Nem megy egy henger, melegen/hidegen leáll egy henger. Könnyen diagnosztizálható: a hibás henger hidegebb. A trafókat cseréld fel és ha vándorol a hiba, akkor trafó.
Hali! mint emlitettem én is beszállok a "manual"árába irjátok meg mennyi kotta esik rám és egy cimet ( erre várom a választ havas5506@gmail.com ) Sziasztok:absa07
Lehet hogy a szerverrel van valami gáz vagy nem tudom. Nem jött semmi Reggel újra megnézem, de most megyek mert a mai nap szinte rólam szól az egész fórum, aminek nem biztos hogy mindenki örül.
Mindenkinek széles utat, olcsó benzint !
köszönöm srácok a sok választ... a motort (535) egy havertól(?) veszem(cserélem) megbízom benne,főleg úgy ,hogy elmondta van 1-2 baja a gépnek. most azokat javítja ..
olaj+szűrő
teló szimeringek
fékbetét
levegőszűrő
úgy volt ,hogy marad az ővé ,de én nagyon érdeklődtem a vas iránt , így ráált a cserére. kipróbáltam ,de ő azt mondta vigyem el a gép et egy hétvégére és csak útána adjak választ. én csak azt mondtam ,ha nem bíznék benne ,akkor nem cserélnék......
Akit érdekel, keressen. Irányár nincs, ajánlatokat várok.
Ha a gyújtó trafó beteg milyen tüneteket produkál?
Mindenkinek széles utat, olcsó benzint !
Hova küldted?
olaj+szűrő
teló szimeringek
fékbetét
levegőszűrő
úgy volt ,hogy marad az ővé ,de én nagyon érdeklődtem a vas iránt , így ráált a cserére. kipróbáltam ,de ő azt mondta vigyem el a gép et egy hétvégére és csak útána adjak választ. én csak azt mondtam ,ha nem bíznék benne ,akkor nem cserélnék......
jeszenszki.tibor@upcmail.hu
Mit írtál lehet hogy megkaptam csak figyelmetlenül nem válaszoltam.
Írtam neked e-mailt nem válaszoltál. Megkaptad ?
robág