Sziasztok!
Sajna vége a szabimnak, így már itt vagyok megint inglendbe:(
De amikor otthon voltam, elköltöttem a pénzem:)
Mutatom is mire...kinek tetszik, kinek nem, de én imádom :)
Jó kérdés. A szombatin este jó lesz a zene, a vasárnapi műsor viszont kevésbé off-road centrikus. Ha bulizni szándékozik az ember, akkor szombat, ha a kiállítás és a motorok érdekesebbek, akkor vasárnap.
Családi és gyermek programok meglepetés ajándékokkal.
.Sok szeretettel vár mindenkit a rendezőség. Nagyharsányban, a sporttelepen .
Belépő: napi 1000.-/fő, 0-14 éves korig ingyenes
Pályahasználati díj :1500.-
Ingyenes sátorozási és tisztálkodási lehetőség. Büfé a helyszínen üzemel.
A programváltoztatás jogát, fenntartjuk!
Már azt hittem mindenki elment szabadságra,akkora volt a csend.
Blackiex: Sajnos én sem vártam meg a hangversenyt, mert az "oldalkocsim" rámtelefonált hogy Ruzsa Magdi koncert van a sétatéren meg múzeumok éjszakája, és rövid úton hazarendelt.
Én meg elmentem vele egészen a KIOSZK sörözőig, de egy lépéssel sem tovább. Azt a szar koncertet onnan is hallhatta, nekem meg vehetett 2 sört.
A videót még nem sikerült összerakni, de a héten biztosan felkerül .
brumeszkosz: Köszi az infót az emelőről valami megoldást nekem is kell találnom
ha valaki nem boldogul az uj forummal, irja meg nekem emailban (istvan@virago.ro) a nickjet es az email cimet amit hasznalt, vagy legalabb az egyiket, es en megvaltoztatom a jelszot.
Üdv
Probáltam az álltalad leirtakat de béna vagyok.
Beirtam a vélelmezett nickemet és a mailcimet de azt irta nem egyezik.
Amikor ujra akartam regisztrálni meg azt irja a mailcim már használatban van.
Szovel nem tom ott ki voltam, tudnál segiteni :(
Ez az mikor a gépre hagyatkozik az ember és nem irja le
Felujitottam a virago.ro oldalt, lassan befejezem. Van rajta par ujdonsag, ami remelem hasznos lesz. majd reszletesen leirom oket. de eloljaroban: a forumot teljesen lecsereltem. Persze a regi hozzaszolasok megmaradtak, de ez egy sokkal jobb forum. tulajdonkepen ez az a forum, amit a legtobben hasznalnak a neten es nagyon bevallt.
a felhasznalokat atvimportaltam, de valoszinu a jelszavaitok nem fognak mukodni. kerlek, menjetek a forumra, majd belepes (jobb oldalon van a link) aztan elfelejtettem a jelszomat. ez utan be kell irni a nickneveteket es az email cimet, es kaptok egy emailt. az emailban lesz az uj jelszo es egy link. a linkre ra kell kattintani, maskepp az uj jelszo nem el. ez utan be lehet lepni, es megvaltoztatni a jelszot. kerlek, nezzetek at a profilbeallitast es toltsetek ki annyi adatot, amennyit jonak lattok, minel tobbet. az adatokat termeszetesen senkinek nem adom ki. kerlek, toltsetek fel kis kepet magatokrol/motorotokrol az "avatar" reszhez, legyen szinesebb a forum.
remelem ez a mostani par valtoztatas sokat javit a lapon.
Üdv. Megkérlek légyszives tegyélfel pár közelebbi képet az emelöröl. Az 535-ösöm alá szeretnék készíteni egyet, Azt szeretném még tudni hogy egy vagy mind a két kereket emeli egyszerre.
Sajna vége a szabimnak, így már itt vagyok megint inglendbe:(
De amikor otthon voltam, elköltöttem a pénzem:)
Mutatom is mire...kinek tetszik, kinek nem, de én imádom :)