én annó úgy hallottam, hogy a kínaiak, tokkal vonóval megvették a gyártósort... azaz nem koppintás a dolog, hanem továbbgyártás, bár a minőségről nincs tapasztalatom, de van aki szereti a motorját, még ha kínai is...
Igen nekem is jó , az ötletet Gessau62 -től kaptam.
Azért 4200 ft és az eredeti 36 ezer között van különbség.
És még szidjuk a kinaiakat, pedig ez az ő koppintásuk.
Eltűnnek róla a bordák és a fogak.... 400 eFt és kompletten cserélni kell.
(halkan megjegyzem, e-bayről XV1100 véghajtás kardánnal 100 dollár körül már van, 100-as tempónál 500 ford/percet spórol vele a polgár)
:D
Fater... Add meg az atv-nek a típusát, mert vakon nagyon nehéz találgatni, melyik vezeték melyik vagy hogy mi passzol hozzá.
Az kevés, hogy 350-es Yamaha, pontos típusszám kell.
A fórumban korábban volt erről szó, keress vissza kicsit.
Nekem nagy XV-m van, amihez ez a szabályzó nem való, így nem tudok fejből mondani semmit. Többek használnak Keeway szabályzót, majd ők adnak tippeket.
Tiszteletem.a keewayt betudtam szerezni.az eredetinek 6 kabel megy a keewaynek 4,letudnad rajzolni hogy kabelezzem at? es itt van egy robbantott abra a generatorol hatha ez segit.koszonom a segitseget Lorand erdelybol tiszteletem mindenkinek
Azért 4200 ft és az eredeti 36 ezer között van különbség.
És még szidjuk a kinaiakat, pedig ez az ő koppintásuk.
amúgy ez évjárat/sorozat probléma, vagy bármelyiknél kijöhet?
Ezen a linken látszik, hogy egy láb nincs bekötve, azaz ez is 5 vezetékes.
(halkan megjegyzem, e-bayről XV1100 véghajtás kardánnal 100 dollár körül már van, 100-as tempónál 500 ford/percet spórol vele a polgár)
:D
Mi baja szokott lenni ?
2000 -es évjárat.
12 ezer km -errel :)) Ő hozta el a szalonból, szóval első tulaj.
Az kevés, hogy 350-es Yamaha, pontos típusszám kell.
Ilyen egyszerű ez kérem :) Ha van keverékképzés megy a motor :D
Itt van Tibi bátyánk útmutatója. Hasznos.
Nekem nagy XV-m van, amihez ez a szabályzó nem való, így nem tudok fejből mondani semmit. Többek használnak Keeway szabályzót, majd ők adnak tippeket.
Megkövetem Mócsingot, igaza van.
http://www.boats.net/parts/sea...
Amirõl halvány lila gõzöm sincs, milyen generátora van....