Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó lehet, de szerintem a harmadáron kapható Bosch Platinum is van ugyanolyan jó. (W7DP vagy W6DP)
Blackiex, volna egy garnitúra alighasznált iridiumos gyertyám, jó lesz szerinted az xv750-be? A száma: BKR7EIX-11 Gondolom a gyertyapipát érdemes megnézni van e benne ellenállás.
Nincs mit. A tapasztalataidra azért kiváncsi leszek. :)
T.Blackiex!Most már végképp meggyőztél.Az előbb a köszönöm valahogy lemaradt.Nem vagyok egy írózseni de bunkó sem.Úgyhogy köszönöm.
T.Blackiex!A fékcsőcsere jó ötlet, ki fogom cserélni.Ha egy kis javulást érezni már az is számít, mert fék azért most is van.És ha mégis lecserélem a fékeket ahhoz is jó lesz.
Basszus, tényleg! Most nézem a képedet és kétdugattyús nyerged van. 1994 utáni európai modelleken ilyen nyereg van. Ezek szerint a tárcsa is nagyobb... Ebben az esetben a tárcsa vastagsága és kopáshatára is lehet más. Megpróbálok utánanézni, hátha van valami adat ezekről a kétdugattyúsokról.

Ebadtának ettől függetlenül a fém fékcső beszerzését javaslom, nagyon pozitív hatása lesz a fékerőre. Tapasztalatból mondom, hogy ég és föld lesz a különbség. A gyári egydugattyús duplatárcsa (84-94 köztieken) nagyon korrekt fékrendszer, nem igényel nyereg és tárcsacserét. Tavalyelőtt újítottunk fel egy 87-est fém csövekkel és kevlár betétekkel. A móka megállt 25 ezerből és irgalmatlan durva lett a végeredmény.
Sziasztok ha valakit érdekell 535-re nyitott kipufogo gyári olasz 40000-ért szép állapotban elado érd:06209660818
T.Balackiex!
Sajnos az én első tárcsáim 283mm-es. Nem is értem, 95-ös létére miért ez a mérete? Ma azt mondta egy "hozzáértő", hogy a 4.2-4.1-es tárcsa vastagság nem vészes, még évekig elmegy! Azt hiszem a gyári új az 5.1mm-es. Szerinte az új tárcsa vastagság - 2mm-nél kell lecserélni a tácsákat. Szerinted?
Szia Noble!Engem érdekelne a plexi,megy az email.
Üdv .Viktor
Ez egy igen jó plexi, teljesen jó magassággal. Ugyanilyet használok, 100% megelégedéssel. 10 rugóért nagyon megéri.
Mondjuk a képeket elforgathattam volna, de gondolom a lényeg így is látszik...
Barátom eladná a plexijét. 535-ösén volt, jó állapotban van, tartókonzolokkal együtt. Puig márkájú.
Az ára 10E pénz.
Érdeklődni nálam itt, vagy a noble1984@gmail.com címen!
Szia Nagyi2!Jó sokáig ott volt nála,mert mindig volt fontosabb munkája,de lényeg ,hogy kész.Úgy veszem észre,jó munkát végzett bár még keveset mentem vele.Ha beüt a jó idő akár össze is futhatunk valahol.Üdv: Viktor
Brúnó tárcsái is 267-esek. Csak az egytárcsás 81-83 köztiek 282-esek.
Neked is lehet javítani a fékerődet, csak a fékcsöveket kell lecserélni kemény belű fémhálósra (nagyvas.hu-n kapni méterre, plusz hozzá fittingeket). Olcsóbb, mint nyerget és tárcsát szerezni.
A motorodat 84-85-ösnek nézem. Ha a cső még jó eséllyel eredeti, vizsgáld meg. Markolj rá a fékcsőre egy olyan szakaszon, ahol nincs rajta plusz burkolat, mondjuk a nyereg előtt közvetlenül. Ha a fék pumpálásakor érzed, hogy tágul a cső, akkor a csere mindenképp időszerű. Jól szorítsd meg, mert igen kis mértékű a tágulás, de egy ilyen hosszú csőszakaszon a kis tágulás is nagy fékerő csökkenést okoz.
Ez anyyi is.A másik viszont nagyobb(282mm).A kolegámnak ilyen van, mentem vele nagy a külömbség.A szokásos fékezéskor megcsúszott az eleje (majdnem elfektettem) De én így szeretem.
Miért kisebbek a te tárcsáid? 267 mm kellene legyen.
Tisztelt Brunó60!Ha sikerül kicserélned a féktárcsákat, a régire vevő lennék.Az én motoromon kisebbek a tárcsák, és nem kielégítő a fékhatás.A belső átmérő és az osztókör megegyezik.Persze féknyerget is kell cserélni.Üdv:Ebadta
Tiszteletem.nem az enyem a motor.egyik ismerosom arulja.egyenlore egyben szeretne eladni.de ha arulja alkatreszenkent szolok.peace
Nem. MV53.
Mármint az én motorommal ?
Bocs nem akartalak kioktani.
Szevasz Lori007!
A tank érdekelne ha külön is eladó.
Szevasztok!
Viktornak: Gratulálok a kitartásodhoz. A motoroddal már találkoztam a szerelőnél sajna.
Robágnak: A trafót csak kíváncsiságból kérdeztem egyenlőre.
Sziasztok! Az expressen hírdetnek vadi új kiállítási darab nyitott FM sisakokat állítólag harmad áron 18000ft-ért. Nem ismerem a márkát . Tud róla valamelyikőtök valamit? Jó a minőség és az ár? Köszi
Na kint vannak.
Dehogy rohadna meg az összes yamahás mérnök aki ebben részt vett. Még menetragasztóval is be volt kenve, olyan k nehezn jöttek ki hogy el nem mondhatom, egyik csavar cserés is lett.

De tény hogy az alsó gyűrű mind a kettőben vacak volt elszakadva nem votl de 1-2 dirib darab hiányzott belőlük.

A méretek:

Két - két O gyűrű van mindegyikben.

Az alsó gyűrű helyének az átmérője a műanyag házon: 10.56mm
A felső gyűrű helyének az átmérője a műanyag házon: 11.18mm
Az alsó gyűrű helyének az szélessége a műanyag házon: 1.6mm
A felső gyűrű helyének az szélessége a műanyag házon: 1.9mm

Az alsó gumigyűrű a külső átmérője: 13.0mm
A felső gumigyűrű a külső átmérője: 13.0mm
Az alsó gumigyűrű vastagsága: 1.5mm
A felső gumigyűrű vastagsága: 1.5mm

A Részleteket folytassuk emilben, már írom is.