Ugye volt róla szó, hogy összeállunk és rendelünk. 34 db gyertya lett a vége. Az eladóval egyezkedtem, illetve próbáltam, de nem jutottunk dülőre. Egy tucat gyertya felett mindenképpen UPS vagy FedEx futárral akarta volna küldeni, nem tudom, miért. A dolog lényege az, hogy nem tudtam meggyőzni hónapokig tartó levelezés árán sem, hogy USPS (az amcsi postahivatal) csomagban küldje el.
Nekünk azért nem lett volna mindegy, mert a 34 gyertya postaköltsége mezei USPS postával 19.25 $ lett volna, a FedEx 68.95 $, az UPS pedig 82.50$. Közel 10 eFt a különbség, és ez csak a szállítás költsége...
Ilyen postaköltség mellett nagyon nem éri meg, így mindenkitől elnézést kérek, akit "felültettem", vagy legalábbis úgy érzi, hogy átverés áldozata. Higyjétek el, hogy csak a jószándék vezérelt, amikor közös vásárlásra buzdítottam mindenkit, nem akartam kellemetlenséget okozni.
Egyébiránt most próbáltam ki ennek az eladónak a gyertyáit (azzal mentem le Bólyba is) egy hét esőben/melegben használva, minden patentül működik. 250 Ft-ot kér egy Champion N79Y gyertyáért, ami a hülyének is megéri. Akit érdekel, a Vaterán megtalálja. Ha más nem, olcsó tartalék gyertyának istenes.
Még valami... A K&H biztosítónál van chopper kedvezmény, 6500 Ft / év a biztosításom náluk. Nézd meg a kalkulátorukat, ha neked is ilyen összeget dob ki, ne is nézelődj más biztosítónál, ennél csak drágább létezik. Ha ezzel spóroltam neked 4-5 rugót, akkor cserébe egy sörre a vendéged vagyok, jó?
Na, megjártuk a bólyi motoros találkozót. Néhány kép ízelítőnek.
1: Indian 1928-ból (1000 ccm)
2: Kawa kZ650 Mad Max stílusban
3: Virago hegyek. (a bal szélső eladó!)
4: Robág motorja (háttérben Robág személyesen)
5: Egy egyedi NSU építés
6: Egyéb motorok egymás hegyén-hátán
még 1 kérdésem lenne.Fentartási költségei az 535-nek.Néztem a biztosítást az 11k éves.Mi mást kell még kis -Magyar hazánkban fizetni 1 nagymotorra,mert még nem volt ilyen nagy ccm nekem soha.
Szia!
Ez van Ebay-on plusz 17 EUR a posta. http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAP...
40 Eur
A Yahama mintaboltban ma voltam azt mondja a csávó 16600Ft + 3500 Ft a dekli tömítés ha szétmegy és cserélni kell.
Ehez képest ez a Biker world egész olcso csak az a kérdés hogy eredeti vagy után gyártott?
Helyben kimérném a helyedben, akkor lehet tudni. Ha a generátor jó, akkor a fesszabályzó a szar (keeway 4600 Ft).
Ha a generátor zárlatos, na, az 15-nél kezdődik (annyi kb. egy tekercselés vagy egy bontott generátor).
Megprobalom az egesz virago.ro oldalt lecserelni valamire, ami modernebb es jobban hasznalhato. Igy valoszinu, hogy jovo het elejeig az nem fog menni. Ha nem tudom atkoltoztetni, akkor megy tovabb a regi.
Az eddigi bejegyzesek NEM vesznek el.
Peace.Ma megtettem 180 km egyhuzamba Szatmar-Kolozsvar.A Ninjaj meg megirigyelte hogy milyen szeppen megy szerpentinen azt mondta majdnem ugy bedoltem mint o.... Nah ennyit a dicsekvesrol.A masik dolog lement a fogyasztasom 5.6 rol 4.5 olajcsere otta.Aztan meg nah szeppen ment a motor de neha azert hallotam hangokat.hosszutavon 90-100 tol nem huzztam jobban.ilyen 80 km ert maxx mennyivel lehet velle menni.erdekelne hogy birnam e az autopalyat.peace xv535 szeles utat
Ugye volt róla szó, hogy összeállunk és rendelünk. 34 db gyertya lett a vége. Az eladóval egyezkedtem, illetve próbáltam, de nem jutottunk dülőre. Egy tucat gyertya felett mindenképpen UPS vagy FedEx futárral akarta volna küldeni, nem tudom, miért. A dolog lényege az, hogy nem tudtam meggyőzni hónapokig tartó levelezés árán sem, hogy USPS (az amcsi postahivatal) csomagban küldje el.
Nekünk azért nem lett volna mindegy, mert a 34 gyertya postaköltsége mezei USPS postával 19.25 $ lett volna, a FedEx 68.95 $, az UPS pedig 82.50$. Közel 10 eFt a különbség, és ez csak a szállítás költsége...
Ilyen postaköltség mellett nagyon nem éri meg, így mindenkitől elnézést kérek, akit "felültettem", vagy legalábbis úgy érzi, hogy átverés áldozata. Higyjétek el, hogy csak a jószándék vezérelt, amikor közös vásárlásra buzdítottam mindenkit, nem akartam kellemetlenséget okozni.
Egyébiránt most próbáltam ki ennek az eladónak a gyertyáit (azzal mentem le Bólyba is) egy hét esőben/melegben használva, minden patentül működik. 250 Ft-ot kér egy Champion N79Y gyertyáért, ami a hülyének is megéri. Akit érdekel, a Vaterán megtalálja. Ha más nem, olcsó tartalék gyertyának istenes.