Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi!neked is minden jót! és milyen gépre váltottál?
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, feleségem 91-es Viragojába gyárilag nincs olajnyomás visszajelző, nézegettem pár képet és az Amerikai kivitelben van. Kérdésem a következő : Utólag lehet-e és mennyire bonyolult beszerelni az olajnyomás visszajelzőt?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Tony
Üdv!
(Hátha érdekel valakit.)
3 év Viragoskodás után megváltam motoromtól, tipust váltottam.

Kívánom mindannyiótoknak, hogy legalább olyan gondtalanul motorozzatok a későbbiekben is, mint tettem azt én az elmúlt 3 évben, 15 ekm alatt.
Köszönet érte a Viragonak!

Jó utat, szerencsés megérkezést mindenkinek!

Szőke József
ÜDv!
Vezérműtengely van.
20000FT/db.
Melyik hengeré kellene?
Üdv KAczkó
Xv 920-hoz van vezértengelyed és karburátorházad ? Ha van akkor mennyi az ára ?
Köszi a választ.
Szia Evo50! Nagyon szépen köszönöm! Király vagy! Tony
Sziasztok.
Szeretett viragom eladásra került.
535-ös ha tudtok valakit aki keres szoljatok neki.
Képeket tudok küldeni. Robogot rendszámost beszámitok.
d.deni@freemail.hu
Köszi Széles utat mindötöknek!
Szia! Nagyon szépen köszönöm! Tony
98-as asszem (de lehet, hogy fiatalabb) és 883-as.
http://www.motorosok.hu/szervizkonyvek/?sid=568d64d27522b2f358b4f619898
9bfbc Itt a link! De előtte a manuals@motorosok.hu ra irj egy levelet hogy mit szeretnél letölteni és adnak hozzá elérhetőséget!
Sziasztok!

Feleségemnek most vettünk egy 91-es Virago 535-t. Tudnátok-e abban segíteni, hogy honnan tudok, letölteni magyar nyelvű kezelési útmutatót, vagy van-e valakinek aki lefénymásolná nekünk?
Előre is köszönöm!
Tony
Sziasztok!Gratula a vashoz .Csak már lassan vége a szezonnak,de azért megtudsz vele ismerkedni.Széles utat.Daffos
Sziasztok!

Ma elhoztuk a kis paripát:).
Holnap teszünk fel képeket.
1000-es 1988-as és imádni való, mint a feleségem.
Kellene egy jó oldal ahol tudunk venni normális áron "chopperes" bukósisakot.
Szia!A blokkról csak jövő héten tudok képet küldeni,mert szerelőnél van de a motorszámot küldöm.
27Y001404
Szia!
Milyen évjáratú és mennyi ccm-s a vas?
Köszi.Az új membránokkal várhatunk 12-éig,aztán ha kiokosodsz a rendeléssel kapcsolatban akkor légyszi jelezd.
Egy ismerősöm Harley Sportsterét cserélné Viragora. Anyagi okokból nem tudja tovább fizetni a hitelt, ami még kb 3 évig 26 ezer Ft havonta, fixen. Ha valakit érdekel a dolog, keressen engem.
Valami bűzlik... Ez új önindítós motorról van... Nincs képed a motorblokk bal feléről? Vagy egy motorszám is jó. Basszus, hihetetlen, hogy ebben az országban a forgalmiba szinte hasból írnak bele bármit...
Ez az önindító A 84-85-ös XV1000-en jelent meg először.
Szia!A szerelő szerint ebben az alkatrészben mentek el a görgők de én befogtam a satuba és csőfogóval az egész satupadot elhúztam.
Ezt mondtam a szerelőnek,de azt mondta,hogy a görgők biztos úgy állnak,hogy most befog pedig többször próbáltam.
köszike.
Nem, a keverékszabályozónak nincs köze a vákuumok szinkronjához.
Üdv!
V2-es alkatrészek eladók!
XV535-920-750se-xvs650-es.
Yamaha cuccok eladók!
bontospityu.hupont.hu
Tel:06206128887
Én is erre gondoltam.Most egyformára van mind a kéthenger állítva.Ha a hátsóét elállítom akkor érdemes új szinkront állítani