Kormánykiemelő nem kell valakinek?
Van egy cimborám, aki eladta a vasát és megmaradt egy pár kormánykiemelője. Akit érdekel, szóljon és összehozom az érintett feleket.
Nincsen véletlenül valakinek egy elfekvő jól működő dudája 535-höz? A króm burkolat nem kell csak a duda. Feleségem vasára kellene az övének elég rekedt hangja van, próbáltam álltani, de nem nagyon lett jobb. Előre is köszönöm!
Tony
Sziasztok! Eladnám a motoromat alkatrésznek 535 virago, 91-s évjárat, angol papírok a nevemen vannak.A motor üzemképes, az üzemanyag szinkronizálással vannak gondjaim. 8870 mérföld van benne.
0630-2506374
Nem csodálom, első alkalommal én is azzal akartam kezdeni, csak gyanús volt, hogy azért egy olajkeeresztőt nem szoktak úgy elrakni, hogy csak célszerszámmal lehessen hozzáférni. Aztán lett manualom, és megtudtam, hogy az a csavar valamit rögzít a váltóban, úgyhogy nem célszerű hozzábabrálni.
a mellékelt ábrán látható, a váltórudazat mögötti csavar az illetékes.
Esetleg a váltórudazatot kell lehúznod a ricnis váltótengelyről. Ha a képen látható módon megjelölöd filccel, akkor visszaszerelés után is úgy fog állni, és nem menet közben veszed majd észre, hogy nem fér alá/fölé a lábad.
Van egy cimborám, aki eladta a vasát és megmaradt egy pár kormánykiemelője. Akit érdekel, szóljon és összehozom az érintett feleket.
Köszi! Körülnézek, csak a króm burkolat miatt gondoltam, hogy nem mindegyik jó.
Nagyon az enyémen is simán meglehetne főzni az ebédet
Szerintem bármilyen motorduda jó rá (12voltos) 1-2 ezer forint újan is a motoros boltokban.
Nincsen véletlenül valakinek egy elfekvő jól működő dudája 535-höz? A króm burkolat nem kell csak a duda. Feleségem vasára kellene az övének elég rekedt hangja van, próbáltam álltani, de nem nagyon lett jobb. Előre is köszönöm!
Tony
Tudja valaki hogy max mennyire melegszik fel a henger és a hengerfej?
0630-2506374
Nagy hirem van, motoroztam :)
És ti?
végyé
Esetleg a váltórudazatot kell lehúznod a ricnis váltótengelyről. Ha a képen látható módon megjelölöd filccel, akkor visszaszerelés után is úgy fog állni, és nem menet közben veszed majd észre, hogy nem fér alá/fölé a lábad.