Csak kiegészítésképp:
a PRI állásban állandóan nyitva, akkor is ha nincs vákum. (akkor kell, ha leengeded télire a benyát az úszóházból, és első indítás előtt)
Zárt állás nincs, vákum nélkül zár (elvileg, de azért érhet csalódás tank leszerelésnél!)
Ok köszönöm. Akkor megköszönöm a szívócsonkot.
Nem tudom hogy tudnék érte menni mert én most Mogyoródon dolgozok és élek és 1 héten 1x megyek fel az most szombaton esedékes. Újpest belváros XI. ker útvonalon. Vagy ha postán elküldöd akkor a postadíjat elküldöm.
Üdv! Sajnos már nincs meg, nagyon szívesen neked adtam volna ingyért! Még 4 db karbi beömlőm van, 1000 es exuprol. Ha neked, vagy valakinek kell szívesen nekiadom ingyen!
Ábrus az fzr-ről említette neked lehet hogy van még a sufniba 1 fzr 1000 segédváz ami neked már nem kell. Ha esetleg megvan még akkor tudnál adni 1 árat lehet érdekelne a segédváz. Előre is köszi.
További szép napot.
Köszönöm az infót! Ez nagyon hasznos dolog lehet. Hejj, ha körtolattyús karbim lenne, vennék egy garnitúrával. :)
MEgpróbálom velük felvenni a kapcsolatot, ha válaszolnak e-mailre, hátha Mikunis XV750-hez is van membránjuk.
Voltam a Futár motoros boltba , minden úgy van ahogy írták neked Blackiex. Tudnak szerezni membránt kompletten csak a méretet kell ( külső belső) megadni vagy van lehetőség a régit bevinni és csak a membránt cserélni. 2-4 ezer forint a komplett és azt állítja a srác , hogy nem roszabb mint a gyári.535-höz is van azt már vittek is tőle.
Eladó karburátor alkatrésznek!
Tel:06206128887
Üdv
Kaczko12@freemail.hu
Jaja.
Vagy inditózás helyett Bekő Tóni :)
végyé
Anélkül is beindul, de nem keveset kell indítózni.
Ha át kell kapcsolnod tartalékra, már meg is állt akkor a csapot PRI-re fordítod, indítod a morort, ha beindult felső állásba fordítod a csapot.
a PRI állásban állandóan nyitva, akkor is ha nincs vákum. (akkor kell, ha leengeded télire a benyát az úszóházból, és első indítás előtt)
Zárt állás nincs, vákum nélkül zár (elvileg, de azért érhet csalódás tank leszerelésnél!)
végyé
RES - tartalék
PRI - szervízállás, nem használatos.
most vettem egy 250-es '88-as Viragot, mechanikus benzincsapja van, de nem sikerült még rájönnöm, hogy működik
Ha valaki megírná, hogy melyik állás a tartalék, zárt, normál, akkor talán nem kéne eltolnom legközelebb a benzinkútig
Előre is kösz!
Nem tudom hogy tudnék érte menni mert én most Mogyoródon dolgozok és élek és 1 héten 1x megyek fel az most szombaton esedékes. Újpest belváros XI. ker útvonalon. Vagy ha postán elküldöd akkor a postadíjat elküldöm.
Masterix.
Ábrus az fzr-ről említette neked lehet hogy van még a sufniba 1 fzr 1000 segédváz ami neked már nem kell. Ha esetleg megvan még akkor tudnál adni 1 árat lehet érdekelne a segédváz. Előre is köszi.
További szép napot.
MEgpróbálom velük felvenni a kapcsolatot, ha válaszolnak e-mailre, hátha Mikunis XV750-hez is van membránjuk.
Köszi mégegyszer!
Voltam a Futár motoros boltba , minden úgy van ahogy írták neked Blackiex. Tudnak szerezni membránt kompletten csak a méretet kell ( külső belső) megadni vagy van lehetőség a régit bevinni és csak a membránt cserélni. 2-4 ezer forint a komplett és azt állítja a srác , hogy nem roszabb mint a gyári.535-höz is van azt már vittek is tőle.
Megtaláltam egy szerveren a service manualt, az a tuti...
Ezt épp most találtam.
Szép estét.