Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv
Jani te Békésen élsz?
Szoktam odajárni mocival havi 1-2 alkalommal.

végyé
robág! Sajnos nincs!
Tisztelt pannonia!
Ezért a plexi szettért mennyit kérsz?
Hello!
Egy ki más téma:Motor vásárlás előtt állok.2 tipus közt gondolkodom:
1.SUZUKI VS 1400 INTRUDER
2.YAMAHA XV1100 VIRAGO

A viragoval tisztában vagyok,remek motor.
Arra lennék kiváncsi van-e valakinek bármilyen tapasztalata az Intruderrel.
Sajnos Intruderes fórumon nem tudom megkérdezni,mert nincs.A külföldieken dicsérik.
A véleményeket előre is köszönöm.

tégé
Üdv
Ma keresgélve a neten belebotlottam pár Yamaha tipusba aminek a féktárcsája passzol az XV250 jobboldali féktárcsás változatára
Gondoltam beirom hátha mást is érdekel.

A tárcsa adatai. 267x80x64

RD 250
RD 350
RD 400
SR125 1995
XS400 1979
XV1000 1980

végyé
Szia !
középállványod nincs véletlen ?
Szóltam a srácnak, hamarosan jelentkezik.
Üdv
Köszi a tanácsokat és az eladó plexiket, de ma délután megrendeltem a Superlight ét.
Aztám megtaláltam a Cruiser képét is de a Superlight lámpa és sebességmérő elrendezése nagyon hasonlit a viragora ugy hogy bizom benne jó lesz.

végyé
Hello pannonia és Noble83!
Nem akarom az árakat felverni, de engem is érdekel VX 535-re túraplexid. A méreteit írjad, írjátok meg itt a fóromon, vagy magánlevélben. Érdekelne a vastagsága is. Képet, a tartozékokról a felfogatásról is kérek. A döntésem meghozatalát elősegítené egy olyan kép, ami még felszerelve mutatná a túraplexidet. Pannonia egy letisztult kiindulási árat is írjál.

Üdv.:Laci
Ha valakinek kell gyári 535.-s lábtartó 8000 ért eladó a pár!
Hali! Barátomnak van egy eladó plexije, 535ösön volt. 10ért válna meg tőle. Ha érdekel szólj, képet is tudok róla küldeni.
Halli! Nem akarok beleszólni de a superlight plexijének a tartókonzola az a két kormánykifli közé helyeződik! Egy cső alakú teló védőre kapcsolódik! Én ezt szabtam át a suzuki M800.-ra ! Talán az előzményekben találsz képet! De minimális barkácsolással a konzol átalakítható! 4 bilincs a teló szárra és annyi! Ár tavaly 11 ezer volt!
Tisztelt ebadta60, a tárcsa átmérö 267, a többi stimmel, féknyergem sajnos nincsen. Van viragora plexim, tartozékaival,németh gyártmány,2évet volt motoron:
Ez a plexi robogóra való sztem ne vedd meg
Nem tudom. Azt a típust nem ismerem.
Üdv
Nem volt az sem, de még az alkartészkatalógusban sem találtam.
Viszont van a Superlight150 hez az jó lehet rá?
Régebben már volt szó milyen magas legyen a plexi, de nem találom.
Pont szemmagasság alatti?

végyé
A Cruiser 250 váltotta fel a SS250-et. Ugyanaz a gép, csak más a csomagolás. Ahhoz kell legyen plexijük.
Üdv
Jó lenne Keeway is ha lenne.
Irtam nekik arra gondolva hogy SS 250 es jó rá, de nem forgalmazzák.
Tudsz valami tipust mondani?

végyé
Ejjj, robogó plexi... Nem jó a Keeway-féle neked? Az is olcsó.
A gumis témában vitatkoznék veled egy egész kicsit: amit leírtál, stimmel, az első két szezonban. Hamar öregszik az anyaga, bakelit kemény lesz hűvös időben, esőben lehetetlen vele megállni. Sajnos tapasztalatból mondom, 3 különböző motoromon próbáltam.
Az eladó szerintem egy 1400-es sornégyes, bivaly túragépen ennyit tudta használni.
A Virago nem fogja ilyen hamar megenni. Az enyémben 5000 km körül van és még "szőrös", nem látszik rajta a használat. Profilmélységet nem tudnék mondani, de szemre nem változott sokat, jó mély még mindig.
Szerintem nem a magassága a legnagyobb gond, hanem a csúnya szögletes formája.
Tisztelt Pannonia !A féktárcsa érdekelne, ha ezek a méretek eggyeznek:külső átmérő 282 belső átmérő 132 osztókör átmérő 150.Kétdugós úszónyerges féknyereg is érdekelne.(párban)
Szia blackiex! Megfogadtam a tanácsod, és continental CM 1 gumit rendeltem a mitas helyett az R17 gumibotban 21764ft. Az eladó szerint kb 10000km-ig motorozható. Ezt azért én keveslem. Tényleg csak eddig használható? Előre is köszönöm a válaszod. üdv
Üdv
Találtam ezt a plexit szerintetek nem túl magas ez a 250 re?
http://www.vatera.hu/item/view...

végyé