Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia!
sebességtől független ez az irányjelző kikapcs dolog.de akkor lehet hogy majd kiiktatom.de mi az h saját felelősségre? mit lehet elrontani?

a lakkozást csak azért nem mertem,mert elég forró a blokk,és gondolom nem sokáig maradna szép a lakk.tuti h darabogban lepörög,egy idő után.mint ahogy megvettem.

és mi az h 8 literes fogyasztás? remélem ilyen nem lesz soha... most 5 körül van.
Polírozás után le kell lakkozni, akkor tartós marad a fénye.
Ez ne zavarjon. Ha 8 literes lesz a fogyasztásod, az zavarjon. :)
A 2-3 másodperc utáni kikapcsolás milyen sebességnél történik? Ugyanis a Virago-ban van egy automatika, ami adott távolság megtétele után automatikusan kikapcsolja az irányjelzőt. Igen, sajnos előfordul, hogy hamarabb halad el a jeladó mágnese az érzékelő előtt és előbb kikapcsol, mint szeretnéd.

Ez a dolog kiiktatható, de csak saját felelősségre. A kilométeróránál vagy az irányjelző automatika dobozánál a zöld-fehér vezetéket kell elvágni és leszigetelni, nehogy zárlatot okozzon.
Ami egy éve fent van, azt feltehetőleg elvitték, mint a jelen példa is mutatja. 5-7hónapnál régebbi hirdetésre szerintem felesleges jelentkezni.
Az 535-ös, hogy jó lesz-e neked, attól függ, mennyit és hogy motorozol. Ha sokat mész országúton csomagokkal vagy utassal, hamar kinövöd.
Egyfolytában forog. Hogy bírja-e, az majd kiderül. De ahogy olvashattad, Brumeszkosz 30 eFt-ért vette az új szabadonfutót, ami épp csak a harmada a 300 eurós romániai árnak. Ha minden kötél szakad, innen kell vegyél egyet.
Helló!
Melyik helyre vitted? (szintén Győr)
Köszi!
ez baj...szóval marad a polírozás időnként...
Lejön ott a gyáriról is az enyémnek is a másik oldaláról már pattogzik , ez a gyári hibája már többet láttam ilyet.
30-ezer volt az új és egy tízes a csere a szervizben.
ja és még valami! mennyibe került a szabadonfutó cseréje?
az nagyon jó! ez az egy ami zavar a viragokban...csak azt nem értem miért nem lehet Magyarországon lekrómoztatni.mert állítólag darabokban lejön egy idő utána az aluról a króm.de ha egyszer a tiédre,meg jópár másik blokkot krómoznak gyárilag?
Szia! a dekli gyári kromozású ... 535 S-tipusuak ilyenek gyárilag.
Szia!
Igen a volt tulaj nem vette le a netről,pedig már régen kértem rá.
Vigasztalásul elmondom,hogy azért volt 590 mert zajos volt a blokk és gyorsan eladta míg müködött nálam egy hét múlva a szabadon futója be is szart ugy kellett trélerel hazahozni,.. folytatom fesszabályzó kampec ,aku kampec vizsgára gumi csere.bukócső, táskák, szabadonfutó csere, kuplung csusszott, hátsó féf ferodol csere.
Össz viszz még 150 ráköltöttem mire pöpec lett a gép,de még le akarom festetni mert az a sárga csík nekem nem tetszik a tankon és a sárvédőkön.
Egy hiba jelenség! Hátha tud valaki segíteni.
észre vettem hogy néha..15-20 ból 1x kikapcsol az irányjelzőm.2-3 másodperc után.magától..elég idegesítő,és akár veszélyes is lehet,ha épp nem veszem észre

valami ötlet?
:) engem érdekelne a dekli...krómozott vagy fel van polírozva mint az enyémen?
Hehe, hát a fene gondolta volna, hogy itt látom viszont
Ezek szerint a kedves, volt tulaj nem vette le netről
Szomorú vagyok, pedig nagyon szép:)
Itt egy másik kép.
Szia!
Itt a motor amit kinéztél magadnak, mesélhetek róla ha akarod.
Már írtam a tagnak...meglássuk :)
Nekem tetszenek azok is, majd elválik...
hát ha egy éve fent van az gyanús.92-93-asokat árulnak ennyiért.ráadásul ezen vannak extrák is.nekem csak az ülés és a rendszámtartó nem tetszik.amúgy nagyon jól néz ki.
Hát már 1 éve fent van, de amilyen szerencsém van, tutira elviszik ...
Igazából van több is ami tetszene, meg megérné, de ez a legszebb:)
Majd elválik...
szia!
szerintem ezt nagyon megéri!

viszont lehet hogy elviszik előled,ha sokat vársz vele.túl jó áron van!
Sziasztok!

Gondolkoztam egy sort, abban maradtam, hogy maradok a Virago irányvonalnál:) Méghozzá, pediglen a 535ös sorozatnál.
A kérdésem, az lenne, szerintetek ez megérné-e a pénzét?
http://kepesmotor.hu/yamaha-ch...

Ez számomra tökéletes lenne, az ára is, hisz maximum 600 szánok rá.

Nos?
Igaz, csak tavaszra várható a váltás, de azért nézelődni, még szabad, és mindenféleképpen szeretném, kikérni a véleményeteket. :)

Laci
Peace.meghegeszek a szabadonfutot.aztan kiesztergaltak, mert kicsit elhuzta a hegesztes.ez egyfolytaba forog ottan vagy csak amikor inditozom?heten lejonek belle az ujj golyok.remelem birni fogja.ti mit mondtok?peace jo motorozast
Retkes tanknál előfordulhat... :(