Hello!
Egy ki más téma:Motor vásárlás előtt állok.2 tipus közt gondolkodom:
1.SUZUKI VS 1400 INTRUDER
2.YAMAHA XV1100 VIRAGO
A viragoval tisztában vagyok,remek motor.
Arra lennék kiváncsi van-e valakinek bármilyen tapasztalata az Intruderrel.
Sajnos Intruderes fórumon nem tudom megkérdezni,mert nincs.A külföldieken dicsérik.
A véleményeket előre is köszönöm.
Üdv
Ma keresgélve a neten belebotlottam pár Yamaha tipusba aminek a féktárcsája passzol az XV250 jobboldali féktárcsás változatára
Gondoltam beirom hátha mást is érdekel.
Üdv
Köszi a tanácsokat és az eladó plexiket, de ma délután megrendeltem a Superlight ét.
Aztám megtaláltam a Cruiser képét is de a Superlight lámpa és sebességmérő elrendezése nagyon hasonlit a viragora ugy hogy bizom benne jó lesz.
Hello pannonia és Noble83!
Nem akarom az árakat felverni, de engem is érdekel VX 535-re túraplexid. A méreteit írjad, írjátok meg itt a fóromon, vagy magánlevélben. Érdekelne a vastagsága is. Képet, a tartozékokról a felfogatásról is kérek. A döntésem meghozatalát elősegítené egy olyan kép, ami még felszerelve mutatná a túraplexidet. Pannonia egy letisztult kiindulási árat is írjál.
Halli! Nem akarok beleszólni de a superlight plexijének a tartókonzola az a két kormánykifli közé helyeződik! Egy cső alakú teló védőre kapcsolódik! Én ezt szabtam át a suzuki M800.-ra ! Talán az előzményekben találsz képet! De minimális barkácsolással a konzol átalakítható! 4 bilincs a teló szárra és annyi! Ár tavaly 11 ezer volt!
Tisztelt ebadta60, a tárcsa átmérö 267, a többi stimmel, féknyergem sajnos nincsen. Van viragora plexim, tartozékaival,németh gyártmány,2évet volt motoron:
Üdv
Nem volt az sem, de még az alkartészkatalógusban sem találtam.
Viszont van a Superlight150 hez az jó lehet rá?
Régebben már volt szó milyen magas legyen a plexi, de nem találom.
Pont szemmagasság alatti?
A gumis témában vitatkoznék veled egy egész kicsit: amit leírtál, stimmel, az első két szezonban. Hamar öregszik az anyaga, bakelit kemény lesz hűvös időben, esőben lehetetlen vele megállni. Sajnos tapasztalatból mondom, 3 különböző motoromon próbáltam.
Az eladó szerintem egy 1400-es sornégyes, bivaly túragépen ennyit tudta használni.
A Virago nem fogja ilyen hamar megenni. Az enyémben 5000 km körül van és még "szőrös", nem látszik rajta a használat. Profilmélységet nem tudnék mondani, de szemre nem változott sokat, jó mély még mindig.
Tisztelt Pannonia !A féktárcsa érdekelne, ha ezek a méretek eggyeznek:külső átmérő 282 belső átmérő 132 osztókör átmérő 150.Kétdugós úszónyerges féknyereg is érdekelne.(párban)
Szia blackiex! Megfogadtam a tanácsod, és continental CM 1 gumit rendeltem a mitas helyett az R17 gumibotban 21764ft. Az eladó szerint kb 10000km-ig motorozható. Ezt azért én keveslem. Tényleg csak eddig használható? Előre is köszönöm a válaszod. üdv
Jani te Békésen élsz?
Szoktam odajárni mocival havi 1-2 alkalommal.
végyé