Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keresek 535-höz 1 db króm (téglalap) tükröt. Ha valakinek van eladó írjon! Sürgős lenne! Nekem van 1db fekete kerek tükröm, ha valakit érdekel.
Őtet nem szeretem, de ha nincs Berúgó Kar(csi), akkor csak hozzá lehet fordulni.
Üdv a Fórumosoknak!
Eladó karburátor alkatrésznek!
Tel:06206128887
Üdv
Kaczko12@freemail.hu
Üdv

Jaja.
Vagy inditózás helyett Bekő Tóni :)

végyé
Ja, igaz!
Anélkül is beindul, de nem keveset kell indítózni.
Köszönöm mindenkinek!
Hali!
Ha át kell kapcsolnod tartalékra, már meg is állt akkor a csapot PRI-re fordítod, indítod a morort, ha beindult felső állásba fordítod a csapot.
Csak kiegészítésképp:
a PRI állásban állandóan nyitva, akkor is ha nincs vákum. (akkor kell, ha leengeded télire a benyát az úszóházból, és első indítás előtt)
Zárt állás nincs, vákum nélkül zár (elvileg, de azért érhet csalódás tank leszerelésnél!)
Üdv a 250-esek között

végyé
ON - niytva
RES - tartalék
PRI - szervízállás, nem használatos.
Sziasztok,

most vettem egy 250-es '88-as Viragot, mechanikus benzincsapja van, de nem sikerült még rájönnöm, hogy működik

Ha valaki megírná, hogy melyik állás a tartalék, zárt, normál, akkor talán nem kéne eltolnom legközelebb a benzinkútig

Előre is kösz!
Ok köszönöm. Akkor megköszönöm a szívócsonkot.
Nem tudom hogy tudnék érte menni mert én most Mogyoródon dolgozok és élek és 1 héten 1x megyek fel az most szombaton esedékes. Újpest belváros XI. ker útvonalon. Vagy ha postán elküldöd akkor a postadíjat elküldöm.
Üdv! Sajnos már nincs meg, nagyon szívesen neked adtam volna ingyért! Még 4 db karbi beömlőm van, 1000 es exuprol. Ha neked, vagy valakinek kell szívesen nekiadom ingyen!
Sziasztok.

Masterix.

Ábrus az fzr-ről említette neked lehet hogy van még a sufniba 1 fzr 1000 segédváz ami neked már nem kell. Ha esetleg megvan még akkor tudnál adni 1 árat lehet érdekelne a segédváz. Előre is köszi.
További szép napot.
Itt erre nincs lehetőség, de a Virago tulajok oldalára feltesszük, ha kellően bő lesz az "adatbázis."
Az jó lenne, ha össze lehetne gyüjteni/irni az alkatrész beszerző forrásokat és itt felrakni valahova,
Köszönöm az infót! Ez nagyon hasznos dolog lehet. Hejj, ha körtolattyús karbim lenne, vennék egy garnitúrával. :)
MEgpróbálom velük felvenni a kapcsolatot, ha válaszolnak e-mailre, hátha Mikunis XV750-hez is van membránjuk.

Köszi mégegyszer!
Hello Blackiex és minenki !

Voltam a Futár motoros boltba , minden úgy van ahogy írták neked Blackiex. Tudnak szerezni membránt kompletten csak a méretet kell ( külső belső) megadni vagy van lehetőség a régit bevinni és csak a membránt cserélni. 2-4 ezer forint a komplett és azt állítja a srác , hogy nem roszabb mint a gyári.535-höz is van azt már vittek is tőle.
Előre is köszönöm minden XV-s nevében.
Köszi meg is kaptam, teljesen jó ! Köszi mégegyszer!
Küldtem a linket...
Sajnos ez csak kezelési... Semmi lényeges nincs benne. :(
Megtaláltam egy szerveren a service manualt, az a tuti...
1995 az évjárat, nagyon megköszönném ha valahogy el tudnád küldeni az email címemre /Pretz72@freemail.hu/ rlőre is köszi a segítségedet !
http://auto-motor.vatera.hu/al...
Ezt épp most találtam.
Hello. Egyenlőre elég ennyi info.Igyekszem minél hamarabb meglátogatni őket és majd beszámolok.

Szép estét.