Szia!
Indextartót leveheted ha nem kell..mert 2 szegecs fogja.
535.re való igen,csak én most vettem egy kisebbet.
Az ára; ha posta kijön egy ezresből..akkor legyen 6500ft
A benzincsap mizéria nekem is bejött .
A jó szándék meg volt benne hogy kapcsoljon ,mert halkan kattant .
"Javítás" : Álló motornál gyújtást ráadni ,és tartalékra állítani a kapcsolót és egy csavarhúzó nyelével néhányat ráütni az elektromos csapra .Közben a kapcsolót bőszen kapcsolgatni . Addig ismételgetni amíg hangosabban nem kattan . Nekem bevált mert valami kosz miatt szorult meg .
Nekem is furcsa volt, főleg az az "eim" a címében, miért nem ebay.hu? . Viszont a regnél nem kér olyan adatot, amit ne lehetne megadni.....
Nem tudom eldönteni, de várnék a használatával én is
"hali!
Hát sajnos nem próbáltam ki úgy h a tartalék tankkal indítom.azzal kezdtem h öntöttem bele benzint.aztán feltöltött aksival gond nélkül indult.de hamarosan megint tartalékra kell állítanom.akkor majd kiderül h ott van-e a gond."
Akkor azt kellene csinálnod, hogy amikor saccra elfogy a tartalék feletti mennyiség, hátizsákban viszel magaddal 2 literes pillepalackban benzint. Arra az esetre, ha tartalékra állítás után nem menne tovább a motor, utántöltesz és még mindig el tudsz menni a legközelebbi kútig.
A benzincsapot út szélén javítani úgyse tudsz ...
Vigyázat fiuk ezzel a magyar nyelvű EBAY-al!
Nagyon sok benne a fordítási hiányosság és a részletek is nagyon fontosak.
Sokkal jobba ha magadnak fordítasz és így magad győződj meg a magyar jelentésről.
hali!
Hát sajnos nem próbáltam ki úgy h a tartalék tankkal indítom.azzal kezdtem h öntöttem bele benzint.aztán feltöltött aksival gond nélkül indult.de hamarosan megint tartalékra kell állítanom.akkor majd kiderül h ott van-e a gond.
Nem hiszem h a gyújtás kapcsoló ázott be,mert ha az le van kapcsolva,akkor az önindító meg se mukkan.itt meg hajtott rendesen,csak nem indult.
szóval egyenlőre ennyi.majd hamarosan kiderül h megint ez lesz-e.
kösz a tippeket!
Blackiex kaphatok toled egy direkt elerhetoseget(e-mail, messenger, skype, barmi mas)? Volna par kerdesem es egy kis utba igazitasra is szuksegem volna. Koszi elore is.
Tony
Köszönöm a válaszod! Arra gondoltam, inkább a Vaterán veszem meg mivel ott olcsóbban adod, még úgyis, hogy a Vaterának levonja a jutalékát.
Tony
Indextartót leveheted ha nem kell..mert 2 szegecs fogja.
535.re való igen,csak én most vettem egy kisebbet.
Az ára; ha posta kijön egy ezresből..akkor legyen 6500ft
A jó szándék meg volt benne hogy kapcsoljon ,mert halkan kattant .
"Javítás" : Álló motornál gyújtást ráadni ,és tartalékra állítani a kapcsolót és egy csavarhúzó nyelével néhányat ráütni az elektromos csapra .Közben a kapcsolót bőszen kapcsolgatni . Addig ismételgetni amíg hangosabban nem kattan . Nekem bevált mert valami kosz miatt szorult meg .
Engem érdekelne. 535-re jó, ára, szállítást,hogyan lehetne megoldani? Nekem az indextartó nem igazán kellene.
Előre is kösz!
Tony
Hátha valakit érdekel az eladóvá vált nyeregtáska tartóm! Kell neki egy pucolás+egy helyen hegesztették már,de ez nem látszik a táska alatt
Ne várj, N E Hasznlád!
Nem tudom eldönteni, de várnék a használatával én is
Hát sajnos nem próbáltam ki úgy h a tartalék tankkal indítom.azzal kezdtem h öntöttem bele benzint.aztán feltöltött aksival gond nélkül indult.de hamarosan megint tartalékra kell állítanom.akkor majd kiderül h ott van-e a gond."
Akkor azt kellene csinálnod, hogy amikor saccra elfogy a tartalék feletti mennyiség, hátizsákban viszel magaddal 2 literes pillepalackban benzint. Arra az esetre, ha tartalékra állítás után nem menne tovább a motor, utántöltesz és még mindig el tudsz menni a legközelebbi kútig.
A benzincsapot út szélén javítani úgyse tudsz ...
Nagyon sok benne a fordítási hiányosság és a részletek is nagyon fontosak.
Sokkal jobba ha magadnak fordítasz és így magad győződj meg a magyar jelentésről.
Most találtam: e-Bay Magyarországon:
http://www.eim.ebay.hu/
Hát sajnos nem próbáltam ki úgy h a tartalék tankkal indítom.azzal kezdtem h öntöttem bele benzint.aztán feltöltött aksival gond nélkül indult.de hamarosan megint tartalékra kell állítanom.akkor majd kiderül h ott van-e a gond.
Nem hiszem h a gyújtás kapcsoló ázott be,mert ha az le van kapcsolva,akkor az önindító meg se mukkan.itt meg hajtott rendesen,csak nem indult.
szóval egyenlőre ennyi.majd hamarosan kiderül h megint ez lesz-e.
kösz a tippeket!
Az megoldható egy diktafonnal is.
Igazi perverz megoldás mikor menetközben is azt hallgatja fülhalgatóval :)
végyé