Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudnál adni telefonszámot ? Hol lehet megnézni?
Sziasztok!
Én pont most cseréltem tárcsát (XV1100 '95) Előtte utánajártam a dolgoknak, megosztom mire jutottam. Gyári vastagság 5mm, kopáshatár 4,5mm. Az enyém már 3,5-3,2 volt, úgyhogy ideje volt a cserének...
Lucas-t vettem sztem aranyárban, 28eFt/db de megnyugtattak, hogy örüljek, hogy nem úszótárcsás, mert annak darabja annyi mint ebből egy pár. Aztán hamar meg is jöttek a tárcsák. Igenám, de azok formája nem egyezik az eredetivel. A méretek stimmelnek, de ez belül, a csavaroktól kiindulva szépen nagy ívekben ki van vágva, könnyítve. A belső átmérőn nem fut körbe a tárcsa. Így az eredeti tárcsa mögötti rezgéscsillapító gumibetétek simán kiesnek az agyból. Úgyhogy azok most kimaradtak, és rozsdamentesből lézerrel vágatok új takarólemezeket is, a tárcsa által szabadon hagyott agyra. Mert a régi takarólemez (műanyag) nem passzol hozzá. Az új formát már megszoktam a takarólemezekkel meg biztos lesz olyan pofás mint előtte.
A fékhatás még nem az igazi, a tárcsa papírja is írja, hogy van egy akármilyen bevonat rajta aminek le kell kopnia. Meg a betétek is újak, úgyhogy össze kell kopjanak.
Szia!
Nekem emailben küldött egy linket és onnan letöltöttem tök fasza.
Szerintem kérdez rá.
Használhatsz ólompótló adalékot, de inkább a fehér STP karbi és injektor tisztítót ajánlom, az is jó erre a célra.
Egyébként sem lesz baj.
Csak úgy eszembe ötlött: amikor a Viragokat tervezték még olmozott volt a benzin, most meg mi / én legalábbis / olmozatlannal járunk. A régebbi autóknál meg volt a sirás, hogy mi lesz a szelepekkel. A mi motorjaink szelepeivel mi van?
brumeszkosz: nem kaptam semmit
Mailt elküldtem.
Szia! Nekem már elküldte István a linket ahonnan lellehet tölteni a service manuállt amiért fizettünk.
Nálad mi a helyzet?
Mail a tuti, melóba nem vihetek telefont.
chopperfield KUKAC gmail
Köszönöm előre is. Egyeztetünk itt, vagy e-mail, vagy teló ?
Arról lehet szó. Jövő kedden délutános leszek. Megbeszélhetjük.
Sejtem, megértem és nagyon sajnálom !
Esetleg arra látsz-e lehetőséget hogy mikor melóba mész, vagy éppen végzel, odamennék csak meghallgatnád aztán mondanál valami okosságot ? Ha nincs rá lehetőség az sem gond , nagy segítség a fórumon adott tanács is.
Olyan helyen dolgozom, hogy szabadidőm kb. nulla. :(
Pécs, multicég... Sejted?
Hú de szívesen megmutatnám! Ha egyszer tudnál rászánni egy kis időt,
hogy egy diagnózist megállapíts nagyon hálás lennék. Egyébként 20percre lakunk egymástól, én pécsi vagyok
A kosarat rögzítő csavar keményre van húzva? Esetleg egy rugós alátét javíthat a helyzeten.
Igazából látnom kellene... Így nehéz okosnak lenni.
Sziasztok !
Lehet hogy még egyszer szétbontom a kuplungot és alaposabban átnézem. Ha nem találok más megoldást a legegyszerűbbet fogom választani: Zárt sisakban motorozok, úgy majd nem zavar !
Meg, ne haragudj, hogy még nem intézkedtem. Áll a bál a munkahelyemen, 16-18 órákat tolok... Válaszolok egy fél órán belül. Köszönöm a türelmet!
változó mértékben, de ugyanilyen az enyém is... bár az ugye XV 400-as... szerintem természetes zaj lehet, mert anno beszéltem azzal a szervízzel, ahova még az előző tulaj vitte, és azt mondták, ez nem rendellenes, sok virgács van sok-sok tízezer kilométerrel ilyen hanggal, és még nem estek szét...
Nekem is van egy kis kopogós hangja alapjáraton.(535) amikor behúzom a kuplungot,akkor elmúlik illetve átalakul inkább halk csörgős-zörgős hanggá.
Ez normális? Tudom már beszéltük hogy a viragok blokkja zajos...De azért ilyenkor fél egy kicsit az ember...
Megkaptad az emilemet Blackiex ?
Vedd fel telefonnal vagy valamivel a hangot, hagy halljuk.
Hacsak nem új olajat tettél bele mielott leállítottad akkor kezd azzal hogy olajat cserélsz.
Peace.Holnap megyek haza kolozsvarol.5 honapja nem mozdult a gep.felpocolva all a garazsba.az olajcsereig meg van... azt szeretnem kerdezni hogy milyen teendot kellene vegehajtanom mielot meghajtom a gepet.persze ha jo ido lesz.Peace kosz
Na de mi a túrónak lehet ilyen hangja a váltóban. Menet közben sem hallom, és ha kicsit megforgatom üresben ,akkor is halkul.
Köszönöm a választ.