Nekem is Lidl-ből való a sisakom,tavaly vettem.Egy kicsit zajosabb,mint az előző (Nolan),de egyébként rendben van.
Esőruhának Én is kétrészes munkavédelmit használok,bevált.
Feri
http://www.kepesmotor.hu/felny... Nekem ilyen sisakom van a lidlből! Tavalyi és adtak hozzá egy pár álvédőt és pótplexit ! Ára tavaly hasonló volt! Kicsit zajos 90 fölött és párásodok belűről hiába van nyitva a szellőző!
T littlerock! Gyári kipufogó, jó szinkron, új densó gyertya és az utazó 80-90 között! Két személlyel Veresegyház, Vác ,Rétság, Balasagyarmat, Szécsény és vissza 220 km erre tankoltam 8.5 l.-t ! Teli tankkal indultam! Egy laza vasárnapi túra volt! Az esőruhára a többieknek: kétrészes zöld esőruha az Ázsia center munkaruházatijában 3000ft ! Én azt használom és bizonyított! Volt amikor Hévízről fehérvári lehajtóig esőben mentem és tökéletes volt! Víz csak a ki nem szellőző izzadság!
A próba mindig fontos. Én a csizmát úgy vettem, hogy egyik párból a jobbos, másikból a balos. Pont így volt jó.
Nekem is gagyi nyitott sisakom van, a plexi már karcos rajta, de nem kapok hozzá, vagy 1x ezer Ft, annyit meg nem adok érte.
Már régebben vágytam szemüvegre, de a motoros szemüvegek 7-10 e Ft-ba kerülnek. Ja, és most már szemüveges is vagyok, ezért kizártam a dolgot. Aztán az asszonyt elkísértem a turkálóba (bőrnadrág: 3000 HUF), és volt egy csomó síszemüveg. Ezeket próbálgatva rájöttem, a szélesebb dizájn szemüvegre is jó. Aztán még félóra keresgélés, hogy találjak olyat, ami nem karcos, végül vettem kettőt 500 Ft-ért, egyik dupla "üveges" (nem párásodik), és napszemüveg sem kell.
Baromi jó sisak levehető az álla egy mozdulattal és óriási a plexije.
Ebay -en vettem olasz kereskedőtől 20 ezerrel olcsóbban mint amennyiért az euromotors árulja.
- valami azért legyen az ember fején
-nekem jet sisakom van, úgyhogy a biztonságról nem fogok vitát nyitni senkive
- azért nem baj, ha nevesebb gyártótól vásárol az ember
- első sisakom egy RR kínai gagyi volt, a második egy Nolan- nem illett a fejemre, aztán bementem egy boltba és egy Caberg/Airoh párosból választottam...
a Jet 55s lett a nyerő... imádom 33 000 huf volt 3 évvel ezelőtt
Én örökké kiégetem az esőruháimat a jobb vádlimnál.
Ott vagy a 750 -esen a masszív kipucső és amikor megállunk valamiért és nem szállok le a motorról hozzáér kicsit a lábam, de a bőrgatyában ezt sosem érzem, viszont az esőruha meg ráolvad :))))
Úgyhogy a párom idénre fog odavarrni a ruhára egy bazi nagy bőrdarabot mert már az új is lyukas emiatt :D
Tavaly ezt a felnyithatós sisakot ócsóbbér' adták.
Ja, maszkot is vettem tavaly, múlt hónapban volt a főpróba (Károly krt-ra kellett mennem, na oda autóval nem, inkább megfagyok)
És tényleg sokkal jobb, mint a kendő, vagy sál.
A Lidl sisakot nem ismerem, a márkája nem mond semmit.
Más motoros cuccokat vettem a "lidiben", nekem beváltak. (akkutöltő, vesevédő, csizma, kesztyű, tanktáska) (csizma, kesztyű nem ázik be. Nem esőcsizma)
Most is van akció: http://www.lidl.hu/cps/rde/xch...
Én azóta tarok magamnál egy fél literes üvegben benzint... az kb 10 km... hallottam olyat, ha többen mennek, mindenkinél van egy fél liter, és ha kell, még kényszerpihenő előtt dobnak 1 litert a megfelelő tankba, és benzinkútnál mindenki teletankol...
Esőruhának Én is kétrészes munkavédelmit használok,bevált.
Feri
Nekem is gagyi nyitott sisakom van, a plexi már karcos rajta, de nem kapok hozzá, vagy 1x ezer Ft, annyit meg nem adok érte.
Már régebben vágytam szemüvegre, de a motoros szemüvegek 7-10 e Ft-ba kerülnek. Ja, és most már szemüveges is vagyok, ezért kizártam a dolgot. Aztán az asszonyt elkísértem a turkálóba (bőrnadrág: 3000 HUF), és volt egy csomó síszemüveg. Ezeket próbálgatva rájöttem, a szélesebb dizájn szemüvegre is jó. Aztán még félóra keresgélés, hogy találjak olyat, ami nem karcos, végül vettem kettőt 500 Ft-ért, egyik dupla "üveges" (nem párásodik), és napszemüveg sem kell.
Baromi jó sisak levehető az álla egy mozdulattal és óriási a plexije.
Ebay -en vettem olasz kereskedőtől 20 ezerrel olcsóbban mint amennyiért az euromotors árulja.
- valami azért legyen az ember fején
-nekem jet sisakom van, úgyhogy a biztonságról nem fogok vitát nyitni senkive
- azért nem baj, ha nevesebb gyártótól vásárol az ember
- első sisakom egy RR kínai gagyi volt, a második egy Nolan- nem illett a fejemre, aztán bementem egy boltba és egy Caberg/Airoh párosból választottam...
a Jet 55s lett a nyerő... imádom 33 000 huf volt 3 évvel ezelőtt
Ott vagy a 750 -esen a masszív kipucső és amikor megállunk valamiért és nem szállok le a motorról hozzáér kicsit a lábam, de a bőrgatyában ezt sosem érzem, viszont az esőruha meg ráolvad :))))
Úgyhogy a párom idénre fog odavarrni a ruhára egy bazi nagy bőrdarabot mert már az új is lyukas emiatt :D
meló után megnézem az esőcsizmát is, de a jó esőruhát elkapkodják...
Ja, maszkot is vettem tavaly, múlt hónapban volt a főpróba (Károly krt-ra kellett mennem, na oda autóval nem, inkább megfagyok)
És tényleg sokkal jobb, mint a kendő, vagy sál.
Más motoros cuccokat vettem a "lidiben", nekem beváltak. (akkutöltő, vesevédő, csizma, kesztyű, tanktáska) (csizma, kesztyű nem ázik be. Nem esőcsizma)
Most is van akció:
http://www.lidl.hu/cps/rde/xch...
lapar
koszi
nekem stagnáló 5 liter, bármit csinálok vele, ha óvatos vagyok, akkor talán 4,5