Sziasztok Bocsi hogy közbekotyogok nem értek ehhez az adóvevő izéhez.
De ha csak zenehallgatásról van szó nem megoldás egy autos traszmitter 2500ft és 1-1 kinai rádió a füledbe a megfelelő sávra hangolva ?
Köszi a leírást, már én is kész vagyok vele. Én a vascső levágásnál voltam elakadva, ez a megoldás nem jutott az eszembe[O49és bármilyen más megoldásnál a bal trepni magasabban lett volna. Úgyhogy hálám üldözzön a tegnap felrakott képekért. Most este gurultam vele, szerintem nagyon kényelmes, és sokkal praktikusabb, mint az előretolt lábtartó, mert ezen bárhol tarthatja az emberfia a lábát. Nem is beszélve az áráról, ami végképp vonzóvá teszi a dolgot.
Szia,
Az F4et a doverkft árulja. Csak bluetoothal kapcsolodhat hozzá a bármi tehát vagy a mobiltelod egyben zenél is (mint nekem), vagy veszel BT Adaptert a zenelejatszodhoz (iPodhoz pl. Van).
Nekem rendelés alatt van egy, ha minden OK, jövő heten megvan, beszámolók a végeredményről!
A furcsa helyesiras meg a szerkezetem automata szojavitasatol van, mar nincs kedvem javitgatni :)
Igazából ez a walkie talkie nem jön be, végül is ez már a XXI. század, vagy nem?:)
Valami ügyes és jó megoldás kellene. Néztem valami F4 néven futó cuccost, csak nem tudom miként lehet zenével összehozni.
Amúgy a rádió nem érdekel, egy MP3 vagy 4 lejátszó hibátlan lenne.
A vezeték sem zavarna annyira, de nélküle csak elegánsabb lenne.
Nekem van egy Caberg buksim (Már nem használom) egy Caberg Justissimo GT. Jó kis sisak az egyetlen bajom az volt vele hogy marha nagy és nehéz, ezt esetleg vedd majd figyelembe a vásárláskor. Nolan N43 AIR -re váltottam Olaszból 50-ért itt volt Ebay-en, esetleg nézd meg.
Mi a párommal használunk PMR rádiót, bár mi külön motoron utazunk így kicsit mások az igények, mi egy Midland 777 -es PMR rádiós cumót használunk, gomb a kormányon összekötve a sisakoddal és a zsebben meg maga a rádió ugyancsak a sisakkal összekötve.
Annó, amikor még utas volt a drágám, akkor egy halál atom olcsó LIDL motoros héten 5000Ft -ért vásárolt vezető - utas szettet használtunk, teljesen jól működött. Kb. 80 felett már használhatatlan volt a szélzaj miatt, de csodák nincsenek a 100ezres sem bírja sokkal tovább kompenzálni a dolgot.
Amit kerülj mindenképpen az a marketing csoda hogy majd hangra bekapcsol neked, nem működik jól. Ennek ugye az volna a célja hogy alapból ne legyen súgás a füldeben (állandó kapcsolat), hanem csak akkor ad/vesz amikor elkezdesz beszélni. Szimplán kivitelezhetetlen egy olyan zajos környezetben mint egy bukósisak, egy bizonyos zajszint után bekapcsol magától.
És annál nincs rosszabb amikor a saját szélzajod mellet még az utasod szélzaja is be van vezetve a füledbe, ez volt a LIDL cuccnak is a legnagyobb baja hogy az állandó kapcsolat volt, kiolvadt az agyad az országúton tőle.
Szia!Sajnos a ház legyártása nem olyan egyszerű,mivel az eredetin egybe van a tartóval azt áthegeszteni ,hogy jol is nézzen ki elég macerás.Szerintem biztos,hogy van más megoldása valakinek elég kreatív a társaság.
Üdv
Akkor két lehetöség van. Vagy a blackiex féle megoldás szerint eredeti házba gumit passzítani, vagy a Te megoldásod a ház legyártása a gumihoz. Működhet bármelyik.
Szia! Az 535 gumi szilent mérete átmérö :25 mm,hossz:25 mm ,furat 17mm,külső része homokóra szerűen szűkül középig. Nem tudom mennyire csillapítja a rezgést még nagyon nem tudtam kiprobálni , de teljesen megszoritva a gumiperem mindkét oldalon kb 4mm. Sajnos az eredeti cseréjére nem jó ,kisebb.A fék pedál nincs utba nekem legalább is.
Nálam is szűkülő van fent, de az elrehült szilent helyére ízlésesen megreszeltem egy ETZ-ét asszem. (haver hozta, ő se tudta, hogy ETZ/TS vagy Simson). Megfürdettem mosogatószerben, hogy jobban csússzon és bekalapáltam. :)
De nyilván olcsóbb ez a megoldás, mint gyárit keríteni. Tudom, hogy van vele meló, de inkább elcseszek rá másfél órát, mint párezret. :)
Jó ötlet, köszi. Megnézem. Nem tudom a 750-es milyen, az enyémben a gumi külső palástja sajnos nem párhuzamos, hanem a szélétől a közepéig szűkűl, majd a másik széle felé ismét kitágul. AZ ES trophy hasonló volt csak mintha keskenyebb lenne. Nekem sajnos csak kis 125-ös "trafóm" van de megmérem.
Szia !
köszi az árakat, egész elfogadható.
Azért még had kérdezzek: A fékpedál működtetésénél mi a tapasztalat. Nem akad el a lábad ha jobban le kell nyomni ? Jól sejtettem hogy nem a gyári szilentek kerültek vissza, mert azok ránézésre mások. A Keeway mennyire csillapítja a rezgést ? Azért kérdem mert a gyári szilentjeim elrehültek és fixen nekihúztam a lábtartókat a tartóvasnak. Hát... mintha légkalapácson tartanám a lábaimat
De ha csak zenehallgatásról van szó nem megoldás egy autos traszmitter 2500ft és 1-1 kinai rádió a füledbe a megfelelő sávra hangolva ?