tudnék, segítenék... ennyiért lehet kérdés nélkül elhoznám... de esküvő előtt az asszony kigolyózna... (bár utána nem akarna a "gyerekek" miatt letiltani a motorozásról)

Kívánom, hogy mielőtt gyere egyenesbe!
A kék biblia is emulziót ír, és annak a szava a gépjárműtechnikusoknak szentírás :))) - csak nem értem... de ezen nem érdemes morogni. ez egy fórum, ahol eszmét cserélünk. és nem vitatkozunk...

béke!
Sziasztok!Anyagi okok miatt eladom Yamaha xv 1100 viragomat.
Jó műszaki állapotú,vannak hozzá nyeregtáskák,villatáska,légterelő plexi.Ára 680000-Ft.Nem átverés,azért ilyen olcsó,mert bajban vagyok pénzügyileg.Ha valakit érdekel írjon,vagy hívjon fel.
Tel:0630 2859754
Zala Megye
Nekem nagyon tetszik!
Sziasztok.

tobbe-kevesbe leirtam az ujitasokat, otleteket, forum felhasznalasat a
http://www.virago.ro/ oldalon. Kerlek szepen nezzetek meg, szoljatok hozza.

koszonettel
modi.
a forum.virago.ro oldalrol reszletes hasznalati utmutatot irtam, ittÉ

http://www.virago.ro/a-forum-h...

ugyanitt leirtam es kepekkel is illusztraltam, hogy kell a jelszot kicserelni stb. ha ennek ellenere nem mukodik, tovabbra is irjatok.
Jól van na, nem azért mondtuk...............
A clymer és a haynes kiadókkal kell kötekedni, nem én találtam ki. Így hívják és kész.
irtam lennebb, hogy ha a jelszot nem eszi, irjatok mailt, hogy megvaltoztassam....
Most már megyen csak a jelszómat nem fogadja el.
Üdv
Bezony bezony, az emulzió az folyadék a folyadékban.
Szilárd vagy folyadék elegye gázzal az az aeroszol.
Jó ez a leírás, bár 0 stilisztikai érzéke van a készítőnek :))
az emulzió tekintetében: általában folyadékokra jellemző, ugye a cseppecskékben jelen lévő folyadék a másik folyadékban. Itt meg levegőről van szó... de több szakkönyv is ezt írja, tehát el kell fogadnom....