Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép új évet !
Van tippetek , 535-re háttámlát bontóban hol és mennyiért lehetne beszerezni ? A magasabbik verzió érdekel .
Vagy érdemesebb legyártani házilag ?
A csapágy volt tavaly cserélve, az összekötő cső kopott
A villahidakat összekötő cső van szétkopva, vagy csak a csapágy van szétverődve? Utóbbi esetben orvosolható, de csak cserével.
BUÉK mindenkinek!

A szezonra készülés jegyében hozzálátok rendbe tenni a vasat. (xv1100) Arra keresném a választ, hogy a felső kormánycsapágy belső gyűrűje nem passzos már a kormány tengelyére. Gyakorlatilag kiverődött. Ha jól gyanítom eredetileg átmeneti illesztése lehetett. Hogyan orvosolható ez?

Köszi
Arany drága barátom... Ez egy 2006-os cikk. Már rég eszerint fizetünk.
Na ez ám az őrület!
Motorkerékpárok

A gépjárműadóról szóló törvénytervezet legnagyobb vesztesei a motorkerékpárosok lesznek, a kétkerekűek adója ugyanis drasztikus mértékben emelkedik. Az újfajta adózással azok járnak a legrosszabbul, akik könnyű, nagyteljesítményű motort birtokolnak, ugyanis ezen járművek esetében nő leginkább az adó mértéke, akár a tízszeresére is.
Típus, motorizáció,
saját tömeg, teljesítmény Súlyadó Teljesítmény-
adó 1-3 év Teljesítmény-
adó 12-15 év
Suzuki GS 500
(173 kg, 35 kW/48 LE) 2400 Ft 10 500 Ft 7 000 Ft
Honda CBR 600 F
(170 kg, 79 kW/107 LE) 2400 Ft 23 700 Ft 15 800 Ft
Honda VFR 800
(218 kg, 79 kW/107 LE) 3600 Ft 23 700 Ft 15 800 Ft
BMW R 1150 GS
(249 kg, 62 kW/85 LE) 3600 Ft 18 600 Ft 12 400 Ft
Yamaha FJR 1300
(268 kg, 105 kW/143 LE) 3600 Ft 31 500 Ft 21 000 Ft
Suzuki GSX 1300R Hayabusa
(217 kg, 129 kW/ 175 LE) 3600 Ft 38 700 Ft 25 800 Ft

Forrás: origo.hu
Kedves márkatársak!Mindenkinek boldog újévet és jobb utakat kívánok.Már egy éve NémetországbólÜ hoztam egy xv750-est a hatvanadikra úgy ahogy a képen látszik. Néhány hiba kijavítása után (önindító.kormánycsapágy.kerékcsapágy.telósimmering)jött a tavasz,nyár, mentem 4600km-tert.Nagyon jó volt ujra motoron ülni.Végre nan egy nagykalapácsom.Üdvözlet Mindenkinek!
Üdv mindenkinek!

van két szívószelep eladó ha valakit érdekel féláron,5000/db

a cikkszáma:4H7-11133-10
Üdv kedves mindenki! Boldog,motorozásban gazdag évet!
Ugyanezeket itthon is meg lehet kapni, kb. ugyanennyiért (központi katalógusárak vannak) a Shox-nál.
Sziasztok: van itt pár szép dolog! http://www.customparts.nl/inde...
Jó vasat ,sok benzint , és kevés hülye rendőrt kívánok mindenkinek !
Boldog új évet mindenkinek!
Balesetmentes,kilóméterekben,és élményekben gazdag újévet kívánok!
Feri
Boldog új évet kivánok mindenkinek ! (megnéztem az öreg vasat.... alszik)
Boldog új évet mindenkinek!
Sok-sok balesetmentes kilométert és Boldog Új Esztendőt mindenkinek !
B U É K ! mindenkinek.
Jó bulit szilveszterre és mindenkinek B Ú É K !
BUÉK az összes motorostársnak!
Köszönöm a gyors választ, én is inkább a műszaki adatlapnak hittem, csak kicsit elbizonytalanított a másik hozzászóló. Buék neked és mindenkinek

u.i.: várjuk a tavaszt
Az olajat elfelejtettem leírni:REPSOL 4T15W50 vagy VALVOLINE 4T 20W50 Üdv Daffos
Szia! Ha a fórumot vissza nézed ott leírta Blackiex,hogy ezekbe a motorokba csak ásványit kell tenni,mivel mikor ezek a vasak készültek még nem is voltak szintetikus olajak. Nem is jó bele mert sokkal hangosabb meg nem tökéletes a kenés vele. Remélem tudtam segíteni,BÚÉK Daffos
Sziasztok,

van egy 89-es 250-es viragom, olajat szeretnék benne cserélni, a műszaki adatlapon ásványi olajat ajánlanak, de az egyik fórumon szintetikusat raktak bele. Valaki írja meg legyen szíves, hogy milyet kéne belerakni?

Köszi
Mindenkinek BÚÉK Daffos