Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erről van szó:
Eredeti gyári Yamaha XV tükrök eladók párban. Fekete, szögletes, hátán YAMAHA dombornyomással, Yamaha menettel (balos tükör jobbmenet, jobbos tükör balmenet), nincs szétrozsdálva.
Akit érdekel, keressen. Irányár nincs, ajánlatokat várok.
Egyből a trafó ? Minden más oké? Gyertyák, pipa, kábel ?
OK. Köszi.
Nem feltétlen felszerelve kell kipróbálni, akkor odaér.
Az egyik kábel rövidebb.
Nem megy egy henger, melegen/hidegen leáll egy henger. Könnyen diagnosztizálható: a hibás henger hidegebb. A trafókat cseréld fel és ha vándorol a hiba, akkor trafó.
Hali!
Ha a gyújtó trafó beteg milyen tüneteket produkál?
Hali! mint emlitettem én is beszállok a "manual"árába irjátok meg mennyi kotta esik rám és egy cimet ( erre várom a választ havas5506@gmail.com ) Sziasztok:absa07
Lehet hogy a szerverrel van valami gáz vagy nem tudom. Nem jött semmi Reggel újra megnézem, de most megyek mert a mai nap szinte rólam szól az egész fórum, aminek nem biztos hogy mindenki örül.
Mindenkinek széles utat, olcsó benzint !
Email küldve!spechtgabor@gmail.com-ra
Nem értem . Akkor küldj légyszíves spechtgabor@gmail.com ra bármit, és arra válaszolok.
Valami gubanc van mert nem jött semmi.
Hova küldted?
köszönöm srácok a sok választ... a motort (535) egy havertól(?) veszem(cserélem) megbízom benne,főleg úgy ,hogy elmondta van 1-2 baja a gépnek. most azokat javítja ..
olaj+szűrő
teló szimeringek
fékbetét
levegőszűrő
úgy volt ,hogy marad az ővé ,de én nagyon érdeklődtem a vas iránt , így ráált a cserére. kipróbáltam ,de ő azt mondta vigyem el a gép et egy hétvégére és csak útána adjak választ. én csak azt mondtam ,ha nem bíznék benne ,akkor nem cserélnék......
Nézd meg légyszi az e-mailodat most küldtem egy levelet
Email:

jeszenszki.tibor@upcmail.hu
M istván írta hogy veled csekkoljuk a manualt. A címedet kértem hogy tudjam küldeni a cascht.
Sebaj csak működjön.
Megkaptam, ment a válasz.
Nem talállak az emailek között, légyszi írj mégegyszer.
Szia!
Mit írtál lehet hogy megkaptam csak figyelmetlenül nem válaszoltam.
Sajnos nem kaptam mást ebben a méretben csak ilyen fekete eloxáltat.
Brumesz !
Írtam neked e-mailt nem válaszoltál. Megkaptad ?

robág
Rendben. Köszi.
Jobb az enyém ezüst, a csavarok fényesek, a deknik polírozva. Most egy kicsit políroztam magamat is .