Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

littlerock remélem nem vetted komolyan én csak poénkodtam
azért viszem a sátrat... de túlélésen megtanultam avarból ágyat építeni
blackiex leírta: idő, és hő a befolyásoló tényező... ebben erősen benne van a használat módja, a váltások száma, a néha-néha megcsúszó kuplung a beállítás pontatlansága, vagy a rugók elgyengülése miatt, és ugye nem mellékesen a használt olaj minősége...
ha nem te vagy az első gazda, akkor itt bármi megtörténhetett...
Már régebben írtam, beszéltem egyszer egy lengyel 535-ös tulajjal. ő mindig vitte szervízbe a sajátját, előírás szerint. 126000 km-nél se volt semmi baja... de mindig max 100 km/h-val haladt autópályán inkább a kamionok mögött, hogy ne kelljen a belső sávba előzgetni...
Ha sörözöl a motorosokkal akkor ki viszi haza a gépet, vagy talán pincér vagy és te viszed ki a sört a motorosoknak akik utánna gyalog mennek haza?
Szia!
14 év és 38 200 km öregnek számít a viragonál?
A szovjet csoda szamarával 50 000 mentem és csak olajat kellet cserélni benne.
Ez simán menne, csak nem az "igen" gombot kell megnyomni......
Littlerock ha tényleg ilyen az asszony, akkor szerencsés vagy és minden bizonnyal nagyon szeret! .)
Szeretem a kihívásokat, és örök álmodozó vagyok... de az eredeti gondolatra visszatérve, melyik ara vállalná be, hogy legjobb esetben du 3 kor bedobom az igent, és este 6-ra már motorosokkal sörözök?

az már több mint toleráns... nem?
littlerock! ha már most ilyen kemény az asszony, mi lesz veled, ha paírja is lesz róla, hogy te az ő tulajdona vagy?
alakul ez :)
Az 5let jó, Szelidi-tó nekem is elérhető távolságra lenne. Vinném a fél motoros bandát, ha lehet. Sok a Virago-s tag, csak ők nem fórumoznak.
Én is szivesen találkoznék veletek!
Sziasztok!
Én már régen figyelem a forumot,amit nagyon jónak itélek meg,sok tapasztalatot lehet szerezni.Korábban regisztráltam de ritkán vagy nem is szóltam hozzá /ez az én hibám/Az irás nem az erősségem.
Nekem xv535 van 1996-os,30-év motorozási kihagyás után négyéve vettem ,megvagyok vele elégedve.
A találkozó ötletét jónak tartom,támogatom,a Szelidi tó szerntem is efogadható./én Bp vagyok/
Üdv .Mindenkinek.
én keresgéltem, lesz e Long Day Trophy, vagy Adventure Day, de a múlt évben is át kellett rakni az időpontot, lehet idén nem is szerveznek... az mindennel együtt 4-500 km, és egy nap meg egy éjjszaka... egyszer voltam, iszonyatosan szétáztam , de megérte:)
Még pontosan nemtudom a szabadságolásom de valóban tetszik az ötlet. 1 napra biztos szabaddá tudnám tenni magam. A lényeg hogy alacsony költségvetésü legyen mert én szegényebb motortulajok közé tartozom :).Elhelyezkedéstől függöen kellene a csoportos talikat megszervezni és úgy lemocizni a tó-ig :) Pl bp flórián tér vagy egyéb ismert helyen.
Ebben én is benne lennék!
OK :) de te közöld az asszonnyal... bár se szemész, se plasztikai sebész ismerősöm nincs, pedig utána garantáltan kelleni fog
Látom tetszik az ötlet.
Szerintem a helynél azt is vegyük figyelembe, hogy a környéken legyen érdemes gurulni is.
littlerock én 08.13 ra javaslom ezt a bulit a te érdekedbe. Ha nem akkor lesz, vagy nem jössz el, később mindig bándigálni fogod!
Ápolható az ötlet, én is vevő vagyok rá.
Szelidi tó. Középen, tóval, kempinggel.
- helyszín: tópart, sátorhellyel az ország közepében jó lenne gondolkodni. Kecskemét- Paks vonala illetve annak környéke az a legtöbbünknek elérhető kb 2 óra alatt. Kaját vihetnénk, tűzgyújtó hely kell. Kolbász, sör elfér a táskában. Gurulás, beszélgetés, sörözés, alvás, másnap kelés reggelizés, gurulás elköszönés... nos ez kb tízezres nagyságrend... (sátor, hálózsák van, vagy kölcsönkérhető)
és elméletileg július végén nekem még jó is lenne...
- ha valakinek van kedve görgesse tovább ezt a fonalat :)
Egy ilyen taliban szívesen benne lennék. Elég sok feltételnek kellene teljesülnie . Pl Mindenki számára elérhető találkozó hely. Megfelelő időjárás.
megfelelő anyagi index. Működés biztos motor. Az adott időpontban szabadnap. Tehát hétvége vagy ilyesmi. És természetesen a szervízes koponyáknak egy sörsátor sörrel szerszámokkal ahogy kisebb állításokat lehetne végezni a mocikon megfelelő láda sör ellenében. Meg legalább egy hd goldwing is kéne a zene miatt :)
maximálisan támogatnám az ötletet, bár kissé tele a nyaram és lassan minden hétvégém foglalt.
a következő hétvégéim:
-születésnap Bp
-diplomaosztó Pécs
-elsőáldozás Söjtör -Zeg
-születésnap Pécs
- "céges" rendezvény Bp
- itt van három hétvége, amiről még nem tudok--
-08.13 esküvő (saját)... Pécs
-08.20 Tisztavatás Bp
nos az után meg majd az asszony osztja be az időmet :(

szóval ez a nyár hogy úgy mondjam szinte el is telt
Sziasztok!
Volt már valaha a kis országunkba Virago találkozó?
Csak azért kérdem, mert én úgy látom ez az egyik legaktívabb fórum és szerintem jó buli lenne találkozni veletek. Mindenki megmutathatná a vasát, elmesélhetné tapasztalatait, gurulhatnánk egy közöset, jót kajálni. Nem ilyen nagyszabású rockfesztiválra gondoltam, hanem inkább baráti találkozóra. Minél alacsonyabb költségvetéssel.