Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért ha kicsit javul az idő molyolok egy kicsit a porlasztón, mert a hideg idő miatt még nem foglalkoztam vele. Hátha javíthatok rajta egy
kicsit. Vannak azért árulkodó jelek. pl ebben a hidegben is szivató nélkül pöccre indul.
Igen, rosszul írtam a 2,5 lityit, az enyém is 5-6 között fogyaszt, ha nagyon komótosan hajtom, akkor van közelebb az öthöz.
Nekem nem sok tapasztalatom van a Virgáccsal, mert nem rég vettem. Eddig kétszer tankoltam, amiből nagy következtetést nem tudok levonni, de inkább 6 liternek tünik a fogyasztásom amit kicsit sokallok. Főleg ha figyelembe veszem azt hogy tisztán lakott területen kívűl mentem max 90km/h sebességgel. A 800-as vx nem kajált ennyit kiló húsznál.
és 10 Ft-ért tele lehetett tankolni.
Azért egy kevéske pluszt ad hozzá a Virgács, a másik 2,5 literért cserébe.
Akkor felélesztem az R12-es rigámat az beérte 2liter 86-os benzinnel.
Csak óvatosan a ronggyal, nehogy rácsavarodjon a főtengelyre, mert akkor a Te fogyasztásod fog drámaian megnőni.
Bioethanol? A haverom próbálta, de azt mondja, inkább marad a sörnél...
Bio ethanollal van valakinek tapasztalat. Én eddig igen tartózkodtam tőle.
Én meg az egyik hengert betömöm ronggyal hogy csak egy fogyasszon !
Majd az alsó tankot átalakítjuk gázosra, osztán máris óccsób lesz..
Éledünk, de elég keserves szezonnak nézünk elébe. Mire lóra ülhetünk 500ft lesz a benzin !
Örülök hogy éledünk!
Már azt hittem hogy nálam van idővihar és kizáródtam a spájzba!?
Na elmúlt a roham?!
Sziasztok !

Én voltam az utolsó hozzászóló 5.-én. Azóta nagy csend.
Nálam már van kettő ma esti is!
Nálam is
Uraim! Csak nálam van az utolsó hozzászólás 5.-én este?
Én is csak hazai hosszú hétvégékben gondolkodom, pedig még esküvőm sem lesz !
hát, valami kisebbe belevágnék én is, de nálunk a kasszát meríti, az augusztusi esküvő...

kell nekem megnősülni...

a legjobb túrám egy bosznia-horvátország volt kb 1700 km-mel... 5 nap
Hát az alpokban mindig van esély az esőre, de majd drukkolunk nektek !
Reméljük így lesz, tavaly 10 napos túra volt a Garda tóhoz menetunk, 10 napból 7 -et esett vagy ömlött az eső :(
Ez nagyon klasszul hangzik. Legyen széles utatok és jó időtök !
A képes beszámolót meg várjuk !
14-16 nap lesz, 6 -an megyunk aztán szakadunk több felé.

3 nap alatt odaérünk korzikára, ott leszunk 4 napot aztan én a párommal kompra szállok átmegyunk franciába és onnan egy hollandia vagy svájc kerülővel haza még nem tudjuk merre. A Többiek még tovabbi 2 napot maradnak korzikan aztan huznak vissza olaszba és onnan haza, de még közülük is egyikuk megy tovabb franciába és még másfél hónapig fog egyedül motorozni európában, spanyol ilyesmi. Szóval 6 -an indulunk és csak 3 jön vissza :))
14-16 nap alatt úgy kb. 5000km lesz.

Hogy hany ajró, hát sok vazzeg, de gyüjtünk rá. fejenként kb. 1000-1200 EUR a vége
Ez frankó ! Hány kilométer hány nap hány ájro ?
Mi a barátokkal már megterveztuk, szállásokat foglaltunk, kompjegyet vettunk...stb Pont a héten inteztuk a dolgokat.

Június, irány korzika.
Nincs valakinek jó túraterve ? Legalább ábrándozhatnánk kicsit ebben trutyi időben.