Szia! Sajnos elkelt már, Robin62 volt az első, aki érdeklődött, meg is egyeztünk már a részletekben.
Ne haragudj, de egyrészt sürgős (most készítik nekem a 700-asra valót és ki kell fizetnem), másrészt nem csinálok segget a számból.
Amit tenni lehet, ha gondolod, segíthetek tervezni neked egyet az én új szettem alapján, csak nyilván az 535-ös méreteire. Persze ha ellátsz infóval...
szia
Engem érdekel! Ha tudsz várni egy picit,vevő lennék rá. olyan szeptember 2.-a körül tudnám megoldani....Bár kicsit aggaszt az állapota..de talán kilehet pofozni.és a lábtartók is tiszta fémek?nem csúszik nagyon?
Ezért mondom, hogy olyan helyre kell menni. Én ugyanoda járok vizsgáztatni 10 éve, mert belezett kipufogó vagy trükkösített ülés nem érdekli őket. Szereltetni nem mernék ott egy Trabantot sem, mert slendrián banda, de a vizsgát is így intézik szerencsére. Fék, villanyok, kürt és kapom a matricát.
Mondjuk földrajzilag nem szerencsés egyikőtöknek sem, mert Baranyában vannak... :)
Hat koszonom a segitseget.
Azta utanna erdeklodtem en is.
Miota nem a kpm emberei a vizsgabiztosak, azota nincs olyan nagy baj.
Ha igy nezzuk tenyleg nem olyan veszes, mert havernak nem volt km ora spiralja, es nem is szoltak, pedig kerult vele a ficko.
Bocs az ekezetek miatt, angol laptop :D
Akkor lehet beszelek a taggal:)
Nem találom....
Ami a műszakit illeti, szerintem mindenki túlaggódja feleslegesen. Olyan műhelybe vidd, még ha 30 km-re is van, de tudod, hogy nem mérik a hangját. Kétévente ki lehet bírni azt a kis plusz benzinköltséget. Nálunk több épített motoros Komlón vizsgáztat, pedig nem a szomszéd város...
Ezt az alkatrész simán le lehet gyártani tökéletes minőségben.
Amig dolgoztam , ennél keményebb anyagokkal is dolgoztunk,
pl. : K110-es acél, leedzve : HRC62. Ez már törékeny keménységű kés. /ipari/
Szia!
Nem érdemes, ha találsz is valakit aki megcsinálná azt utánna gyári minőségben felkell edzeni, na ez az ami nem fog menni.
Csak szívás az egész ,venni kell egy gyárit és kész.Nincs más jó megoldás,beleteszed a gyári kemény görgőket és párhónap után kikoptatja az egészet.
Az lenne a kérdésem, hogy ezzel a kipufogóval átmegye- a virgács a műszakin?
Beszéltem a taggal, hajlandó volna cserélni, miszerint én odaadnám a gyáriját, ő meg nekem ezt, valamennyi készpénz ellenében.Azt mondta, van benne több fojtólemez szerűség, amiket ki lehet venni, és hangosabb lesz, szóval, a vizsga idejére lefolyt hatnám, hogy halkabb legyen.
Csak amiatt aggódom, hogy mivel jövő tavasszal lejár a műszakim, hogy elvihetem-e?
Nem kell oda semmi alakitás, kábelkötegelővel, szigetelőszlaggal, cukrosspárgával simán fel lehet tenni mondjuk a csomagtartóra.
Lényeg hogy jó erősen legyen , menetközben ne zörögjön
Ezt alátámasztom, hogy ennyi volt a beszerzési ára :)
Én 250-esre akarta feltenni, lehet hogy egy kis alakítással felment volna rá, de nem kedvem vele bíbelődni.
Amúgy pofás kis darab :)
Karesz2....