Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érdekel a service manual. A többit e-mailban.
spechtgabor@gmail.com
Szia! Nem biztos,hogy menni fog a fájlok le mentése,annyira ők sem hülyék,tudják,hogy összeállhatnak egy páran és akkor tizede a költség.
Valószínű,hogy olvashatóak a dokumentumok de lementeni már nem lehet .Akkor meg beszoptuk az egészet.
na, halistennek mar kezdunk gyulni:) ez jo. az a baj, viszont, hogy en mar elveszitettem a fonalat, hanyan vagyunk avasarra s kik. javasolnam, hogy legyen valaki, aki osszegyujti a jelentekzoket, tartja a kapcsolatot veluk, meg ha nem is o veszi meg a szolgaltatast, hanem mas, akinek mittudomen van paypalya stb.

en vallalom... marmint az osszegyujtes, kapcsolattartas. az lenne akkor e keresem, hogy aki erdekelt, az irjon egy email a cimemre: istvan_modi@yahoo.com

mondjuk varunk vasarnap estig, lassuk, addigra mennyien gyulunk, s jovo het elejen meglepjuk amit meg kell. mit szoltok?
csak a 400-asról tudok nyilatkozni, de nem hiszem, hogy eltérés lenne... ott a motor megemelése után, a féktámasztókart leveszed, a fékrudazatot lekötöd,a tengelyt kiszereled, és az ott lévő távtartó kiszerelése után a kereket oldalra el tudod mozdítani... a képen láthatod, hogy a végáttétel háza a helyén marad...
Sziasztok! Kérdésem lenne. A XV 750-es hátsó kerekét kiszerelni gumicseréhez nagy meló? A kardánt is szét kell szedni, vagy van ott egy gumi tömités, hogy az olaj ne folyón ki? A gumisok ezt vállalják, vagy nekem kell a csak a kereket elvinnem a gumishoz?
Ja csak az nem elég!
Nálunk Győrben délutánra kisütött a nap,úgyhogy az idei első rövid körömet le is tudtam .Mondjuk az első henger nehezen akart beindulni.
Én is beszállnék az összegbe,ha a hozzáértők meg tudják oldani a megosztást!
Más:Azt hiszem itt láttam egy olyan képet,amin a hátsó lábtartó kijjebb és lejjebb volt helyezve.Erről ha van valakinek infója,ossza meg velem.
Köszönöm:
Feri
A gépemre letudom menteni a képeket, csk ide nem tudom feltenni.
Arra gondoltok a lapon levő ábrákat lementsétek?
Ezeket?
sziasztok!
bár csak 400-as a virgácsom, de szívesen beszállok a buliba... erre van 5 dodó-nyi forintom...
Talán lesz még jelentkező. Ha kevesebben jönnénk össze vállalnék kicsit magasabb beszállót is, csak bonyolítsa olyan aki már csinált ilyet mert én eléggé járatlan vagyok ebben.
kerem szepen, nyilvan a' mellett, hogy beszallok a koltsegbe, vallalom azt, hogy ha egy mod van ra (biztos van) akkor lementem s valami hasznalhato formaba alakitom.
Igen ő valóban profi és lehet neki is van Pay-Pal számlája.
Én még a magyarral is nehezen boldogulok. Azért valahogy csak össze lehet hozni. Megkérhetnénk blackieix-et hogy segítsen azt hiszem Ő perfect angolból.
Helló!
Én kitudom fizetni utalási díj nélkül a Pay-Pal számlámról csak az angollal nehezen boldogulok, fordítógéppel szoktam levelezni az Ebay eladóival de ez jóval bonyolultabb lesz szerintem.
Az fontos lenne hogy lehessen nyomtatni, mert nem mindenkinek van számítógép a garázsában monitorral. Amit a demójukon láttam, elég jó minőségnek tünik, érdemes kinyomtatni
akkor mar 3 :) igen, szerintem is erdemes menteni.

namarmost, en weblapkeszito vagyok, es nem ismerek modszert, amivel meg lehet akadalyozni, hogy ha valamit en a browserben nezek, azt lementsem... de nem en vagyok a legokosabb, tehat lehet hogy valaki kitalalt valami agyafurt dolgot. viszont, azt irjak, lehet nyomtatni... es ha lehet nyomtatni, akkor legrosszabb esetben lehet nyomtatni PDF fileba is...
Szerintem is jó ötlet de valaki hozzáértőnek azért akár így akár úgy érdemes lenne menteni. Nekem megérne öt dolcsit !
nagyszeru, mar vagyunk ketten :) akkor te tudnad fizetni (persze kuldjuk neked a "fejadagot")?
Üdv!
Engem is érdekel a dolog és nekem van PAY-PAl számlám is.
sot.... ha az elettartam hozzaferes azt jelenti, hogy korlatlanul barmikor, akkor nem is kell lementeni... csak a hozzaferes adatait kell megosszuk egymassal... es persze ne egyszerre akarjuk mind hasznalni.
Kiváló ötlet. 8 fő XV535 tulaj összeáll, per kopf 5 dolcsi és már megy is a dolog.
Kerem szepen.

talaltam egy oldalt
http://www.cyclepedia.com/yama...

allitolag megvan mindnefele szetbontas, osszerakas, szerviz stb. muvelet, szines fenyekepekkel. de nem ingyenes. 40 dollar a "lifetime" hozzaferes. namarmost. ha lenne par ember, aki osszedobna a penzt, akkor lehetne venni 1 hozzaferest, aztan, ami egy gepre lementodik, az mas gepen is megnezheto... akinek ertelme, van ertse, mirol beszelek.

mi a velemenyetek, meger egy probalkozast? lenne ebben partnerem?
Nekem tavaly előtt volt defektem Tátnál. A lakhelyemtől 140 km-re. Stoppal Tátra, gumis felhív, jött a fia, azt mondta menjünk el habért, de mondtam inkább szóljunk a táti autómentőnek. Motor felpakol, 3-4 óra időveszteség, úgyhogy inkább hazaindultunk. Szállítás:2000 (kb.5km) szerelés:5000, szombat délután.
Lehet hogy öregszel, de sajnos én nálad öregebb vagyok.
Egyébként itt Pécsett tavaly február végén még havat lapátoltunk, és most is esik.

De az is lehet hogy rosszul emlékszem, mert ma nem vettem be a gyógyszeremet. Vagy mégis ?!
A memóriám egyébként tökéletes !