Szia !
Remélem a többiek nem köveznek meg érte, mert nem kifejezetten virago téma.
De láttam a galériádban az AVO 425.simit. Nekem is volt, pár éve adtam el, blackieix valahol azt írta nincs egyszerűbb motor mint az xv 750 vagy a harley. Szerintem van: simson AVO 425
Üdv. Elvittem a mocit a szerelöhöz.Karburátor teljes tísztítása, szelephézag állítás .Ujbóli motorolaj csere,olajszürő csere. Gyertya csere. Olaj persze Repsol moto rider 4t-15w50. mindenkinek csak ajánlani tudom. Megint kiadtam egy csomó pénzt de megérte. Autópályán már tudtam 130-km sebességgel is menni. Többel azért nem mert nem mertem. Köszi a tanácsokat.
A Paypal -nak megadhatod garantálják a biztonságot ha ez csorbulna akár csak egyszer is lehúzhatnák a rolót a netes vásárlás ingyenes míg az utalás pénzbe kerülhet és feleslegesen van a paypal -on a pénzed.
Másrészt ezért kell hitelkártyát használni netes vásárláskor mert azon nem a te pénzed van hanem a banké ha valaki lenyúlja akkor nem a te pénzed veszett oda hanem a banké és ha szólsz a banknak hogy illetéktelen vásárlás történt akkor fordított a dolog nem neked kell a pénzedre várni hogy visszakapd hanem a banknak kell bizonyítania hogy az adott tranzakciót te vásároltad és nekik kell a pénzük után szaladni. A vizsgálat idejére felfüggesztik a te úgymond tartozásodat amit csak akkor kell visszafizetned ha bebizonyosodik hogy mégis te voltál az aki vásárolt.
De sok banknál pl. CIB, OTP létezik virtuális kártya is amin soha nincsen pénz, fizikai formában nem is létezik csak vásárlás előtt a netes bankban pontosan annyit ráutalsz a rendes kártyádról amenynnit le fognak vonni, tehár bárki is lopja el akkor birtokába jut egy olyan kártyaszámnak amin mindig 0 Ft van, (illetve csak vásárláskor van rajta X pénz pár másodpercig)
Az egyikben 2 a másikban 4 gigás van.
Többnyire 8 gigás kártyát irnak, amit elbír a kis gép, de láttam /lehet, hogy tévedek/ 16 gigás leírás is.
Én nem csináltam semmit, a számítógép külső adathordozóként kezeli, a dátumot/időt a vele kapott lemez TAG mappájából lehet a kártyára küldeni. Az időtartamot még nem probáltam.
Formattálni, ha kell később is lehet.
Az angol nyelvű leírásban nem találtam erre utalást, nem is vagyok túl jó angolból. Viszont fordító pogival / gugli/ lefordíttattam magyarra, ehhez még az angolból vett ismeret is kell, mert olyan szar a fordítás. Ha az ember rájön / mert rájön / nagyon egyszerű a kezelés, mert nincs rajta semmi extra.
Nem sokkal drágább az autó műszerfalára állítható kamera.
Ezt ha induláskor elindítod, egy bizonyos standby állapotban lesz, ha valami balhé adódik az úton, megnyomod a felvételgombot, a megnyomástól visszafele 20 másodpercet is rögzít a kamera.
Nem kell semmilyen összeget utalni a paypal -ra, Paypal -on megadod a kártyád számát és amikor vásárolsz ebay -en vagy bárhol akkor a paypal egy kártyás vásáslást hajt végre és kész. A kártyaszámod is biztonságban van mert csak a paypal -nak adod meg....stb
Köszi az információt. Te mekkora kártyát vettél bele, és hány pénz ?
Olvastam olyat is hogy a kártyát installálni meg mittudom én mit kell még vele csinálni különben nem tudja az igért felvételi időt. Lehet hogy baromságokat kérdezek, de nagyon nem vagyok képben
Itthon egyszerűbb megvenni azoktól, akik a Ebay-on veszik tucatjával eladás céljából, kb. kétszeres áron, 5 000-től 6-, 7-, 8 000-ig.
Az Ebay-on talász kb ugyanilyen áron más kinézetű kamerákat is, pl. kulcstartó, öngyújtó, napszemüveg. Vannak direkt biciklire, motorra, autó műszerfalára szerelhető kamerák is.
Az Ebay-on csak az első látásra nehéz vásárolni.
Ide is kell egy regisztráció meg a Paypal-on is.
A Paypal-ra utalsz akkora összeget ami az Ebay-i számládra elég
Az Ebay letudja venni Paypalodról a pénzt.
A bankszámlád bankjánál kell még átutalási lehetőséget kérned.
Jó pénz a forint, átváltja az Ebay, igaz hogy rosszabbul, mint ahogy mi it számolgatjuk, de nem vészes.
Magyarul is van Ebay, Paypal.
Az Ebay-on beütöd, hogy pl. MD80 minicamera az UK (Egyesült Királyság), kidob a kereső egycsomó találatot, itt válaszd az olcsobbat a küldéssel eggyütt.
Nekem 2 db MD80-as van, 2 800 Ft /db voltak + kártya kell bele.
Ezért az árért bőven jó kép és hang van. Számítógép kell hozzájuk./USB/
a virago.ro oldal jelenleg joomla 1.5 programmal mukodik. megjelent az 1.6 verzio, amiben sok minden ujitas van, de nem adnak eszkozt a regi verzio koltoztetesehez, ill. a lapot koltozteti, de a forumot nem... tehat az nagy baj. ket napja kinlodok vele, de nem talalok normalis megoldast. azon gondolkodtam, mit szolnatok, ha a jelenlegit attennem ugy, hogy regi.virago.ro es feltennem az ujat, persze a cikkek, szervizkonyvek, felhasznalok megmaradnanak, csak a forum indulna zerorol (a regi bejegyzesek tovabbra is megmeradnanak a regi.virago.ro cimen?
Na ezt az e-bayt nem nagyon tudom követni. Az árak 301ft?-14000ft ig. Talán elirták 3100ft kártya nélkül, 14000ft kártyával ? Paypayom meg nincs. Lehet hogy egyszerűbb itthon megvenni.
Elnézést, hogy belevau, nekem MD80-as van az Ebay-ről, 2 000 forinttól vannak postaköltséggel eggyütt + sd micro kártya kell bele.
A Gopro jobb, de az olcsóbb 40 000 körül van, a drágább 90 000 HUF. De a kettő között is vannak kamerák bőségesen az Ebay-on.
Szia blackiex !
Valamelyik régebbi hozzászólásban olvastam hogy vettél egy jó kis kamerát. Nincs róla valami fotód, vagy leírásod. Használtad-e már és mik a tapasztalatok ?
Remélem a többiek nem köveznek meg érte, mert nem kifejezetten virago téma.
De láttam a galériádban az AVO 425.simit. Nekem is volt, pár éve adtam el, blackieix valahol azt írta nincs egyszerűbb motor mint az xv 750 vagy a harley. Szerintem van: simson AVO 425
Másrészt ezért kell hitelkártyát használni netes vásárláskor mert azon nem a te pénzed van hanem a banké ha valaki lenyúlja akkor nem a te pénzed veszett oda hanem a banké és ha szólsz a banknak hogy illetéktelen vásárlás történt akkor fordított a dolog nem neked kell a pénzedre várni hogy visszakapd hanem a banknak kell bizonyítania hogy az adott tranzakciót te vásároltad és nekik kell a pénzük után szaladni. A vizsgálat idejére felfüggesztik a te úgymond tartozásodat amit csak akkor kell visszafizetned ha bebizonyosodik hogy mégis te voltál az aki vásárolt.
De sok banknál pl. CIB, OTP létezik virtuális kártya is amin soha nincsen pénz, fizikai formában nem is létezik csak vásárlás előtt a netes bankban pontosan annyit ráutalsz a rendes kártyádról amenynnit le fognak vonni, tehár bárki is lopja el akkor birtokába jut egy olyan kártyaszámnak amin mindig 0 Ft van, (illetve csak vásárláskor van rajta X pénz pár másodpercig)
Többnyire 8 gigás kártyát irnak, amit elbír a kis gép, de láttam /lehet, hogy tévedek/ 16 gigás leírás is.
Én nem csináltam semmit, a számítógép külső adathordozóként kezeli, a dátumot/időt a vele kapott lemez TAG mappájából lehet a kártyára küldeni. Az időtartamot még nem probáltam.
Formattálni, ha kell később is lehet.
Az angol nyelvű leírásban nem találtam erre utalást, nem is vagyok túl jó angolból. Viszont fordító pogival / gugli/ lefordíttattam magyarra, ehhez még az angolból vett ismeret is kell, mert olyan szar a fordítás. Ha az ember rájön / mert rájön / nagyon egyszerű a kezelés, mert nincs rajta semmi extra.
Nem sokkal drágább az autó műszerfalára állítható kamera.
Ezt ha induláskor elindítod, egy bizonyos standby állapotban lesz, ha valami balhé adódik az úton, megnyomod a felvételgombot, a megnyomástól visszafele 20 másodpercet is rögzít a kamera.
Köszi az információt. Te mekkora kártyát vettél bele, és hány pénz ?
Olvastam olyat is hogy a kártyát installálni meg mittudom én mit kell még vele csinálni különben nem tudja az igért felvételi időt. Lehet hogy baromságokat kérdezek, de nagyon nem vagyok képben
Az Ebay-on talász kb ugyanilyen áron más kinézetű kamerákat is, pl. kulcstartó, öngyújtó, napszemüveg. Vannak direkt biciklire, motorra, autó műszerfalára szerelhető kamerák is.
Ide is kell egy regisztráció meg a Paypal-on is.
A Paypal-ra utalsz akkora összeget ami az Ebay-i számládra elég
Az Ebay letudja venni Paypalodról a pénzt.
A bankszámlád bankjánál kell még átutalási lehetőséget kérned.
Jó pénz a forint, átváltja az Ebay, igaz hogy rosszabbul, mint ahogy mi it számolgatjuk, de nem vészes.
Magyarul is van Ebay, Paypal.
Az Ebay-on beütöd, hogy pl. MD80 minicamera az UK (Egyesült Királyság), kidob a kereső egycsomó találatot, itt válaszd az olcsobbat a küldéssel eggyütt.
Nekem 2 db MD80-as van, 2 800 Ft /db voltak + kártya kell bele.
Ezért az árért bőven jó kép és hang van. Számítógép kell hozzájuk./USB/
Szuper ! Veled együtt már hatan vagyunk. Részletek ügyében kérlek vedd fel a kapcsolatot Modi Istvánnal.
A Gopro jobb, de az olcsóbb 40 000 körül van, a drágább 90 000 HUF. De a kettő között is vannak kamerák bőségesen az Ebay-on.
Bocsika!
Ez az. Nem rossz, közel 2 órát bír az akksi felvétel közben. A képe is egész korrekt.
A Youtube-on kismillió videó van ilyen MD80-nal készítve.
Valamelyik régebbi hozzászólásban olvastam hogy vettél egy jó kis kamerát. Nincs róla valami fotód, vagy leírásod. Használtad-e már és mik a tapasztalatok ?