Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Az enyémhez jó lenne? XV750se 87-es. Akkor átveszem tőled.
Szia én is gyenge vagyok németből, de valami hasonló a neve, lényeg, hogy mind kettő meglegyen (de van kivétel is pl. az enyém, mert egy évjárat előtt ez egy okirat volt). Papír töltögetni, az adás-vételiket kell, a többit a hatóságnál adják. A három okmány rendben van, akkor itthon már sima az ügy.
Kell valakinek XV 750-XV 1100 teleszkópszár szimmering? Úgy néz ki, tévedésből többet rendeltem... 38 X 50-es villaszárra való, 1984 utáni modellekhez jó. Japán gyártmány, 2650 Ft/pár
Érdeklődni nálam.
Peace.bocs nem voltma net kozelbe eddig.nem tudok adni mert csak cegeknek adnak el mert ez egy lerakat.esetleg en megtudom venni de szeritnem postakolsegel mar nem eri meg,de nez utana.peace
Én vagyok, akit keresel (B.D.). :)
A chopperfield kukac gmail pont com email címen elérsz.
blackiex!
Te otthon vagy ebben a TCI gyújtás dologban?
Nem Virago ügyben kellene némi info, esetleg magánban, hogy ne OFF-oljak itt.
sziasztok!
Tudja esetleg valaki annak a Balogh Dávidnak az elérhetőségét, aki a virago.ro oldalon a gyújtáshibákról (is) írt?
Szia,

Köszi. És milyen ürlapokat kell kitölteni hozzá?
Egyébként a forgalmit hogy nevezi a Német, így: Zulassungsbescheinigung ?
Ill. a törzskönyvre jó ez a kifejezés? registrieren

Sajnos tök matt vagyok a Némethez.

Laci
Szia!

Küldenél egy honlapcímet vagy linket ahol nézelődni esetleg rendelni tudnék.
Szia Laci én az idén vásároltam az ebay-ről a motorom.
Forgalomba helyezés: adásvételi szerződés(ha lehet kétnyelvűen),forgalmi,és törzskönyv ezek kellenek.
Menete: közlekedési hatóság, vám hatóság, okmány iroda.
Ára:Kb. 80000Ft (nekem ennyi volt, de ez motortól függ)
Karesznek szerintem van.

karesz2 kukac vipmail pont hu
Peace.Autonet.raktarol van nem uzletbol nem szamolnak ra semmit mert cegre vesszem.nem tudom a minoseget market keddre jon meg es megtudom mondani,hogy milyen.es igen az a dekni garnitura.peace
Tisztelet! Véletlenül van valakinek elfekvőben egy 535 virago kormány?
Szia!
Honnan rendelted a rugókat ,mert gyanúsan olcsó és mi az a másik dolog 1200 ft-ért valahogy nekem nem világos a dolog?
Ha a tömítés lenne az is nagyon olcsó.
Szia! Nem kell semmi csavarragasztó.A tömitést ha ujj akkor nem kell bekenni semmivel csaka csavarokat kell megfelelő sorrendben meghuzni.
Peace.lerendeltem a kuplungba a rugokat.2.500 ft.plusz meg rendeltem egy garniturat arra az oldalra 1.200 ft remelem nem adtam sokkat erte...a kerdesem meg az lenne hogy mivel szetszedem a blokot szukseg van ilyen csavaragasztora visszahelyezesnel...peace jo motorozast
Köszönöm a gyors választ.
Sajnos mások a felfogatási pontok, faragni kell...
Inkább húzasd és szivacsoztasd át...
Sziasztok.

Egy kérdéssel fordulnák hozzátok hátha tudja valaki.
83 xv 750-re rá lehet e tenni a 84 xv 1000 -es ülését egy az egyben.
Üdv. Gyula
Sziasztok,

Ebay ről való motorvásárlással kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Ill. hogy megy itthon a forgalombahelyezés? (teendők, ill mennyibe kerül)

Előre is köszönöm,

Laci
Hello

Köszi az infót.
Olasz cuccoktól feláll a szőr a hátamon alapból, de remélem, beválik. Majd mesélj, hogy szuperál, jó? Köszi!
Sokat bogarásztam a neten,és telefonálgattam. Végül Kecskeméten találtam egy boltot ahol 18900-ért volt tárcsa. A nagyvas.hu-n 28 ezer. Kicsit fura a kinézete de azt mondták ez olasz és pont az én motoromra jó. Itt a kép róla.
Köszönöm. Már barátkozom, én is gondoltam már akkumulátorhibára.
Szia!
A 13.7V még pont a töltöfeszültség alsó határa de lehet azért ilyen kevés mert haldoklik az akku és beterhel ( kezdődő cella zárlat).
Barátkozz az akku csere gondolatával ha így van.