A környezetvédelmi előírás gyakorlatilag csak a zajszintre vonatkozik:88dB álló helyzetben 3000/perc fordulatnál.Nekem nem mérték,valszeg mert eredeti gyári kipufogó volt rajta.Amit még érdemes megkérdezni,az a világítás.Tudtommal az angliai motorokon a fényszóró üvegét és az égőt kell cserélni,mert az pont fordítva asszimetrikus,mint a jobbos közlekedénél.
Sok sikert!
A motorbehozáshoz anyit, hogy valamelyik yamaha lapon már leirták ennek a kálváriáját.
Amire vigyázni kell, ha a moci adatai nem felelnek meg az itteni környezetvédelmi előirásoknak nem fogják üzembe helyezni.
Nem,ez itthoni műszaki vizsga,csak többet nyúlnak le érte.Elméletileg többet szőröznek,mint a rendes műszakin,de ezt vizsgabiztosa válogatja.Megnézik,hogy megfelel-e a típusbizonyítványnak a moci,fék,világítás,gumik,oszt jó napot.
Regadó:58.000;Egyedi műszaki:27.000;Forgalmi:6.000;Törzskönyv:6000;Rendszám+érvényesí
tő cimke:6000.Eredetvizsga meg Interpol nincs,legalábbis év elején még nem volt,ha EU-ból hozol be!
Ez összesen 103.000 HUF
Tudja valaki, hogyan működik az, hogy ha én Angliában akarok motort vásárolni?
Mármint, aztán honosítani....:)
jelenleg itt vagyok kint, és néztem neten, szépek, s olcsók a motortok.
Pfff...így már nem is éri meg annyira...ha beszámítom a vonatozást is..talán egy ezrest nyerek.Kösz a választ!Megspóroltál nekem egy utat.
júniusban lejár az egy év..asszem biztosítót váltok!
Kúton a MOL MSE 15W-40, ami viszkozitásában a 10W és 15W villaolaj között van 1089 Ft/liter.
A 10W-s villaolajok 60-80 cSt viszkozitási index-szel rendelkeznek 40C fokon, a MOL MSE 108 cSt, amit én használok jelenleg (amiről mondtam, hogy kicsit kemény) az 168 cSt.
Autósboltban láttam Re-Cord Elan 10W-40 szintetikust 70 cSt viszkozitással, szintén 1100 Ft magasságában. Szóval van választék, kérem...
Most vettem én is a kúton, az eladók gyanúsan bámultak, hogy minden lengéscsillapító és motorolaj flakonját végigolvasok. Mekérdezték, hogy mibe szeretném és miért, és amikor mondtam, hogy azért válogatok, mert nem szeretnék gyakorlatilag ugyanazért a cuccért dupla árat fizetni, akkor dülledt a szemük erősen... :)
Köszi, megnézem.