Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyertyatéma...

Ugye volt róla szó, hogy összeállunk és rendelünk. 34 db gyertya lett a vége. Az eladóval egyezkedtem, illetve próbáltam, de nem jutottunk dülőre. Egy tucat gyertya felett mindenképpen UPS vagy FedEx futárral akarta volna küldeni, nem tudom, miért. A dolog lényege az, hogy nem tudtam meggyőzni hónapokig tartó levelezés árán sem, hogy USPS (az amcsi postahivatal) csomagban küldje el.
Nekünk azért nem lett volna mindegy, mert a 34 gyertya postaköltsége mezei USPS postával 19.25 $ lett volna, a FedEx 68.95 $, az UPS pedig 82.50$. Közel 10 eFt a különbség, és ez csak a szállítás költsége...

Ilyen postaköltség mellett nagyon nem éri meg, így mindenkitől elnézést kérek, akit "felültettem", vagy legalábbis úgy érzi, hogy átverés áldozata. Higyjétek el, hogy csak a jószándék vezérelt, amikor közös vásárlásra buzdítottam mindenkit, nem akartam kellemetlenséget okozni.

Egyébiránt most próbáltam ki ennek az eladónak a gyertyáit (azzal mentem le Bólyba is) egy hét esőben/melegben használva, minden patentül működik. 250 Ft-ot kér egy Champion N79Y gyertyáért, ami a hülyének is megéri. Akit érdekel, a Vaterán megtalálja. Ha más nem, olcsó tartalék gyertyának istenes.
Még valami... A K&H biztosítónál van chopper kedvezmény, 6500 Ft / év a biztosításom náluk. Nézd meg a kalkulátorukat, ha neked is ilyen összeget dob ki, ne is nézelődj más biztosítónál, ennél csak drágább létezik. Ha ezzel spóroltam neked 4-5 rugót, akkor cserébe egy sörre a vendéged vagyok, jó?
Na, megjártuk a bólyi motoros találkozót. Néhány kép ízelítőnek.

1: Indian 1928-ból (1000 ccm)
2: Kawa kZ650 Mad Max stílusban
3: Virago hegyek. (a bal szélső eladó!)
4: Robág motorja (háttérben Robág személyesen)
5: Egy egyedi NSU építés
6: Egyéb motorok egymás hegyén-hátán
A Virgács az udvar dísze!
köszi.Megint csak
Teljesítmény adó. Pontos számot nem tudok, ha google-ba beírod, kidobja a kalkulátort. A gyártási év és a teljesítmény alapján számol.

Plusz kétévente mûszaki, ami kb egy tizes.
még 1 kérdésem lenne.Fentartási költségei az 535-nek.Néztem a biztosítást az 11k éves.Mi mást kell még kis -Magyar hazánkban fizetni 1 nagymotorra,mert még nem volt ilyen nagy ccm nekem soha.
köszönöm.
Tényleg Pancsi.
Meg fogod ismerni... :D
kb 11h körül érünk oda. Lesem a mocidat, de nem fogom megismerni mert visszaépítetted gyárira.
Köszi a megerősítést. Sejtettem...
Holnap lecsorgok Bólyba a Komlói spanommal egy pár órácskára. Lehet, összefutunk. :)
P10 tank. TLT kerék, ha nem tévedek. Reméljük a virgács nem így végzi !
Az egy Pannónia P széria tank, Pannónia nagyfékdobos villával.
Az MZ Perkó nem is hasonlít rá. :)
Az 250 /1 -es háromkerékkel.
Én Pancsinak nézem...
Az az MZ trike az bika!
Utángyártott, de jóféle és márkás.
Ez a parafás ugynevezett kopo lamella nekünk nem ez kell hanem az acél.
Szia!
Ez van Ebay-on plusz 17 EUR a posta.
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAP...
40 Eur
A Yahama mintaboltban ma voltam azt mondja a csávó 16600Ft + 3500 Ft a dekli tömítés ha szétmegy és cserélni kell.
Ehez képest ez a Biker world egész olcso csak az a kérdés hogy eredeti vagy után gyártott?
Helyben kimérném a helyedben, akkor lehet tudni. Ha a generátor jó, akkor a fesszabályzó a szar (keeway 4600 Ft).
Ha a generátor zárlatos, na, az 15-nél kezdődik (annyi kb. egy tekercselés vagy egy bontott generátor).

A kimérés:

http://doktorchopper.blog.hu/2...
Sziasztok.

Megprobalom az egesz virago.ro oldalt lecserelni valamire, ami modernebb es jobban hasznalhato. Igy valoszinu, hogy jovo het elejeig az nem fog menni. Ha nem tudom atkoltoztetni, akkor megy tovabb a regi.
Az eddigi bejegyzesek NEM vesznek el.

udv.
Próbáld ki és megtudod.
Sziasztok.
Holnap Bólyi motorostalálkozó zárónap. Jön valaki ?
Peace.Ma megtettem 180 km egyhuzamba Szatmar-Kolozsvar.A Ninjaj meg megirigyelte hogy milyen szeppen megy szerpentinen azt mondta majdnem ugy bedoltem mint o.... Nah ennyit a dicsekvesrol.A masik dolog lement a fogyasztasom 5.6 rol 4.5 olajcsere otta.Aztan meg nah szeppen ment a motor de neha azert hallotam hangokat.hosszutavon 90-100 tol nem huzztam jobban.ilyen 80 km ert maxx mennyivel lehet velle menni.erdekelne hogy birnam e az autopalyat.peace xv535 szeles utat