Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A shox.hu-nál is van sok cucc. Highway Hawk katalógusban láttam kísértetiesen hasonló indexet.
ja..látom itt nem mükszik a linkelés
köazi!már keresgéltem..talán a nagyvasnál van hasonló...

http://nagyvas.hu/motorosbolt....
Louis cuccokat forgalmazó boltokban vagy webáruházban (pl. bazismotor.eu), esetleg nagyvas.hu.
Szia!
Engem az irányjelzőid érdekelnének. Hol lehet ilyeneket beszerezni?
szia!
a shox.hu-nál most elég sok le van akciózva 3-4000körülre... A kérdés hogy melyik való a mi mocinkra!

link: http://www.shox.hu/taxonomy/te...
Mennyiért válnál meg tőle?Írhatsz akár privátban is!
Feri
Sziasztok!

Véletlenül nincs valakinek 535-höz elfekvő, eladó nyeregtáska tartója?
Előre is köszönöm!
Tony
Itt a 250-esek táblázata.
A 3LW 1989-1999-ig készült. Nyugat-Európába szánt modell.

A betű elméletileg a modellévet szokta jelenteni a típusjelzés után, tehát XV250L - 1999-es gyártás.
Ha a forgalmidban van az L írva, az semmit nem jelent. A magyar hatóságok köszönőviszonyban sincsenek a valósággal. Az én motorom XV700SS (S: 1986, S: Spoked wheel/küllős kerék), a forgalmiban nekemis XV 700 L van.

A motorszám többet segít, ami azt illeti.
Blackiex!
Meg tudnád nézni a "csodatáblázatodban", hogy a 3LW motorszámot mely időintervallumban gyártották, ill. a 250 L típusjelzés mit takar?
Köszönöm!
Üdv
Kifurtam az olajszürő fedelét oldalról.
Oda tettem egy derékszögű csatlakozót és onnan vezettem el.
Sajna csak később találtam rá a youtube-os videóra, pedig az elegánsabb megoldás.

végyé
A távadó honnan kapja az infót a nyomásról?
Jaw : Olajszint érzékelő :)
Köszönöm a választ!
Szerintem akkor az üzemanyag vissza jelzőével kevertem :(
Azért fura, hogy nincs rajta olajnyomás visszajelző.
Tony
Üdv

Aszem én linkeltem be anno.
Az olaj direkt hozzávezetésénél jobbnak tartom a távadós megoldást.
Lada távadót és órát vettem.
A távadó elfért a baloldali csepp dobozban a höérzékelő mellett, igy nem kell bajlódni a kapillárcső felexibilis felvezetésével.

Valahol régeben tettem is fel pár képet.

végyé
hali, elnézést hogy nem válaszoltam mot tudtam gépközelébe kerülni. szóval ha valakit érdekel egy 535 re való saválló bukócső kereshettek itt egy kép róla. átmérő 21,3-as 3,5 fallaj
Így vettem már. Egyébként semmit nem szóltak hozzá se műszakin, se az egyenruhások.
Blackiex!
A profilodon néztem, hogy te már csináltál a vezetőülés mögé támlát. Ezen már én is agyaltam. Kérdezem tőled: bevált-e?,
Mit szól a közeg hozzá?
Üdv.
Olajnyomásmérőórát nem nehéz felszerelni, hátsó henger elején, jobb oldalon van egy csavar, aminek a helyére be lehet tenni egy kis csövet, amit rá leket kötni órára. Valaki tett fel vhová egy spanyol nyelvű videót, amin egy ilyen szerelés látható.
Akkor Végyénél van valami hasonló... Már nem emlékszem, ki pedzegette, hogy nem elég neki a szintjelző, nyomásmérőt szeretne.
Az biztos, hogy 700 köbcenti és afelett van.
Az enyém 250-es, nincs olaj visszajelző.
A szervízkönyv szerint is egy plusz visszajelző van a negyedik lámpa helyén a régebbi, csak alsó tankos modelleken (1. refi, 2. index, 3. üresállás, 4. üzemanyag).
Milyen képet találtál és hol?
Olajnyomás jelző nincs. Olajszint érzékelő is csak a nagyokban (700-1100, illetve a 250-es modellekben tudtommal) van.
Üdv!

Stílust váltottam Suzuki DL650A-t vettem.