Azért ha kicsit javul az idő molyolok egy kicsit a porlasztón, mert a hideg idő miatt még nem foglalkoztam vele. Hátha javíthatok rajta egy
kicsit. Vannak azért árulkodó jelek. pl ebben a hidegben is szivató nélkül pöccre indul.
Nekem nem sok tapasztalatom van a Virgáccsal, mert nem rég vettem. Eddig kétszer tankoltam, amiből nagy következtetést nem tudok levonni, de inkább 6 liternek tünik a fogyasztásom amit kicsit sokallok. Főleg ha figyelembe veszem azt hogy tisztán lakott területen kívűl mentem max 90km/h sebességgel. A 800-as vx nem kajált ennyit kiló húsznál.
Csak óvatosan a ronggyal, nehogy rácsavarodjon a főtengelyre, mert akkor a Te fogyasztásod fog drámaian megnőni.
Bioethanol? A haverom próbálta, de azt mondja, inkább marad a sörnél...
14-16 nap lesz, 6 -an megyunk aztán szakadunk több felé.
3 nap alatt odaérünk korzikára, ott leszunk 4 napot aztan én a párommal kompra szállok átmegyunk franciába és onnan egy hollandia vagy svájc kerülővel haza még nem tudjuk merre. A Többiek még tovabbi 2 napot maradnak korzikan aztan huznak vissza olaszba és onnan haza, de még közülük is egyikuk megy tovabb franciába és még másfél hónapig fog egyedül motorozni európában, spanyol ilyesmi. Szóval 6 -an indulunk és csak 3 jön vissza :))
14-16 nap alatt úgy kb. 5000km lesz.
Hogy hany ajró, hát sok vazzeg, de gyüjtünk rá. fejenként kb. 1000-1200 EUR a vége
kicsit. Vannak azért árulkodó jelek. pl ebben a hidegben is szivató nélkül pöccre indul.