Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Szeretném kérdezni, hogy mennyinek kell lenni az XV1100-as töltésének. Az enyém max.13.7-el tölt 2000-6000 fordulat közt. A motor újabban a 3., 4. inditózásra indul el. Nem hajt az önindító, az akkufesz. meg leesik 8V-ra. Negyedszerre rendesen hajt, néha elsőre is. Akkusaruk rendben, tervezek egy önindító nagytakarítást, ha az nem oldja meg akkucsere.
oké, rendben
Mesélj, hol találtál?
Köszi Doki! Már sikerült szereznem.
Bocs, keresel...
Szevasz,
a nagyvas.hu honlapon megtalálod amit keresek.
Nem olcsó, de ezen nem szabad spórolni.Üdv doki62
itt az emilem: madar@jak.ppke.hu
Szia!
Már összeraktam és napközben nem olvastam a fórumot.
Szia!
Megtörtént a kuplung javítás.
Csodálatos lett.
A rugók hossza 39 mm lamella vastagság 3 mm akkor mi a szar van.
Kérlek szépen nem hittem el, föl volt lazulva a tárcsákat összenyomó fedél a robbantott rajzon a 15-ös. A 19-es tolórud beállítva 33-as golybis megnézve,hogy nem hiányzik e.
Összeraktam megszorítottam és csodálatos lett. A15ö-s fedőtárcsa 1.5-2mm lötyögött. Egyébként ahogy megláttam a hibát egyből beugrott az hogy valamelyik leveledben itta fórumon leírtad ezt a problémát.
Olyan lett a válltó mint a vaj és megszűnt a ciripelés is,egyébként
egy pici helyen pont hozzáfértem az ujjammal a vezérmű lánchoz a jobb oldalihoz és olyan feszes mint az állat,tehát azt nem kell bántani.
A bilincsen kell feszíteni kicsit szerintem és jó lesz.
Jó lenne látni a fogak állapotát is...
Köszi, szerdán szétbontom és kiderül mi a baj. Félek, hogy ennyivel nem úszom meg. A bilincs, az alátét már összeszereléskor belekerült.
Olvasd ela virago.ro-n az ide vonatkozó írást. Csak a bendixet szorító omega-rugó fáradt meg, de le van írva, mit tehetsz. (AWAB bilincs, pl.)
Szia!

Úgy nézz ki, hogy az új bendix is mostanra megadta magát. Minden forgatásnál már csak a daráló hang. Amennyiben a fogaskoszorú is kopott , azt megtudom fordítani, vagy cserés? Kezdek belefáradni.
Esetleg akkor:

06206128887
06705595479

bontospityu.hupont.hu
Köszi a számot! Felhívtam,de sajnos már eladta.
Hát ilyen távolságból nem tudom azt mondani, hogy oké a hang vagy se, mert nem hallom. :)
A rugójára ráfeszíthetsz, ha tudsz, azzal nem ártasz. Sokszor egy kis nyújtás is elegendő.
Peace.Ha megkerhetlek dobnal kozbe egy par kepet,en is a heten tervezema kuplungfelujitast...Peace
Szia!
A múltkor mikor kitakarítottam a láncfeszítőt úgy néztem a racsnis része csak egy kicsivel volt kijjebb a felénél ,tehát még maradt recés rész a feszítéshez.
Azt is jó lenne tudni hogy ez a ciripelés milyen hangerő után kíván beavatkozást.
A hétvégén Kisújszáláson találkoztam Madar 61-gyel és azt mondta az övé is ilyen és ez még nem vészes a Virágó ilyen.
Van egy kollégám az ö gépe fiatalabb és csak 24 000 van benne de annak is van egy kicsi hangja igaz jóval halkabb mint az enyém.
Egyébként mindjárt bontom lefelé a kuplungot csak várom hogy kihűljön az olaj ami kb egy óra ebben a hőségben.
Sajnos nekem se, úgyhogy kölcsönözni sem tudok.
Feltétlenül cserés a hengered?
Hát nem nagyon...megnéztem a videót is amit küldtél, de nekem nincs olyan drótkefém...
Esetleg e-bay-en vagy ezen a számon kérdezz rá:

20 / 26 27 090 (Bozó Károly)

Van nála bontott XV 750, a fékrendszer ugyanaz, mint az 1100-esen.
A cserén kívül nem nagyon van más... Esetleg azt még megpróbálhatod, hogy a feszítő gombáról leveszed a zárócsavart, benyúlsz egy csavarhúzóval és egy foggal beljebb nyomod, ha tudod, de az csak ideiglenes megoldás. A rugóján is próbálhatsz feszíteni.
Elég szar kép... Nem látom a lényeget. Van ismerősöd, aki gatyába tudja rázni?
Sziasztok!
1100-as 97-es virgácsra keresek olcsón első féktárcsa párt.
Tud valaki segíteni? Valamint utitársakat keresek augusztus eleji indulásal Korfura.