Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap hívlak lábtartó ügyben.
Fogadd őszinte részvétem.Viktor
Ez döbbenetesen lehangoló hír!
Részvétem!
Üdv mindenkinek!

Nagy örömmel ültem le a gép elé,ilyen jó napom már rég volt, de megdöbbenve olvasom, hogy mi történt.....ezért mindenek előtt őszinte részvétem Bíró Lacinak!....ez valóban tragédia...
Azért csak megírom azt is, hogy mitől volt széles jó kedvem.Délután befutott a sógorom Németországból és hozott nekem egy szinte zsír új előretolt lábtartó szettet valami német bontóból, ráadásul csak úgy, barátságból! Megjegyzem,kb.két órával azelőtt jöttem haza a postáról, ahová megérkezett az lábtartó, amit Blackiex-től vettem. Most a bőség zavarával küzdök, úgyhogy, ha érdekel valakit
a pár nappal ezelőtt itt bemutatott előretolt lábtartó, akkor én is, csakúgy,mint Blackiex változatlan áron (15000Ft) tovább adom.

tel.:20/341-7660
Részvétem az egész családnak Boda Mihály (daffos)
Résztvétem ..... Ez rettenetes tragédia.
Sziasztok!
Már volt szó az egy karburátorra való átalakításról. Sajnos nem találom a linket ahonnan rendelhető.
Tud valaki segíteni?

Köszi
Fogadd reszvetem: absa07
Reszvetem az Erdelyi motorosok neveben.Peace
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!
Nagyon sajnalom. Fogadd reszvetem...
Részvétem!
Legmélyebb részvétem.
Részvétem!
Fogadd őszinte részvétemet!
Mindegyikben van gyárilag. Hogy működik-e, az a korábbi tulajok és az évek függvénye. :)
Valószínűleg. Az enyém '89-es és abban is van.
Nekem 93-as ,535-ös Viragom van . Abban is lenne eredetileg ilyen index kikapcsoló automatika ?
Sziasztok!

Eddig sajna nem tudtam vissza írni mindenkinek, mert sajnálatos haláleset történt a családomban.Drága Testvérem, kedd délelőtt a motorjával(harley-davidson) halálos közlekedési balesetet szenvedett Olaszországban.

A motorokról majd beszélünk később.
Amúgy igen, érdekelne tavasszal a motor...

Üdvözlettel, Laci
Ha érdekel a dolog tavaszra én is tervezek egy nagyobbra cserét.
Dumálhatunk a dologról.
"az én barátnőm is panaszkodik,hogy nem túl kényelmes."

Nem ő az egyetlen. Egy ismerősöm anno kárpitossal tuningoltatta meg az ülést: az utas alatti részre egy darab, szélesebb 5 mm vastag fa rétegelt lemezt csavaroztak, a gyári szivacsot és huzatot pedig lecserélték formára vágott új szivaccsal és bordázott műbőr huzattal. Baromi kényelmes (próbáltam), visszaalakítható és olcsó megoldás: az egész kalamajka megállt 12 ezerből anyaggal együtt.
A lábtartó magasságának a módosítása is jó, de csak rövidebb távokon érezhető, hogy jobb, egy idő után a keskeny hátsó ülés nyomja és zsibbasztja az ember seggét. A szélesítés viszont sokat segít, az enyémen is egyedi ülés van. Igaz, az én utasom más miatt nem szeret mögém ülni: fél a motoroktól.
Saját felelősségre: a kockázat az, hogy bekapcsolva felejted az idexet és nem kapcsol ki magától. Más nincs. Feltéve ha ott és azt a madzagot vágod el, amit mondtam.

A lakkok közül a Prevent keréktárcsa lakk 220 fokig bírja a hőt elvileg, a felcsiszolt MZ blokkom azzal volt lefújva, nem volt gondja 2 év alatt.

A 8 literes fogyasztás csak egy példa volt. Találkoztam már ilyennel. Elég egy szarul beállított szinkron és úszószint, vagy egy kiakadt szívatódugattyú. :)
Amikor megvettem a XV700-amat, 8 felett evett a tuningolt karbival. Azt hittem, lesz@p@m magam, amikor 35 kilométer alatt kiitta az egy gallon benzint...
hali!
az én barátnőm is panaszkodik,hogy nem túl kényelmes.De szerinte csak azért mert magasan van a lába.amit ezzel elvileg orvosolni lehet:
http://cgi.ebay.de/Fusrastenti...

gyakorlatilag meg lehet hogy meg sül a lábuk
Hali!
Korábban már jeleztem, hogy eladó a motorom, itt a hivatkozás: http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_xv_500_virago-4056480
E
léggé részletes leírást tettem fel, az egyetlen hibát külön le is fényképeztem.
A nyáron Erdélyben voltam vele, akkor Módi Pista látta is. 90-100-as tempóval mentünk, csomagokkal, összesen 3165 km-t, 9 nap alatt. A fogyasztás 4,2 l/100 km lett. Olajfogyasztás, műszaki hiba, bármilyen gond nélkül jártuk meg.
Garantálom, hogy a következő olajcseréig (6 ekm), normális hajtás mellett semmilyen gond nem lehet vele.
Amennyiben érdekelne, egy közbenső helyen találkozhatunk - persze csak jó időben.
Egyébként azért akarom kicserélni, mert nejem szerint az utasnak eléggé nehéz sorsa van hátul.
Szia:igen Gyor EPFU tanoda Fehervariut